- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #8.221
İnş pozitif olur sonucun.. bize de moral oluyor pozitifleri gördükçeDuaniza ihtiyacim var, test verdim simdi kizlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş pozitif olur sonucun.. bize de moral oluyor pozitifleri gördükçeDuaniza ihtiyacim var, test verdim simdi kizlar
Gittim bugün canım doktora gitmeden bişey yapmak istememiştim o da bekle olursun deyince iyi tamam dedim aşırı rahat konuşuyor doktor da ama ben ilk defa kimyasal geçiriyorum ve normal olabileceği bilmiyorum bana normal gelmiyor bu kadar gün gelmemesi de bence iyi bişey değil vücuttan atılması lazım o yüzden bi sorayım kızlara dedimAdaçayı iç istersen bikaç bardak o işe yarayabilir ama 10 günü geçerse doktora git bence ihmal etme..
Evet hem transfer olacağım regl başlangıcı 2. Gün hem de transferden 5 gün önce istendi e2 ve progesteron.Benim ilk denemede iki emb transfer edildi biri tuttu o da boş gebelik olmuştu ondan bu 2. Denememde bana da prograf sabah akşam ve de 2 haftada 1 clinoleik serum verildi.bugün pozitif haberini aldım darısı sizin ve tüm bekleyenlerin başına inşallahHerkese merhaba herkes pozitifi tez zamanda görsün sağlıkla bebeklerini kucağına alsin inşallah yarın ikinci tüp bebek denemesi için transfer günüm transfer öncesi doktoru e2 ve pregesteron tahlili isteyen oldumu aceba ,birde ilk denemem katil hücre sebebiyle olmadı şuan prograf kullanıyorum içinizde kullanan ve olumlu sonuç alan varmı aceba şimdiden cevaplarınız icin Teşekkürler
Aynen canım bana da sabahtan hatta banyonu yap krem parfüm makyaj ekstra hiç bişey sürmeyin demişlerdi ben ne olur ne olmaz diye küpe yüzük falan hepsini evde bırakmıştımKızlar şimdi beni de aradılar transfer için tüp bebek merkezinden, parfüm, kolonya kozmetikle alakalı hiçbir şey olmasın dediler..
Tebrik ederim cnm :) erkenden öğrenmişsin dikkat et kendineİnşallah kat kat artar canım şimdi de o telaş var demi artacak mı düşüncesi
Rabbim kazasız belasız hayırla bu günleri geçirmeni nasip etsin canım hayırlı haberleri verirsin inşallahTransferim tamamlandı dinleniyorum 7 Ocak test tarihim :)
Gittim bugün canım doktora gitmeden bişey yapmak istememiştim o da bekle olursun deyince iyi tamam dedim aşırı rahat konuşuyor doktor da ama ben ilk defa kimyasal geçiriyorum ve normal olabileceği bilmiyorum bana normal gelmiyor bu kadar gün gelmemesi de bence iyi bişey değil vücuttan atılması lazım o yüzden bi sorayım kızlara dedim
Sabah mi yapsam banyo bende acaba? Ben de akşamdan yapıp yatayım diye düşündüm ama sabah yapsam banyomu sıkkntı olmaz o zamandeğil mi? Adet konusunda daBikaç gün daha bekle bence adet stres yapma, stres yaptığın için de gecikebilirAynen canım bana da sabahtan hatta banyonu yap krem parfüm makyaj ekstra hiç bişey sürmeyin demişlerdi ben ne olur ne olmaz diye küpe yüzük falan hepsini evde bırakmıştım
Bende süt içiyorum yoğurtta yiyorumDoğru ben yoğurt yiyorum genelde
Bugün test tarihin mıydı erken mi yaptinSonucum sıfırın altında çıktı. Olmadı
İnşallah çok şükür bugünude gördük ya buna da şükürRabbim kazasız belasız hayırla bu günleri geçirmeni nasip etsin canım hayırlı haberleri verirsin inşallah
Hadi hayırlısı canım bana 8 Ocak dedi test tarihi bende dinleniyorum hastanede dahaTransferim tamamlandı dinleniyorum 7 Ocak test tarihim :)
Rabbim hayırlısını nasip etsin canım Doğru zamanda inşallahSonucum sıfırın altında çıktı. Olmadı
10 uncu gündü bugün. Dr 15. Gün demişti ama 5 günde çıkmaz zaten değerBugün test tarihin mıydı erken mi yaptin
Allah sağlıkla kucağında göstersin insallah canımTransferim tamamlandı dinleniyorum 7 Ocak test tarihim :)
Ohhh hey maşallahGünde bir tane nar ye canım ben 17 tane yedim bu ay
Rabbim size sabır versin yol arkadaşım,en özel zamanda gelecek inşallah mucizelerimizSonucum sıfırın altında çıktı. Olmadı
Aslında 8 Ocak test tarihi ama o gün çalışmıyoruz diye erkene verdik dediHadi hayırlısı canım bana 8 Ocak dedi test tarihi bende dinleniyorum hastanede daha