- 30 Mayıs 2020
- 13.060
- 49.302
Erkek demişlerdiNeydı cınsıyeti
Ben de zaten apaçık görmüştüm
Bugün kapattı her yerini ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek demişlerdiNeydı cınsıyeti
merhaba öncelıkle herkese sağlıklı doğumlar dilerım arkadaşlarHepımize sağlıklı bir hamilelik ve hayırlı doğumlar dilerim.
İSİM YAŞ TAHMİNİ
DOĞUM
TARİHİŞEHİR CİNSİYET @Tugceee_ 03 Aralık merve 29 2 Aralık Yalova KIZ B BitterCikilata 30 6 Aralık İstanbul KIZ @Gnl2843 17 Aralık @Kontessim 28 18 Aralık İstanbul @Cxxxx 29 Aralık M Matmazelkedi 26 16 Aralık Ankara ERKEK
Whiterose89 32 12 Aralık İstanbul KIZ @Kestanesekeriiim 27 01 Aralık Kahramanmaraş @cinko 16 Aralık @cennetciim051215 29 18 Aralık Denizli ERKEK @meowme 35 18 Aralık @Saskin25 26 5 Aralık Burdur KIZ @merveaydiin 24 11 Aralık İstanbul @Balbadem13 26 26 Aralık İstanbul ERKEK
@shero 18 Aralık @delidunya 29 14 Aralık İstanbul ERKEK @Birumuttuyasataninsani 31 21 Aralık İstanbul KIZ @RAAT 30 21 Aralık Erzurum ERKEK @Arsoney 33 21 Aralık Ankara ERKEK @Ozlemm35b 29 16 Aralık İzmir ERKEK @Olmuyo 29 Aralık
@tulay283300 35 8 Aralık Giresun ERKEK @gnsss 37 11 Aralık İstanbul KIZ @Nurumcan94 27 15 Aralık Antalya @Babygirl3535 11 Aralık M Masalzade 31 18 Aralık @morruj1 27 17 Aralık Mersin KIZ @KokunHuzur 30 31 Aralık Bursa @MissGamzeli 35 17 Aralık Balıkesir ERKEK
@kozalak11 23 Aralık ERKEK AyGibii 34 10 Aralık İstanbul KIZ @dilekbanu 37 25 Aralık Balıkesir @Vesilebcl 25 20 Aralık Ankara @didemelden 34 7 Aralık İzmir @iranda 30 9 Aralık İstanbul @lonely bird 35 13 Aralık İstanbul ERKEK @umutsuzvaka_ 30 Aralık İzmir @Esila3501 31 20 Aralık İzmir @melmus19 30 2 Aralık İstanbul
@Alkan_alkan 34 2 Aralık Trabzon @GiMUm 27 21 Aralık Manisa @Papatya gelin 26 13 Aralık Mersin @MorVampirella 27 17 Aralık Amasya @emineyildiz 31 5 Aralık ERKEK @Mucitpanda 33 15 Aralık Karaman KIZ @OlcayKalyon 26 19 Aralık İzmir @bsra_35 31 10 Aralık Izmir @Uzaygemisi35 30 28 Aralık Bursa KIZ @Dido337 22 13 Aralık İzmir KIZ
@newnew 25 22 Aralık Balıkesir @jijikalp 29 28 Aralık Yalova @oglak85 36 1 Aralık Şanlıurfa KIZ @aybige58 37 11 Aralık Sivas @Happytugbi 38 28 Aralık Ankara @Golldd 8 Aralık ERKEK @Insanne 30 12 Aralık Ankara @Yuvamm 38 7 Aralık @Fatmanr 22 6 Aralık Kahramanmaraş ERKEK @pezo 24 Aralık
@Seebneem 35 18 Aralık Kahramanmaraş @bubblesdeniz 28 2 Aralık Erkek Y yorgunnn_anne 25 Aralık @midge 31 16 Aralık İstanbul nily_y 33 2 Aralık Bursa KIZ @_Citlembik_ 27 8 Aralık KIZ @Asyaseyit 28 24 Aralık Kayseri ERKEK
Anadolu okan'da Eray ÇalışkanHangisi istanbul avrupa mı canım?
Hayat kurtarici ben rahat ettim tavsiye ederim. Annem dikti benimkini biraz irice olmus cok rahatYa kızlar benim sola sağa yatmaktan yanlarım çürüdü imdat
En rahat sırtüstü yatardım artık yatamıyorum tabi.
Ama gece de bacağımın ağrısına uyanıyorum resmen
Şu hamile yastıkları çözüm olur mu acaba?
Sabah sipariş ettim hemen,umarım ben de faydasını görürümHayat kurtarici ben rahat ettim tavsiye ederim. Annem dikti benimkini biraz irice olmus cok rahat
Ben devlet hastanesine gidiyorum. Doktora instagramdan yazsam aninda donus yapiyor. Bence degistirin.Kızlar doktor değiştirmekten bahsedilmiş ben pazar günü bir sıkıntı yaşadım okuyanlar hatırlar. Serum içine alerji ilacı konulmuştu 2 gün uyuyamadım mahvoldum. Pazar günü doktora çekinerek mesaj attım acil bi durumsa acile gideyim diye çok kötü olduğumu ilacı hamilelerin kullanmaması gerektiği yazdığını da yazdım. Salı günü oldu hala cevap gelecek. O arada ben ölsem kimsenin umurunda değil. Dün toparladım çok şükür ki biraz uyuyabildim de. Dr doçent diye tercih etmiştim yorumları da çok iyiydi ama eşim hiç sevmemişti doktoru. Simdi bu muameleyi yapınca ben de soğudum. Başka doktora geçeyim değil mi insan iki satir olsun yazar, sakıncası yoksa bile sakinleştirir. Çok moralim bozuldu zaten kötüyüm bulantilar geçmek bilmiyor bir de bunlar geldi başıma Sizin de fikrinizi almak istedim.
