• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Herkese merhaba herkes pozitifi tez zamanda görsün sağlıkla bebeklerini kucağına alsin inşallah 🤗yarın ikinci tüp bebek denemesi için transfer günüm transfer öncesi doktoru e2 ve pregesteron tahlili isteyen oldumu aceba ,birde ilk denemem katil hücre sebebiyle olmadı şuan prograf kullanıyorum içinizde kullanan ve olumlu sonuç alan varmı aceba şimdiden cevaplarınız icin Teşekkürler💐💐

merhaba arkadaşlar benim 10. gün kan değerim 334, 12. gün 537, 14. gün 742 . sizce dış gebelk olma ihtimali var mı ? tam olarak 2 kat artış gerçekleşmedi çünkü Değereleri tam olarak 2 kat artmayıp sağlıklı gebelik geçiren kese oluşumunu görenlere var mı aramızda?
bence gayet normal bu değerler düşük değil hamilesiniz :) 2 3 güne kese için çağırır

Kızlar şimdi bana akıl verin yaaa çok kararsızım erken gebelik testi alsam çıkar mı birşey? Ve aldığım da hemen yapayım mı yoksa yarın sabah ilk idrarı mı beklim ?? 🥺🥺🥺🥺 benim malüm embriyom 2..ci gün donduruldu
Bu kadar kasma şeydoş diyorum ya sana
yap 1 tane çıkmazsa yapmazsın çıkmazsa zaten üzülme zamanı varmış dersin yaniii
bugün tam 7.günün aynı gün transferiz düşün devamını sen ben neredeyse 10 tane yaptım birşey kaybetmezsin canım :KK45:

Herkese merhaba herkes pozitifi tez zamanda görsün sağlıkla bebeklerini kucağına alsin inşallah 🤗yarın ikinci tüp bebek denemesi için transfer günüm transfer öncesi doktoru e2 ve pregesteron tahlili isteyen oldumu aceba ,birde ilk denemem katil hücre sebebiyle olmadı şuan prograf kullanıyorum içinizde kullanan ve olumlu sonuç alan varmı aceba şimdiden cevaplarınız icin Teşekkürler💐💐
BEnim doktorum baktı canım.katil hücre ne bilmiyorum. İnşallah olumlu sonuçlar alırsın 😇

Sıkıntı olur mu bilmiyorum ama ben önceden adaçayı içerdim hemen gelirdi
Evet bi arkadaş da söylemişti bunu hatta düşük yapınca onun da uzun bi süre kanaması olmamıştı içtim iki gün sonra adet oldum dedi adaçayı içeyim ben akşamdan artık

Rahim kalınlığın fazla olduğu için ve beta hala sıfırlanmadıgı için olmuyor.. Kürler rahim duvarını inceltebiliyor… İleriki transferi etkileyebilir,…
Adet söktürücü masajı yapsanız daha iyi olur..
Bir gebenin günlüğü adet söktürücü masaj yazın youtube görürsünüz zaten.. adet gelmeye yakın ise heöen aynı gün sökülür zaten..
7 gün olmuştur baktırdığımda rahim kalınlığı da 2 ye düşmüştü canım yani bence artık adetin gelmesi lazım o yüzden bu aceleciliğim 🤭 tamam bi o egzersizlere de bakayım görmüştüm evet önce bi size sorayım dedim 🥰

Back