2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Kızlar ya ben halâ adet olmadım normal mi doktor normal dedi 1 hafta 10 güne olursun dedi ama çoğu arkadaş kimyasalı öğrendikten 3-4 gün içinde olmuş valla bunun stresi de ayrı
Bence kürler araştır debencanım youtubede adet le ilgili masajlar falan var bilirsin belki onlara bak derim
Yarın sabah ilk idrarla yapın bence ama çıkmazsa hiç üzülmeyin benim ilk transferim pozitif olduğu halde çıkmamıştı idrarda
Çok karmaşa içerisindeyim Allah hayra çıkarsın inşallah

Bence bekle canım az kaldi zaten biraz daha sabır sonra pozitif olduğunu göreceksin

Yine de doktora danışsanız daha mı iyi olur çünkü birsürü ilaç kullandınız öncesinde bi etkileşimi falan olabilir belki
Bugün gittim ilaç da yazmadı gerek yok dedi ilaçları bırakalı 10 gün oldu canım ne bilim kafam allak bullak böyle de durulmuyor ki

İki katına cikmasada belirli bir oranla artmış yani bir düzen var bence sorun yoktur canim

Canım benimki 5.gün embriyosu daha yeni silik çizgiyi vermeye başladı sen biraz daha bekle istersen çarşamba yapabilirsin sanki ama gene de sen bilirsin tabiki

Bence kürler araştır debencanım youtubede adet le ilgili masajlar falan var bilirsin belki onlara bak derim

Çok karmaşa içerisindeyim Allah hayra çıkarsın inşallah
Soğan kürünü buldum buna da mide gerekir adaçayı da söktürüyormuş yada maydonoz sapını kaynatıp suyunu içmek zararı olmaz bence ya

Bugün gittim ilaç da yazmadı gerek yok dedi ilaçları bırakalı 10 gün oldu canım ne bilim kafam allak bullak böyle de durulmuyor ki
O zaman kürleri deneyin alerji ağrı falan yaparsa bırakırsınız doktora görünürsünüz yapmaz diye düşünüyorum yine tedbir amaçlı dedim canım

Kızlar ya ben halâ adet olmadım normal mi doktor normal dedi 1 hafta 10 güne olursun dedi ama çoğu arkadaş kimyasalı öğrendikten 3-4 gün içinde olmuş valla bunun stresi de ayrı
Artık stres yapma canım kendini rahat bırak. Beta vücuttan tamamen sıfırlanmadan rahim duvarı dökülmüyor herkesin bünyesi farklı. Bunları düşünme artık. Stres yaptıkça iyice gecikir.

Kizlar merhaba ben de bu ay ilk kez klomen ve otrivlle iğnesi tedavisi oldum, yumurtam büyüdü çatlamasni bekledi doktorum ama catlamadi Adetimin 23. Gunu yani 21 aralikta 23 cm yumurta icin iğne verdi vuruldum bugün iğneden sonraki 6. Günüm adetime de 3.gun kaldı gec oldu iğne, vurulduğum andan itibaren hiçbir şey yoktu ancak dunden yani 5. Günden beri hafif baş dönmesi. Kari. Şişliği arada sanci ve aşırı halsizlik var basta hic etki etmeyip suan 6. Gunde yapması normaal mı acaba ve ignenin etkisi kac gunde gecer acaba

Artık stres yapma canım kendini rahat bırak. Beta vücuttan tamamen sıfırlanmadan rahim duvarı dökülmüyor herkesin bünyesi farklı. Bunları düşünme artık. Stres yaptıkça iyice gecikir.
Sıfıra düşmüştü 4 gün önce test yaptığımda bence artık sökülmeli hayır içimde de öyle bi umut var ki sanki normal yollarla gebe kalıcam da hemen bunlar da olsun bitsin diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…