2021 Aralık Anneleri

Teşekkür ederiz. Bebeni öperiz.

Darısı bizlere hayırlı olsun Son adet tarihiniz ne zamandı

Canim cok guzel ya gozun aydin harikasaglicakla kucagina al insallah sen suan kac haftaliksin tam son regl neydi cnm

Son reglim 22 şubattı..
3 martta rahim filmi çektirdim, 5 martta ilk denemeyi yaparak başladık..
30 martta da kanda 588 çıkarak öğrendim Doktor bugün 6+4 dedi

Kavacik medistate dr un kim canim memnunmusun?muayene ucretleri fln nasildir acaba:)

Evet Kavacık Medistate.. Doktorum Sultan Kavrut.. Memnunum İlk doğumumda da Sultan hanımlaydım.. 8-9 senedir beraberiz.. Bende özel sağlık sigortası var, hep onla ödeme yaptığım için ücretler için ne desem yalan olur şimdi

Son reglim 22 şubattı..
Masallah Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin kuzumdarisi basimiza

Son reglim 22 şubattı..
Benmde son regl 24 şubat , 4 martta rahim filmi çektirdm 26 martta 123 le öğrendm. Pazartrsi doktra gittim 4 4 buçuk haftalık dedi . Geç döllenmemi acaba bnm ki

Peki fiyatlar hk bilgii vereblrmsn ikinciyi normal dusundunz mu :)bnm de sezeryndi

Fiyat için inan ne desem yalan olur. Ben özel sağlık ile ödeme yapıyorum çünkü hep. Ona göre fiyat düştüğü için, bazen bazı şeyleri de tam karşılıyor çünkü. Ama ben normal düşünmüyorum

Benim normal sgk bile yokpahalidir kesn uygun ve iyi bir dr bulmak istym hayrlisi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…