Yaaaa o nasil olduu ultrason fotografiniz var mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa o nasil olduu ultrason fotografiniz var mi
Öyle öyle alt tarafı tişört 45 50 tl olur mu inanamıyorum. Pantolonlarda öyle. Hele bebeğe bebek arabası yok ana kucağı osu busu ne kadar pahalı.Herşey ateş pahası yaa eski ucuzluk kalmadı covit milleti vurdu geçti valla ucuz yollu şeylere bakacaz napalım
Yaaa inşallah sonra yine değişmez
Hayir benim doktorum yeteneksiz sanırım o konuda cunku oglumda 12de biz bile cok net görmüştük. Bunda 13te %60 erkek dedi. 15te erkek diyelim biz dedi. dun 18de apaçık ben bile gördüm kız yani burda da ikili fotosunda herkes erkek demistiYa gerçekten mi em son 14.haftada erkek demişti bugün degisirmi acaba baya pipi görmüşmuydunuz?
Yavrum boyamayın yaa ☹benim doktor pek onaylamadi. saçlarım bakirken hamile kaldim bide. suan çok kötü. danistim, sac canli yapiya sahip oldugu icin ve kimyasal kana karistigi için, bebek de ayni yolla beslendigi için sakincali dedi. ama gel gör ki ben de boyaticam kuafore dibim birazdaha ciksin da dipten boyamasin bakirlari dip rengimle kapatsin diye dusunuyorum
Yaw sen çok şifreli konuşuyon nerede yaşıyon kimse seni tanımasın diye açık verminn heeeBen bi de çok da sıcak olmayan bi yerde yaşıyorum
Ama deli gibi terliyorum sürekli
Bn boyadan geçtim kestirim de diplerle aynı olsun diyom doğum sonrası 30.000 bakımınaYavrum boyamayın yaa ☹
Evet cok kisi boyuyo. hatta kuaforde tanik olmuştum hakim karısı gelmişti hamileydi kuafor organik mi olsun boya deyince yok normal boya geç ikisi de ayni bosyere fazla para vermeye gerek yok demisti bide hakim karisi olcakGerçekten çirkin duruyor yaa 4 aylık bi kadın. Vardı baktım saçını boyamış dedim neyle boyadınz dedim market den aldığım boyayla diyor şaşırdım bende
nasil oldu ben de bilmiyorum ama esim havalara uçtu sanirim cok belli etmese deYaaaa o nasil olduu ultrason fotografiniz var mi
bilmiyorum ama cok inceledi en son arka taraftan bacak arasini gösterdiğinde bende bombos gördüm. oysa oglumda 12de bile cok bariz pipi vardiYaaa inşallah sonra yine değişmez
Tabii yaaa valla o dediğim atmosferden 20 ye 30 aldım bluzleri aman napim bebek kıyafetide bir tek hastane çıkısı alacam diğer herşey oğlumdan kalmıştı saklamıştı beşiği de pusetide bulduk bi bebek arabasj alacazÖyle öyle alt tarafı tişört 45 50 tl olur mu inanamıyorum. Pantolonlarda öyle. Hele bebeğe bebek arabası yok ana kucağı osu busu ne kadar pahalı.
Rabbim en en hayrlsni nasip etsin insallahh simdi dha yeni zorla ogrendik ya sizinkini gorunce hadi degisirse ddimnasil oldu ben de bilmiyorum ama esim havalara uçtu sanirim cok belli etmese de
hic istemiyorum gerçekten, bide evden calisiyorum suan icin gereksiz gibi ama acaba diyorum diplere hic degirmicegi için daha mi az riskli olur oglumda kendi rengime donunce onun da rahatligiyla boyamamistim biraz beyazim olmustu gormezden gelmiştim ama insan kendini de iyi hissetmek istiyo bu surecte gercekten ilk hamilelik çok baska. esim simdi bana sitem ediyo. oglumuzda dışarda salata yemezdin burgerda bisey yemezdin diye vicdan yaptırıyoYavrum boyamayın yaa ☹
senin bebisin var mi ultrason gonlunden gecen buysa değişmez insallahRabbim en en hayrlsni nasip etsin insallahh simdi dha yeni zorla ogrendik ya sizinkini gorunce hadi degisirse ddim
Yok yaa biz çok sık eliyoruz gerçekten zengin akıllı bizlerde yok boyanırmı diyoruz boyanıyor valla bal gibi bebeleride dipçik gibi doğuyorEvet cok kisi boyuyo. hatta kuaforde tanik olmuştum hakim karısı gelmişti hamileydi kuafor organik mi olsun boya deyince yok normal boya geç ikisi de ayni bosyere fazla para vermeye gerek yok demisti bide hakim karisi olcak
Açma o konularıYaw sen çok şifreli konuşuyon nerede yaşıyon kimse seni tanımasın diye açık verminn heee
Aaa gostermiyirmuydu cok sasirdim cunku yanilacak haftada degilsin
Evt benimde gostermiyir kendimk kiza hazirladim bile.Kiza hazırlayın kendinizi kızlar saklıyor.Ben kızımı detaylı ultrasonda bile öğrenemedim 26 haftalik ti ogrendigimde
tedbir bizden tevekkul allahtan diyelim biz yine de ama temmuz sonu detaylidan sonra buyuk ihtimal kalkisicam ben bu iseYok yaa biz çok sık eliyoruz gerçekten zengin akıllı bizlerde yok boyanırmı diyoruz boyanıyor valla bal gibi bebeleride dipçik gibi doğuyor
doktora gore gosteriyodu erkek dedi iki kere ama son kontrolde rahatlikla söyleyebilirim alisverise baslayabilirsin cok net kız bu dedi :)Aaa gostermiyirmuydu cok sasirdim cunku yanilacak haftada degilsin