• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Açıkcası bende korkuyorum alacağım sonuçtan ama Allah büyük bi umut işte
Korku endişe heyecan bir ayda yaşlandık valla ama sonuna kadar geldin kuzum Allahın izniyle güzel olacak Allah kararlamıştır en güzelini içini rahatlat çokta erken yapma 5.gün embriyosu 7. Gün silik çıkıyor herhalde ortalama olarak sen biraz daha bekle ♥️

merhaba arkadaşlar benim 10. gün kan değerim 334, 12. gün 537, 14. gün 742 . sizce dış gebelk olma ihtimali var mı ? tam olarak 2 kat artış gerçekleşmedi çünkü Değereleri tam olarak 2 kat artmayıp sağlıklı gebelik geçiren kese oluşumunu görenlere var mı aramızda?

Korku endişe heyecan bir ayda yaşlandık valla ama sonuna kadar geldin kuzum Allahın izniyle güzel olacak Allah kararlamıştır en güzelini içini rahatlat çokta erken yapma 5.gün embriyosu 7. Gün silik çıkıyor herhalde ortalama olarak sen biraz daha bekle ♥️
Yaaaa Allah razı olsun inşallah 🌹

Nasıl gerek yok dediler
öyle bir sıkışık istiyorlar ki ucunde giriyorsun işleme ki benim öyle oldu doktor bana ne kadar çok sıkışık olursan başarı daha fazla dedi.
Sekreter yanlış bilgilendirmis 🤨şimdi hemşireye sordum tabiki sıkışık olucaksiniz dedi tuvaletimi yapmistim 1 lt su içtim şimdi bekliyorum

merhaba arkadaşlar benim 10. gün kan değerim 334, 12. gün 537, 14. gün 742 . sizce dış gebelk olma ihtimali var mı ? tam olarak 2 kat artış gerçekleşmedi çünkü Değereleri tam olarak 2 kat artmayıp sağlıklı gebelik geçiren kese oluşumunu görenlere var mı aramızda?
benimle benzer durumda olan yaşayan kimse yok mu :(

Kızlar şimdi bana akıl verin yaaa çok kararsızım erken gebelik testi alsam çıkar mı birşey? Ve aldığım da hemen yapayım mı yoksa yarın sabah ilk idrarı mı beklim ?? 🥺🥺🥺🥺 benim malüm embriyom 2..ci gün donduruldu
Yarın sabah ilk idrarla yapın bence ama çıkmazsa hiç üzülmeyin benim ilk transferim pozitif olduğu halde çıkmamıştı idrarda

Sekreter yanlış bilgilendirmis 🤨şimdi hemşireye sordum tabiki sıkışık olucaksiniz dedi tuvaletimi yapmistim 1 lt su içtim şimdi bekliyorum
Ben sıkışıktım ama öyle böyle değil hafif sonra çatala yattım dediler hiç sıkışık değilsin suni su enjekte ettiler enjeksiyonla içime resmen sonra ağrım oldu hazne doldu öyle transfer ettiler embriyoyu hatta doktor benle dalga geçti acele ettin yalan söyledin falan dlye 😅😅😅 bende diyorum hocam valla sıkışığım hani lavaboyu tutan bir insanım belki ondan etkilenmedim pek dedim ama su veediklerinde patlicaktım nerdeyse 😅😅😅

Back