Mesela hangi testler canimAma ilk haftalarda yapılması gereken testler var.
Mesela hangi testler canim
Himm bakalim benim doktorum isteyecek mi gerci aksam 6da randevum o saatten sonra ozelde test yapiyorlar mi kiBen ilk doktor kontrolümde 4-5 tüp kan verdim. Doktorum istedi, bişeylere bakıldı ilk kontrolden.
Himm bakalim benim doktorum isteyecek mi gerci aksam 6da randevum o saatten sonra ozelde test yapiyorlar mi ki
Beta hcg artışı testinden mi bahsediyorsunuz?Ama ilk haftalarda yapılması gereken testler var.
Aç karnına derse ertesi gün verirsinHimm bakalim benim doktorum isteyecek mi gerci aksam 6da randevum o saatten sonra ozelde test yapiyorlar mi ki
Benim doktorum 6dan sonra ozel hastanede oluyor ben de merak ediyorum nasil olacak bir de 1saat aramiz varBenden istediği testlerden bazısı aç karna olması gerekiyordu, o yüzden sabah gidiyorum ben hep randevulara
Hoş geldiniz. Hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağınıza alin bebeğinizi. ❤
Olmuş bileehayırlı olsun sağlıkla gelsinn inşallah
Hepinize teşekkür ederim. Hep birlikte sağlıkla kucağımıza alırız inşallahHayırlı olsuuun.muhteşem olmuş. Rabbim sağlık sıhhat versin bebelerinize.
Hayırlı olsun
Ne güzel olmuş hem deeee
Alıntılayamadın galiba canım. Sen de eklesnee gebelik takvimi.Merhababizim tahmini doğum tarihimiz aynı
Evet alıntıladım sandımAlıntılayamadın galiba canım. Sen de eklesnee gebelik takvimi.
Merrhaabaaaaa
22 Mart Aşılama sonrası 5 Nisanda kanda 173 değeri gördüm. Bugünde 944 olmuş değer.10 gün sonra gidip kese kontrolü yaptıracağım.
Folikasit ve progestan fitil kullanımına devam ediyorum. Umarım herşey yolunda olur ve isteyen herkes bu duyguyu yaşar.
Hoşgeldin hayırli olsuuun.Merrhaabaaaaa
22 Mart Aşılama sonrası 5 Nisanda kanda 173 değeri gördüm. Bugünde 944 olmuş değer.10 gün sonra gidip kese kontrolü yaptıracağım.
Folikasit ve progestan fitil kullanımına devam ediyorum. Umarım herşey yolunda olur ve isteyen herkes bu duyguyu yaşar.
Bence olsaydı çıkardı en azından sınıra yakın bi değer.Kızlar selam size yine bir soruyla geldim.
27-28 mart 2 gün yumurtlama gördüm. 29 martta çatladı. Bugün covid testi yaptırdım önlem amacıyla ne olur ne olmaz diye gebelik testide yaptırdım ancak negatif çıktı.
Gebelik olsa bugün beta HCG çıkarmıydı pozitif? Yumurtlama tarihime göre hesaplarsam adetim daha önümüzdeki hafta pazartesi ya da salı olması gerekiyor sanırım. Nolur bana bişeyler deyinErken mi değil mi bilemedim. Ama yumurtlama tarihimden eminim.
Kızlar selam size yine bir soruyla geldim.
27-28 mart 2 gün yumurtlama gördüm. 29 martta çatladı. Bugün covid testi yaptırdım önlem amacıyla ne olur ne olmaz diye gebelik testide yaptırdım ancak negatif çıktı.
Gebelik olsa bugün beta HCG çıkarmıydı pozitif? Yumurtlama tarihime göre hesaplarsam adetim daha önümüzdeki hafta pazartesi ya da salı olması gerekiyor sanırım. Nolur bana bişeyler deyinErken mi değil mi bilemedim. Ama yumurtlama tarihimden eminim.
Normal canım hiç endişelenme.Kızlar dünden beri çok fazla kasık ve bel ağrım var normal mi sizde yaşadınız mı böyle birşey ?
Benim sol kasik agrim hic gecmiyor canim gece bile artik robot gibi sirtustu yatiyorumKızlar dünden beri çok fazla kasık ve bel ağrım var normal mi sizde yaşadınız mı böyle birşey ?