- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #8.181
Rahim kalınlığın fazla olduğu için ve beta hala sıfırlanmadıgı için olmuyor.. Kürler rahim duvarını inceltebiliyor… İleriki transferi etkileyebilir,…Adet söktürücü kürler içsem sıkıntı olur mu acaba
8. günden önce deneme canım bence, bende 8. gün sabahı ilk idrar ile yaptım testi silik çizgi çıkmıştı azıcık daha sabır güzel haberini alıcaz inşallahKızlar şimdi bana akıl verin yaaa çok kararsızım erken gebelik testi alsam çıkar mı birşey? Ve aldığım da hemen yapayım mı yoksa yarın sabah ilk idrarı mı beklim ??benim malüm embriyom 2..ci gün donduruldu
Banada aynısını söyledi doktor hatta cumartesi prof a gittim tarih söyleyemem daha çok küçük dedi haftaya tekrar gelin kalp atışını duyalım dediÇok şükür. Keseyi de gördük doktor hersey olması gerektiği gibi dedi ama ben hafta hesabına takıldım. Doktor 4 haftayla uyumlu dedi. Ama internet hesaplayınca 5 hafta olması gerekiyor.
Canım benimki 5.gün embriyosu daha yeni silik çizgiyi vermeye başladı sen biraz daha bekle istersen çarşamba yapabilirsin sanki ama gene de sen bilirsin tabiki
Soğan kürünü buldum buna da mide gerekiradaçayı da söktürüyormuş yada maydonoz sapını kaynatıp suyunu içmek zararı olmaz bence ya
8.gun olduysa yap canım.yoksa çok erken olur
Yarın 8.ci gün inşallah kızlar o zaman kendimi hiç sıkmadan yarın yapayım üzülürsem de nasip napalim 1 tane daha var embriyo o belki hayırlı olur benim için8. günden önce deneme canım bence, bende 8. gün sabahı ilk idrar ile yaptım testi silik çizgi çıkmıştı azıcık daha sabır güzel haberini alıcaz inşallah
Hayırlısıyla duyalım insallah kalp atışınıBanada aynısını söyledi doktor hatta cumartesi prof a gittim tarih söyleyemem daha çok küçük dedi haftaya tekrar gelin kalp atışını duyalım dedi
Üzüleceksen 12.gun yap.simdi pozitif tır boşuna bebiside kendinide uzersinYarın 8.ci gün inşallah kızlar o zaman kendimi hiç sıkmadan yarın yapayım üzülürsem de nasip napalim 1 tane daha var embriyo o belki hayırlı olur benim için
Aynen yaa bekle bakalım ne olacakYarın 8.ci gün inşallah kızlar o zaman kendimi hiç sıkmadan yarın yapayım üzülürsem de nasip napalim 1 tane daha var embriyo o belki hayırlı olur benim için
İnsallh kuzucummYUmusacik tenlerine dokunduğumuzda işte Tmm budur diycez
kaçıncı gün embriyosu bugün kaçıncı gündesin tebriklerKızlar ben dayanamadım beta baktırdım 27.16 çıktı kalbim ağzımda resmen ya daha çok erken biliyorum ama dayanamadım kızlar çok heyecanlıyım
İNŞALLAH. DOKTOR HAFTA İÇİ TEKRAR GEL DEDİİki katına cikmasada belirli bir oranla artmış yani bir düzen var bence sorun yoktur canim
5.gün embriyosu canım 7.günümkaçıncı gün embriyosu bugün kaçıncı gündesin tebrikler
Düşünelim 7.gün 54 olsa 9.gün 110 olsa5.gün embriyosu canım 7.günüm
Yanlış bir hesap oldu sanırım ama olsun canım pozitifi gördün yaDüşünelim 7.gün 54 olsa 9.gün 110 olsa
11. gün 220 gibi yaniİnşallah katlanarak artsın bol bol dinlen canım
Bugün 7.gün kız ama olsun dediğim gibi pozitif ya çok güzel heyecandan ölecem galiba ateşim bile yükseldiYanlış bir hesap oldu sanırım ama olsun canım pozitifi gördün ya
Tabı en iyisini sen bilirsin ama bence erken cok istiyorsan carsamba veya persembe yap cunku ilk kana sonrası idrarda belli oluyor sımdı yaparsan daha idrara gecmemişse cok dusunursun kendını bu sitrese sokma.. Ben dırek persembe kan verecem hıc almadım test...Kızlar şimdi bana akıl verin yaaa çok kararsızım erken gebelik testi alsam çıkar mı birşey? Ve aldığım da hemen yapayım mı yoksa yarın sabah ilk idrarı mı beklim ??benim malüm embriyom 2..ci gün donduruldu
Çok şükür inşallah katlanır değerin çok heyecanlı yaKızlar ben dayanamadım beta baktırdım 27.16 çıktı kalbim ağzımda resmen ya daha çok erken biliyorum ama dayanamadım kızlar çok heyecanlıyım
Sakin ol derin nefes al dua edelimYarım saate kan sonucum çıkacak hastanede bekleyemedim elim ayağım dökülüyo
Erken gebelik testinde de 6.gün çıkmamıştı o yüzden çok korkuyorum nedense içimde olmadı diye bir his var
Hayırlı olsun, benim de transferim yarın bana da embriyoglue uygulanacakBırakayım o zaman canım yine güzel toparlamış maşallahbide embriyoglue istedim hayırlısı olsun artık son viraj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?