Hosgeldin hayirli olsunMerhaba hanımlar bende nasip olursa Aralık annesi olacağım. Yeni katıldım aranıza
Teşekkür ederim. Umarım hepimizin sağlıkla ilerle mutlulukla kucaklarımıza alırızHosgeldin hayirli olsun
Tüp bebek için bi bilgim yok maalesefSadece meraktan valla isterim ama hem dr nasil bulacagm hem tup bebk hic bilemiyorum
Hoşgeldin hayıı olsuun.Merhaba hanımlar bende nasip olursa Aralık annesi olacağım. Yeni katıldım aranıza
Hoşbuldum teşekkür ederim. Bu aşağıda bebekle ilgili yazıları nereden yapıyoruzHoşgeldin hayıı olsuun.
YapmışsınHoşbuldum teşekkür ederim. Bu aşağıda bebekle ilgili yazıları nereden yapıyoruz
evet en alt satırda link varmış nasıl yapılacağı ona baktım:)Yapmışsın
Hayırlı olsun tekrardanSon reglim 22 şubattı..
3 martta rahim filmi çektirdim, 5 martta ilk denemeyi yaparak başladık..
30 martta da kanda 588 çıkarak öğrendimDoktor bugün 6+4 dedi
Iki hafta erken alacagi icin 38 de oyle cikiyor canim sen nirmal haftani gir 38 de dogum dusunAma uygulama indirdim şimdi telefonuma. Doktorun söylediği tahmini dığumu yazınca “8 haftalık” olarak gösterdi. Ama 6.hafta şu an. Kasım mı aralık mı ortada sıkıştım kaldım
son adet tarihiniz nedir?Ama uygulama indirdim şimdi telefonuma. Doktorun söylediği tahmini dığumu yazınca “8 haftalık” olarak gösterdi. Ama 6.hafta şu an. Kasım mı aralık mı ortada sıkıştım kaldım
Hayırlı olsunMerhaba hanımlar bende nasip olursa Aralık annesi olacağım. Yeni katıldım aranıza
Ben de terazi eşim basakValla teraziler cok galibaaralik basi kasim sonu yay mi oluyor kizlar
Bugün yasak yok mu yaaaav?
Anaaaam hem yollar hem hastane baya bildiğin kalabalıktı he..
Çok saat sıra bekle, oraya git buraya git derken.. Anca yazabiliyorum..
Kızlaaaaar bebişi de gördük, kalp atışını da duyduk çok şükürHem de karından.. ben şoook
Eki Görüntüle 2821940
Öncelikle 6+4 çıktı bugün ve maşallah her şey yolunda dedi doktor.. Daha küçük olduğu için kalp atışı gümbür gümbür değil ama duydum ya Allah’ım aaaah çok şükür
Ama şöyle bir durum oluştu.. Ben aralık annelerinden kasım annelerine terfi ettim olacağaaaa bakınnnnİlk hamileliğim sezeryan doğumdu, bu da öyle olacağı için tahmini doğum kısmetse 20 kasım dedi doktorum..
İlk kontrolümde açlık kan şekeri 103 çıkmıştı.. “O sınırda” dedi. “O yüzden diyetisyene de git, beraber ilerleyelim” dedi.. Hazır hastanedeyken diyetisyenle de görüştüm.. Orda da parmakla ölçüm yaptı, 95 çıktı.. “90-95 şu an için beklediğim istediğim zaten, güzel” dedi.. “Dikkat etmek risk almamak için dikkat ederek ilerleriz” dedi.. Konuştuk hallettik onu da şükür
Yeni kontrolüm 3 hafta sonraya..
Bayramdan önceki hafta olacak..
Darısı sizlere olsun kızlar inşallah
Canım o kadar mutlu oldum ki, kalp atışı kırmızı çizgim demiştin bir kontrolde iki kuş vurmuş oldun, darisi bizlere inşallah
Evet yaaaa çok şükür.. Öyleydi cidden.. Hem bebeği hem kalp atışını görmek, duymak beklemediğim bişeydi.. Acaip rahatladım.. Darısı hepinize
Ay masallah gozun aydinAni bir kararla doktora gittimbende demin