• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Adet söktürücü kürler içsem sıkıntı olur mu acaba
Rahim kalınlığın fazla olduğu için ve beta hala sıfırlanmadıgı için olmuyor.. Kürler rahim duvarını inceltebiliyor… İleriki transferi etkileyebilir,…
Adet söktürücü masajı yapsanız daha iyi olur..
Bir gebenin günlüğü adet söktürücü masaj yazın youtube görürsünüz zaten.. adet gelmeye yakın ise heöen aynı gün sökülür zaten..

Kızlar şimdi bana akıl verin yaaa çok kararsızım erken gebelik testi alsam çıkar mı birşey? Ve aldığım da hemen yapayım mı yoksa yarın sabah ilk idrarı mı beklim ?? 🥺🥺🥺🥺 benim malüm embriyom 2..ci gün donduruldu
8. günden önce deneme canım bence, bende 8. gün sabahı ilk idrar ile yaptım testi silik çizgi çıkmıştı azıcık daha sabır güzel haberini alıcaz inşallah 🥰🥰🥰

Çok şükür. Keseyi de gördük doktor hersey olması gerektiği gibi dedi ama ben hafta hesabına takıldım. Doktor 4 haftayla uyumlu dedi. Ama internet hesaplayınca 5 hafta olması gerekiyor.
Banada aynısını söyledi doktor hatta cumartesi prof a gittim tarih söyleyemem daha çok küçük dedi haftaya tekrar gelin kalp atışını duyalım dedi

Canım benimki 5.gün embriyosu daha yeni silik çizgiyi vermeye başladı sen biraz daha bekle istersen çarşamba yapabilirsin sanki ama gene de sen bilirsin tabiki

Soğan kürünü buldum buna da mide gerekir😂 adaçayı da söktürüyormuş yada maydonoz sapını kaynatıp suyunu içmek zararı olmaz bence ya

8.gun olduysa yap canım.yoksa çok erken olur

8. günden önce deneme canım bence, bende 8. gün sabahı ilk idrar ile yaptım testi silik çizgi çıkmıştı azıcık daha sabır güzel haberini alıcaz inşallah 🥰🥰🥰
Yarın 8.ci gün inşallah kızlar o zaman kendimi hiç sıkmadan yarın yapayım üzülürsem de nasip napalim 1 tane daha var embriyo o belki hayırlı olur benim için 🌹🌹🌹

Kızlar şimdi bana akıl verin yaaa çok kararsızım erken gebelik testi alsam çıkar mı birşey? Ve aldığım da hemen yapayım mı yoksa yarın sabah ilk idrarı mı beklim ?? 🥺🥺🥺🥺 benim malüm embriyom 2..ci gün donduruldu
Tabı en iyisini sen bilirsin ama bence erken cok istiyorsan carsamba veya persembe yap cunku ilk kana sonrası idrarda belli oluyor sımdı yaparsan daha idrara gecmemişse cok dusunursun kendını bu sitrese sokma.. Ben dırek persembe kan verecem hıc almadım test... 🤗🤗

Back