- 30 Aralık 2020
- 944
- 1.730
- 43
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #8.161
Benim kimyasaldı ama bu kadar değildi canım yani inşallah dış gebelik değildirbenimle benzer durumda olan yaşayan kimse yok mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kimyasaldı ama bu kadar değildi canım yani inşallah dış gebelik değildirbenimle benzer durumda olan yaşayan kimse yok mu
Yine de doktora danışsanız daha mı iyi olur çünkü birsürü ilaç kullandınız öncesinde bi etkileşimi falan olabilir belkiAdet söktürücü kürler içsem sıkıntı olur mu acaba
Bence kürler araştır debencanım youtubede adet le ilgili masajlar falan var bilirsin belki onlara bak derimKızlar ya ben halâ adet olmadım normal mi doktor normal dedi 1 hafta 10 güne olursun dedi ama çoğu arkadaş kimyasalı öğrendikten 3-4 gün içinde olmuş valla bunun stresi de ayrı
Çok karmaşa içerisindeyim Allah hayra çıkarsın inşallahYarın sabah ilk idrarla yapın bence ama çıkmazsa hiç üzülmeyin benim ilk transferim pozitif olduğu halde çıkmamıştı idrarda
Bence bekle canım az kaldi zaten biraz daha sabır sonra pozitif olduğunu göreceksinKızlar şimdi bana akıl verin yaaa çok kararsızım erken gebelik testi alsam çıkar mı birşey? Ve aldığım da hemen yapayım mı yoksa yarın sabah ilk idrarı mı beklim ?? benim malüm embriyom 2..ci gün donduruldu
Ayyyy inşallah inşallah Allah'ım nolurBence bekle canım az kaldi zaten biraz daha sabır sonra pozitif olduğunu göreceksin
Bugün gittim ilaç da yazmadı gerek yok dedi ilaçları bırakalı 10 gün oldu canım ne bilim kafam allak bullak böyle de durulmuyor kiYine de doktora danışsanız daha mı iyi olur çünkü birsürü ilaç kullandınız öncesinde bi etkileşimi falan olabilir belki
İki katına cikmasada belirli bir oranla artmış yani bir düzen var bence sorun yoktur canimmerhaba arkadaşlar benim 10. gün kan değerim 334, 12. gün 537, 14. gün 742 . sizce dış gebelk olma ihtimali var mı ? tam olarak 2 kat artış gerçekleşmedi çünkü Değereleri tam olarak 2 kat artmayıp sağlıklı gebelik geçiren kese oluşumunu görenlere var mı aramızda?
Canım benimki 5.gün embriyosu daha yeni silik çizgiyi vermeye başladı sen biraz daha bekle istersen çarşamba yapabilirsin sanki ama gene de sen bilirsin tabikiKızlar şimdi bana akıl verin yaaa çok kararsızım erken gebelik testi alsam çıkar mı birşey? Ve aldığım da hemen yapayım mı yoksa yarın sabah ilk idrarı mı beklim ?? benim malüm embriyom 2..ci gün donduruldu
Geliyor gelmekte olanAyyyy inşallah inşallah Allah'ım nolur
Soğan kürünü buldum buna da mide gerekir adaçayı da söktürüyormuş yada maydonoz sapını kaynatıp suyunu içmek zararı olmaz bence yaBence kürler araştır debencanım youtubede adet le ilgili masajlar falan var bilirsin belki onlara bak derim
Çok karmaşa içerisindeyim Allah hayra çıkarsın inşallah
O zaman kürleri deneyin alerji ağrı falan yaparsa bırakırsınız doktora görünürsünüz yapmaz diye düşünüyorum yine tedbir amaçlı dedim canımBugün gittim ilaç da yazmadı gerek yok dedi ilaçları bırakalı 10 gün oldu canım ne bilim kafam allak bullak böyle de durulmuyor ki
Artık stres yapma canım kendini rahat bırak. Beta vücuttan tamamen sıfırlanmadan rahim duvarı dökülmüyor herkesin bünyesi farklı. Bunları düşünme artık. Stres yaptıkça iyice gecikir.Kızlar ya ben halâ adet olmadım normal mi doktor normal dedi 1 hafta 10 güne olursun dedi ama çoğu arkadaş kimyasalı öğrendikten 3-4 gün içinde olmuş valla bunun stresi de ayrı
Tamam canımO zaman kürleri deneyin alerji ağrı falan yaparsa bırakırsınız doktora görünürsünüz yapmaz diye düşünüyorum yine tedbir amaçlı dedim canım
Sıfıra düşmüştü 4 gün önce test yaptığımda bence artık sökülmeli hayır içimde de öyle bi umut var ki sanki normal yollarla gebe kalıcam da hemen bunlar da olsun bitsin diyorumArtık stres yapma canım kendini rahat bırak. Beta vücuttan tamamen sıfırlanmadan rahim duvarı dökülmüyor herkesin bünyesi farklı. Bunları düşünme artık. Stres yaptıkça iyice gecikir.
İçme canım biliyorum çok zor bu dönemde gelmesini beklemek ama doktor da normal demiş bak. Unut onu unutmaya çalış unuttuğun anda gelecek bakAdet söktürücü kürler içsem sıkıntı olur mu acaba
8.gun olduysa yap canım.yoksa çok erken olurKızlar şimdi bana akıl verin yaaa çok kararsızım erken gebelik testi alsam çıkar mı birşey? Ve aldığım da hemen yapayım mı yoksa yarın sabah ilk idrarı mı beklim ?? benim malüm embriyom 2..ci gün donduruldu
YUzde 60 artmalı tam iki katı değil canım.doktor ne diyorbenimle benzer durumda olan yaşayan kimse yok mu
Sıkıntı olur mu bilmiyorum ama ben önceden adaçayı içerdim hemen gelirdiAdet söktürücü kürler içsem sıkıntı olur mu acaba