- 18 Kasım 2014
- 1.678
- 2.071
- 333
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #8.141
Yapma bence. Bak ben yaptım benim dünden beri moodum iyice düştü kendimi kötü hissediyorum.Kızlar şimdi bana akıl verin yaaa çok kararsızım erken gebelik testi alsam çıkar mı birşey? Ve aldığım da hemen yapayım mı yoksa yarın sabah ilk idrarı mı beklim ??
Çarşamba sabahı yap canım bence
Yapma bence. Bak ben yaptım benim dünden beri moodum iyice düştü kendimi kötü hissediyorum.
Korku endişe heyecan bir ayda yaşlandık valla ama sonuna kadar geldin kuzum Allahın izniyle güzel olacak Allah kararlamıştır en güzelini içini rahatlat çokta erken yapma 5.gün embriyosu 7. Gün silik çıkıyor herhalde ortalama olarak sen biraz daha bekleAçıkcası bende korkuyorum alacağım sonuçtan ama Allah büyük bi umut işte
kan değerleriniz nasıldı acabaAmin insallah canım. Benim adetim 19 kasım, transferim 7 aralıkta oldu.keseyi bugün gördük 27 Aralık.
Yaaaa Allah razı olsun inşallahKorku endişe heyecan bir ayda yaşlandık valla ama sonuna kadar geldin kuzum Allahın izniyle güzel olacak Allah kararlamıştır en güzelini içini rahatlat çokta erken yapma 5.gün embriyosu 7. Gün silik çıkıyor herhalde ortalama olarak sen biraz daha bekle
sizin son durumunuz nedir ? değerleriniz nasıl ilerlemiştiBenim de beta hcg artışım az oluyor bugün 21. günüm 1077 çıktı ama 2ye katlamıyor. O yüzden endişeleniyorum. Keseye bugün bakılacaktı. Değer düşük olunca görünmez diye cumaya bakalım denildi. Bekliyoruz
9. Gün 195kan değerleriniz nasıldı acaba
Sekreter yanlış bilgilendirmisNasıl gerek yok dediler
öyle bir sıkışık istiyorlar ki ucunde giriyorsun işleme ki benim öyle oldu doktor bana ne kadar çok sıkışık olursan başarı daha fazla dedi.
İyi çok sevindim hadi inşallah transferiniz de güzel geçer sonucunuz da pozitif olur inşallahKan sonucuma baktım şimdi sorun çıkmadı dediğiniz gibi
gayet güzel ilerlemiş tam olması gerektiği gibi9. Gün 195
11.gün 631
13.gün 1221
15. Gün 2231
benimle benzer durumda olan yaşayan kimse yok mumerhaba arkadaşlar benim 10. gün kan değerim 334, 12. gün 537, 14. gün 742 . sizce dış gebelk olma ihtimali var mı ? tam olarak 2 kat artış gerçekleşmedi çünkü Değereleri tam olarak 2 kat artmayıp sağlıklı gebelik geçiren kese oluşumunu görenlere var mı aramızda?
Adet söktürücü kürler içsem sıkıntı olur mu acabaKızlar ya ben halâ adet olmadım normal mi doktor normal dedi 1 hafta 10 güne olursun dedi ama çoğu arkadaş kimyasalı öğrendikten 3-4 gün içinde olmuş valla bunun stresi de ayrı
Yarın sabah ilk idrarla yapın bence ama çıkmazsa hiç üzülmeyin benim ilk transferim pozitif olduğu halde çıkmamıştı idrardaKızlar şimdi bana akıl verin yaaa çok kararsızım erken gebelik testi alsam çıkar mı birşey? Ve aldığım da hemen yapayım mı yoksa yarın sabah ilk idrarı mı beklim ??benim malüm embriyom 2..ci gün donduruldu
Çok şükür. Keseyi de gördük doktor hersey olması gerektiği gibi dedi ama ben hafta hesabına takıldım. Doktor 4 haftayla uyumlu dedi. Ama internet hesaplayınca 5 hafta olması gerekiyor.gayet güzel ilerlemiş tam olması gerektiği gibi
Doğru ben yoğurt yiyorum geneldeGünde iki bardak süt içmek gerekiyormuş artık içiyoruz benim de öyle bünyemiz alışmaya çalışıyor
Ben sıkışıktım ama öyle böyle değil hafif sonra çatala yattım dediler hiç sıkışık değilsin suni su enjekte ettiler enjeksiyonla içime resmen sonra ağrım oldu hazne doldu öyle transfer ettiler embriyoyu hatta doktor benle dalga geçti acele ettin yalan söyledin falan dlyeSekreter yanlış bilgilendirmisşimdi hemşireye sordum tabiki sıkışık olucaksiniz dedi tuvaletimi yapmistim 1 lt su içtim şimdi bekliyorum
Sıkışık olman lazim canım su iç yürüyüş yapKizlar transfer için hastaneye geldim bekliyorum transfer olan kizlar idrara sıkışık olduklarını söylüyordu sanki bana öyle bişeye gerek yok dediler yanlış mı anladim
siz doktorunuzu dinleyin en doğrusunu o bilirÇok şükür. Keseyi de gördük doktor hersey olması gerektiği gibi dedi ama ben hafta hesabına takıldım. Doktor 4 haftayla uyumlu dedi. Ama internet hesaplayınca 5 hafta olması gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?