Kesinlikle değiştir benim kanamam olmuştu akşam 8 civari doktoruma yazmıştım hemen acile gel nöbetçi doktor baksın demişti bende gittim geldim dönüş yapmadım gece 12 de bana yazdı naptin gittin mi acile diye böyle doktorlar varken bence diğerlerine gitmeye gerek yok.Kızlar doktor değiştirmekten bahsedilmiş ben pazar günü bir sıkıntı yaşadım okuyanlar hatırlar. Serum içine alerji ilacı konulmuştu 2 gün uyuyamadım mahvoldum. Pazar günü doktora çekinerek mesaj attım acil bi durumsa acile gideyim diye çok kötü olduğumu ilacı hamilelerin kullanmaması gerektiği yazdığını da yazdım. Salı günü oldu hala cevap gelecek. O arada ben ölsem kimsenin umurunda değil. Dün toparladım çok şükür ki biraz uyuyabildim de. Dr doçent diye tercih etmiştim yorumları da çok iyiydi ama eşim hiç sevmemişti doktoru. Simdi bu muameleyi yapınca ben de soğudum. Başka doktora geçeyim değil mi insan iki satir olsun yazar, sakıncası yoksa bile sakinleştirir. Çok moralim bozuldu zaten kötüyüm bulantilar geçmek bilmiyor bir de bunlar geldi başıma Sizin de fikrinizi almak istedim.
Cok gecmis olsun acil durumlarda ulasilamayan bir doktorsa bence de degissen daha iyi olur canim insallah iyi bir doktora rastgelirsinKızlar doktor değiştirmekten bahsedilmiş ben pazar günü bir sıkıntı yaşadım okuyanlar hatırlar. Serum içine alerji ilacı konulmuştu 2 gün uyuyamadım mahvoldum. Pazar günü doktora çekinerek mesaj attım acil bi durumsa acile gideyim diye çok kötü olduğumu ilacı hamilelerin kullanmaması gerektiği yazdığını da yazdım. Salı günü oldu hala cevap gelecek. O arada ben ölsem kimsenin umurunda değil. Dün toparladım çok şükür ki biraz uyuyabildim de. Dr doçent diye tercih etmiştim yorumları da çok iyiydi ama eşim hiç sevmemişti doktoru. Simdi bu muameleyi yapınca ben de soğudum. Başka doktora geçeyim değil mi insan iki satir olsun yazar, sakıncası yoksa bile sakinleştirir. Çok moralim bozuldu zaten kötüyüm bulantilar geçmek bilmiyor bir de bunlar geldi başıma Sizin de fikrinizi almak istedim.
Durrrr yada durmaBiri beni durdursun
Canim kullaninca memnun kalirisn nereden aldigini paylasir misinSabah sipariş ettim hemen,umarım ben de faydasını görürüm
canim hemen telaşa kapışılan genelde bebeğin iri oluşu ve şu fazlalığı gebelik seferinden dolayıdır istersen bi açlık tokluk bktirArkadaşlar merhaba. Bugün doktorum bebeğimin göbek çevresi ölçümlerinin iki hafta önden gittiğini suyumun da fazla olduğu bu yüzden takip edilmesi gerektiğini söyledi. Anamoli olabilirmiş. Detaylı ultrasonda netleşir dedi. Ankara da bildiğiniz güvenilir iyi bir perinatalog var mı?
anam maşallah ne enerji var sendeDurrrr yada durma
Niye beaanam maşallah ne enerji var sende
zaten docentler prof lar çok egoludur bence değiştir.senindemi var bulantilar?Kızlar doktor değiştirmekten bahsedilmiş ben pazar günü bir sıkıntı yaşadım okuyanlar hatırlar. Serum içine alerji ilacı konulmuştu 2 gün uyuyamadım mahvoldum. Pazar günü doktora çekinerek mesaj attım acil bi durumsa acile gideyim diye çok kötü olduğumu ilacı hamilelerin kullanmaması gerektiği yazdığını da yazdım. Salı günü oldu hala cevap gelecek. O arada ben ölsem kimsenin umurunda değil. Dün toparladım çok şükür ki biraz uyuyabildim de. Dr doçent diye tercih etmiştim yorumları da çok iyiydi ama eşim hiç sevmemişti doktoru. Simdi bu muameleyi yapınca ben de soğudum. Başka doktora geçeyim değil mi insan iki satir olsun yazar, sakıncası yoksa bile sakinleştirir. Çok moralim bozuldu zaten kötüyüm bulantilar geçmek bilmiyor bir de bunlar geldi başıma Sizin de fikrinizi almak istedim.
Eşim de dedi özele gitmemizin ne anlamı var diye. Bir de bu acil bi durum hadi pazar bakmadın mesajlara insan görünce döner değil miBen devlet hastanesine gidiyorum. Doktora instagramdan yazsam aninda donus yapiyor. Bence degistirin.
TAbiki donmesi lazim bir durum olursa Allah korusun hamilelik boyunca ulasabilmemiz lazim gerekirse aricaz yaniEşim de dedi özele gitmemizin ne anlamı var diye. Bir de bu acil bi durum hadi pazar bakmadın mesajlara insan görünce döner değil mi