- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #8.201
Ben de daha önce aşılamadan sonra kimyasal gebelik geçirdim tam 9. Gün adet olmuştumm..Kızlar ya ben halâ adet olmadım normal mi doktor normal dedi 1 hafta 10 güne olursun dedi ama çoğu arkadaş kimyasalı öğrendikten 3-4 gün içinde olmuş valla bunun stresi de ayrı
bence gayet normal bu değerler düşük değil hamilesiniz :) 2 3 güne kese için çağırırmerhaba arkadaşlar benim 10. gün kan değerim 334, 12. gün 537, 14. gün 742 . sizce dış gebelk olma ihtimali var mı ? tam olarak 2 kat artış gerçekleşmedi çünkü Değereleri tam olarak 2 kat artmayıp sağlıklı gebelik geçiren kese oluşumunu görenlere var mı aramızda?
Bu kadar kasma şeydoş diyorum ya sanaKızlar şimdi bana akıl verin yaaa çok kararsızım erken gebelik testi alsam çıkar mı birşey? Ve aldığım da hemen yapayım mı yoksa yarın sabah ilk idrarı mı beklim ??benim malüm embriyom 2..ci gün donduruldu
Canim kaçıncı günün ? Çatlatma iğnesi ne zaman vuruldunKızlar ben dayanamadım beta baktırdım 27.16 çıktı kalbim ağzımda resmen ya daha çok erken biliyorum ama dayanamadım kızlar çok heyecanlıyım
Şansı arttırıyor canım Allah yardımcın olsun güzel şeylerin olmasına çok ihtiyacımız varHayırlı olsun, benim de transferim yarın bana da embriyoglue uygulanacak
BEnim doktorum baktı canım.katil hücre ne bilmiyorum. İnşallah olumlu sonuçlar alırsınHerkese merhaba herkes pozitifi tez zamanda görsün sağlıkla bebeklerini kucağına alsin inşallahyarın ikinci tüp bebek denemesi için transfer günüm transfer öncesi doktoru e2 ve pregesteron tahlili isteyen oldumu aceba ,birde ilk denemem katil hücre sebebiyle olmadı şuan prograf kullanıyorum içinizde kullanan ve olumlu sonuç alan varmı aceba şimdiden cevaplarınız icin Teşekkürler
Evet bi arkadaş da söylemişti bunu hatta düşük yapınca onun da uzun bi süre kanaması olmamıştı içtim iki gün sonra adet oldum dedi adaçayı içeyim ben akşamdan artıkSıkıntı olur mu bilmiyorum ama ben önceden adaçayı içerdim hemen gelirdi
Benim 10 günü geçti ve stres yapmaya başladım artıkBen de daha önce aşılamadan sonra kimyasal gebelik geçirdim tam 9. Gün adet olmuştumm..
Ay hadi inşallahKızlar ben dayanamadım beta baktırdım 27.16 çıktı kalbim ağzımda resmen ya daha çok erken biliyorum ama dayanamadım kızlar çok heyecanlıyım
İnşallah kat kat artar canım şimdi de o telaş var demi artacak mı düşüncesiAy hadi inşallahiki gün sonraki de inşallah kat kat kat artmış olur amiiinnn
7 gün olmuştur baktırdığımda rahim kalınlığı da 2 ye düşmüştü canım yani bence artık adetin gelmesi lazım o yüzden bu aceleciliğimRahim kalınlığın fazla olduğu için ve beta hala sıfırlanmadıgı için olmuyor.. Kürler rahim duvarını inceltebiliyor… İleriki transferi etkileyebilir,…
Adet söktürücü masajı yapsanız daha iyi olur..
Bir gebenin günlüğü adet söktürücü masaj yazın youtube görürsünüz zaten.. adet gelmeye yakın ise heöen aynı gün sökülür zaten..
Şifa olsun inşallah canımEvet bi arkadaş da söylemişti bunu hatta düşük yapınca onun da uzun bi süre kanaması olmamıştı içtim iki gün sonra adet oldum dedi adaçayı içeyim ben akşamdan artık
Ay evet valla hep bi ötesi heyecan merak sanırım kucağımıza alana kadar bizler meraktan çatlarızİnşallah kat kat artar canım şimdi de o telaş var demi artacak mı düşüncesi
Amin inş hepimizin yardımcısı olsun..Şansı arttırıyor canım Allah yardımcın olsun güzel şeylerin olmasına çok ihtiyacımız var
Adaçayı iç istersen bikaç bardak o işe yarayabilir ama 10 günü geçerse doktora git bence ihmal etme..Benim 10 günü geçti ve stres yapmaya başladım artıkEn iyisi bitki çayı diye düşündüm bakalım inşallah olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?