• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Adaçayı iç istersen bikaç bardak o işe yarayabilir ama 10 günü geçerse doktora git bence ihmal etme..
Gittim bugün canım doktora gitmeden bişey yapmak istememiştim o da bekle olursun deyince iyi tamam dedim aşırı rahat konuşuyor doktor da ama ben ilk defa kimyasal geçiriyorum ve normal olabileceği bilmiyorum bana normal gelmiyor bu kadar gün gelmemesi de bence iyi bişey değil vücuttan atılması lazım o yüzden bi sorayım kızlara dedim 🤷🏻‍♀️

Herkese merhaba herkes pozitifi tez zamanda görsün sağlıkla bebeklerini kucağına alsin inşallah 🤗yarın ikinci tüp bebek denemesi için transfer günüm transfer öncesi doktoru e2 ve pregesteron tahlili isteyen oldumu aceba ,birde ilk denemem katil hücre sebebiyle olmadı şuan prograf kullanıyorum içinizde kullanan ve olumlu sonuç alan varmı aceba şimdiden cevaplarınız icin Teşekkürler💐💐
Evet hem transfer olacağım regl başlangıcı 2. Gün hem de transferden 5 gün önce istendi e2 ve progesteron.Benim ilk denemede iki emb transfer edildi biri tuttu o da boş gebelik olmuştu ondan bu 2. Denememde bana da prograf sabah akşam ve de 2 haftada 1 clinoleik serum verildi.bugün pozitif haberini aldım darısı sizin ve tüm bekleyenlerin başına inşallah

Kızlar şimdi beni de aradılar transfer için tüp bebek merkezinden, parfüm, kolonya kozmetikle alakalı hiçbir şey olmasın dediler..
Aynen canım bana da sabahtan hatta banyonu yap krem parfüm makyaj ekstra hiç bişey sürmeyin demişlerdi ben ne olur ne olmaz diye küpe yüzük falan hepsini evde bırakmıştım

Gittim bugün canım doktora gitmeden bişey yapmak istememiştim o da bekle olursun deyince iyi tamam dedim aşırı rahat konuşuyor doktor da ama ben ilk defa kimyasal geçiriyorum ve normal olabileceği bilmiyorum bana normal gelmiyor bu kadar gün gelmemesi de bence iyi bişey değil vücuttan atılması lazım o yüzden bi sorayım kızlara dedim
Aynen canım bana da sabahtan hatta banyonu yap krem parfüm makyaj ekstra hiç bişey sürmeyin demişlerdi ben ne olur ne olmaz diye küpe yüzük falan hepsini evde bırakmıştım
Sabah mi yapsam banyo bende acaba? Ben de akşamdan yapıp yatayım diye düşündüm ama sabah yapsam banyomu sıkkntı olmaz o zamandeğil mi? Adet konusunda daBikaç gün daha bekle bence adet stres yapma, stres yaptığın için de gecikebilir

Back