- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Bnm de 3 Temmuz bnm tam 22 olucak erkene mi alsam bi kaç gün ne yapsam21+3 oluyo tam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnm de 3 Temmuz bnm tam 22 olucak erkene mi alsam bi kaç gün ne yapsam21+3 oluyo tam.
Al istersen. Bi kaç günle farketmez bence.Bnm de 3 Temmuz bnm tam 22 olucak erkene mi alsam bi kaç gün ne yapsam
Doğum tarihi tutmuyo mu?Bu gebelık takvımındekı tarıhler doğru mu yada bnmkı mı yanlış normalde 17+1 m ben
Yanlışlıkla 30 agıstosa randevu alıyordum az daha 30 Temmuz yaptımAl istersen. Bi kaç günle farketmez bence.
töbeeeYanlışlıkla 30 agıstosa randevu alıyordum az daha 30 Temmuz yaptım
Tutuyordaa 18 hafta gözüküyorDoğum tarihi tutmuyo mu?
Ama erkek olunca hic gostermese bile dr anliyor tahminde bukunmadimo?Bennn ogrenemedimm. Arkası dönük göstermiyor kendini oğlumda öyleydi doğana kadar 2 kere dondu sadece
17+1 18. Haftanın içindesin demek. Bak benim yarın 20 hafta olacak 19+1 olacam.Tutuyordaa 18 hafta gözüküyor
17+da isen 18 haftanın içinde görünüyorsunTutuyordaa 18 hafta gözüküyor
Yalniz temmuzu geçtikBnm de 3 Temmuz bnm tam 22 olucak erkene mi alsam bi kaç gün ne yapsam
Dur kafasını karıştırma ben onu anladım.Yalniz temmuzu geçtik
Aaa 3 Ağustos bnm kafa yandıYalniz temmuzu geçtik
Heee kız sende hiç uyarmıyon Temmuz -Ağustos ne fark ederDur kafasını karıştırma ben onu anladım.
Evet pipi görmüşmüydünüz benimde 14 te erkek dedi değişir mi acaba yaaaYa gerçekten mi em son 14.haftada erkek demişti bugün degisirmi acaba baya pipi görmüşmuydunuz?
Malesef bulunmadı ilkinde 12. Haftadaydi. İkincide 13 ikisinde de arkasi dönmüştü bayram sonunu beklemeliyiz dediAma erkek olunca hic gostermese bile dr anliyor tahminde bukunmadimo?
19+1 sin di mi? Tetanoz için normal bence. Ayrıntılı da normal ama geneli 22.haftada uygun buluyor.Kizlar dun tetanoz asisi oldum saglik ocagindan aramislardi o gun gel diye. Yakinlarda olacak var mi? Ikinci doz icin de eylul'de gel dedi.
Yarin da detayli ultrason randevum var umarim erken gitmiyorumdur
Detaylı için 21-22 arası daha uygun değil mi dr ne zmn dediyse uygundurKizlar dun tetanoz asisi oldum saglik ocagindan aramislardi o gun gel diye. Yakinlarda olacak var mi? Ikinci doz icin de eylul'de gel dedi.
Yarin da detayli ultrason randevum var umarim erken gitmiyorumdur