2021 Aralık Anneleri

Ama uygulama indirdim şimdi telefonuma. Doktorun söylediği tahmini dığumu yazınca “8 haftalık” olarak gösterdi. Ama 6.hafta şu an. Kasım mı aralık mı ortada sıkıştım kaldım

Ama uygulama indirdim şimdi telefonuma. Doktorun söylediği tahmini dığumu yazınca “8 haftalık” olarak gösterdi. Ama 6.hafta şu an. Kasım mı aralık mı ortada sıkıştım kaldım
Iki hafta erken alacagi icin 38 de oyle cikiyor canim sen nirmal haftani gir 38 de dogum dusun

Canım o kadar mutlu oldum ki, kalp atışı kırmızı çizgim demiştin bir kontrolde iki kuş vurmuş oldun, darisi bizlere inşallah

Canım o kadar mutlu oldum ki, kalp atışı kırmızı çizgim demiştin bir kontrolde iki kuş vurmuş oldun, darisi bizlere inşallah

Evet yaaaa çok şükür.. Öyleydi cidden.. Hem bebeği hem kalp atışını görmek, duymak beklemediğim bişeydi.. Acaip rahatladım.. Darısı hepinize

Evet yaaaa çok şükür.. Öyleydi cidden.. Hem bebeği hem kalp atışını görmek, duymak beklemediğim bişeydi.. Acaip rahatladım.. Darısı hepinize

Eşime diyorum ki dur bir arkadaş vardı benim gibi süreci doktora gidecekti ınsallah iyi haberler almıştır, ailecek takipteyiz seni
merve canim senin de yerin ayrı seninle de gecelik surecimiz paralel gidiyor bende büyük ihtimal pazartesi yada salı kontrole gitmeyi düşünüyorum neler oldu çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…