• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Ayy masallahhh 🧿🧿Vajinal mı bakildi. Transferin kaçıncı günüydü bugün
24 aralıkta 5. Gün dondurulmuş transfer oldum. Evet vajinal bakıldı vajinal bakmada hiçbir sıkıntı yok karında göremediklerimizi öyle görebiliriz dedi bende doktoruma güveniyorum rabbim ol dedikten sonra herşey olur sonuçta 🥰

24 aralıkta 5. Gün dondurulmuş transfer oldum. Evet vajinal bakıldı vajinal bakmada hiçbir sıkıntı yok karında göremediklerimizi öyle görebiliriz dedi bende doktoruma güveniyorum rabbim ol dedikten sonra herşey olur sonuçta 🥰
Bende 31inde oldum 5. Gün. Aramizda 1 hafta var. Demekki bende haftaya gidebilirim 😌😃😃

Amin canım amin senin sonucun nasıl gidiyor neler yapıyorsun
Yarın ilk muayeneye çağırdı beta kanlarından sonra ilk kez. En son betada değerim %100 arttı ama hala hamileyim diyemiyorum doktor kese ve kalp atışı olmadan hamilesin diyemem dedi bekliyorum inşallah yarın keseyi görürüz hayırlısıyla 🙏🏻 Bu arada devlet kaç haftalık iken hamileliği kabul ediyor acaba

Yarın ilk muayeneye çağırdı beta kanlarından sonra ilk kez. En son betada değerim %100 arttı ama hala hamileyim diyemiyorum doktor kese ve kalp atışı olmadan hamilesin diyemem dedi bekliyorum inşallah yarın keseyi görürüz hayırlısıyla 🙏🏻 Bu arada devlet kaç haftalık iken hamileliği kabul ediyor acaba
Yaaaaa inşllah güzel aonuçlar alırsın sağlkılı bir gebelik geçirirsin buna dair bir bilgim yok ama eğer hstaneye gidersem sorarım muhakkak🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Yaaaaa inşllah güzel aonuçlar alırsın sağlkılı bir gebelik geçirirsin buna dair bir bilgim yok ama eğer hstaneye gidersem sorarım muhakkak🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Galiba sistemde hamile olarak sayılmamız kalp atışı duymamıza bağlı. Doktorum dedi sgk karşılıyor bazı ilaçları dedi hamile olduğunuzda dedi. Kafam karışık benim de yeri gelince hamile kabul ediliyor normal muayene açıyorlar ücret için artık süreç bitti diye yeri gelince kabul edilmiyor 😂

Kızçeleeeeeeeer nasılsınız nasıl geçiyor hamişlik neler yapıyorsunuz arada bi yoklama çekeyim bari 🤣🤣🤣🤣🤣 yeni topiğimiz var ama uğrayıp hal hatır sormak istedim 😘😘😘
Selaaam benim kese göründü , kalbe randevu aldık 3 hafta sonraya ama bi virüs çıktı . Onla uğraşıyorum. 😰 2. Kez tahlil verdim dün gece ama hala çıkmadı sonucum. Umarım her şey yolunda ilerler ve zararsız bir süreç olur

Selaaam benim kese göründü , kalbe randevu aldık 3 hafta sonraya ama bi virüs çıktı . Onla uğraşıyorum. 😰 2. Kez tahlil verdim dün gece ama hala çıkmadı sonucum. Umarım her şey yolunda ilerler ve zararsız bir süreç olur
Aaaaaaaa inşallah sorunsuz devam eder tedaviniz yaaaaa Allah korusun sizi 😕😕

Lutinus fitil kullananlar dikkat, bazi eczanelerde bulamadik bugun, şubat sonuna kadar da ilac bulunmama krizi devam edecekmis.O yuzden stoklu gitmekte fayda var...elimiz ayagimiz ilaclarimiz :)

Back