Gözünüz aydın. Ben dün keseyi gördüm haftaya tekrar çağırdı. Gittiğimde umarım görürüm bendeEvet yaaaa çok şükür.. Öyleydi cidden.. Hem bebeği hem kalp atışını görmek, duymak beklemediğim bişeydi.. Acaip rahatladım.. Darısı hepinize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözünüz aydın. Ben dün keseyi gördüm haftaya tekrar çağırdı. Gittiğimde umarım görürüm bendeEvet yaaaa çok şükür.. Öyleydi cidden.. Hem bebeği hem kalp atışını görmek, duymak beklemediğim bişeydi.. Acaip rahatladım.. Darısı hepinize
Kac haftalik canimAni bir kararla doktora gittimbende demin
Eşime diyorum ki dur bir arkadaş vardı benim gibi süreci doktora gidecekti ınsallah iyi haberler almıştır, ailecek takipteyiz seni
merve canim senin de yerin ayrı seninle de gecelik surecimiz paralel gidiyor bende büyük ihtimal pazartesi yada salı kontrole gitmeyi düşünüyorum neler oldu çok merak ediyorum
Tebrikler gözünüz aydınAni bir kararla doktora gittimbende demin
MaşallahAni bir kararla doktora gittimbende demin
5+4 canımKac haftalik canim
Masallah darisi kalp atisina5+4 canım
Hayırlısıyla sağlıkla hepimiz duyarız inşallahMasallah darisi kalp atisina
Kalp duyalım dediler çoğu canım. Bi de pufpufa doğum tarigi vermişler ya bize de versinler öyle yapalım. Benim hesaplamalarımdan küçük çıktı bebem mesela.merve canim tablo varmiydi hamislerin göremedim
Tamam canim kalp atisindan sonra nasipse yapalmKalp duyalım dediler çoğu canım. Bi de pufpufa doğum tarigi vermişler ya bize de versinler öyle yapalım. Benim hesaplamalarımdan küçük çıktı bebem mesela.
Tekrar kan ver canım 2 gunde 2 kat artış varsa o önemli.Hayırlısı ile inşallah ben de Aralık annelerinden olucam kizlar henüz kadın doğuma gitmedim uygulamalara göre 3+6 haftalık gözüküyor, adete bir gün kalimi 37 çıktı bta HCG bu değer normalmi bazilarinin ki adete günler kala 100 lerde çıkmış anormallikmi var bir türlü rahat edemiyorum
Önemli olan artış yani beta nin kaç olduğu önemli değil dogru mu anlıyorumTekrar kan ver canım 2 gunde 2 kat artış varsa o önemli.
Elbette. Baslangıç degeri önemli değil.Önemli olan artış yani beta nin kaç olduğu önemli değil dogru mu anlıyorum
Yaa şimdi rahatladım işte teşekkür ederimElbette. Baslangıç degeri önemli değil.
Rica ederim.Yaa şimdi rahatladım işte teşekkür ederim
Nasil esinizle benziyormsnz biz de oyleyz ikimiz ayni burc:)kizim boga kök sokturuyor bize :))))bizde karı koca terazi kızım yay oğlum koç