Ne kadar artarsa o kadar iyi değil mi ikiz oluyormuş senin çifte bayram ohhhYaaa bnmki çok mu artmış dün adet 1 gün geçti 760 dı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar artarsa o kadar iyi değil mi ikiz oluyormuş senin çifte bayram ohhhYaaa bnmki çok mu artmış dün adet 1 gün geçti 760 dı
İnşallahNe kadar artarsa o kadar iyi değil mi ikiz oluyormuş senin çifte bayram ohhh
Batma oluyor demi canimAynen aynen bende öyleyim benim de sağ kasığım çok ağrıyor
Sanirim oyle canim 11inde adet olmustum ya agri degil de boyle batma kasilma canim surekli uykum var zaten bir hafta izin aldim isten yatiyorum bol bolCanim aynısı benimde oldu hatta ben baya agri ve sanci yaşadım. Adet dongun bittiğinde ağrılardan azalıyor
Su anda vücut yeni birseye adapte olma ve adet olamama sıkıntısında
Benim ilk hamileligim canim bakil sali gunu neler diyecek doktor neler istryecek suan cok yeni oldugu icin bol bol yat seyehat yapma falan dediBirsuru şeye bakmışlardı daha önce bana. Kan ve idrarda. Birçok hastalığa da. İsim veremem. rubella birşey falan işte. Bunları her hamilelikte yaptırmak gerekiyor mum
Merfeeem yerim onu ben bak el sallıyor su yandaan yavru kuş
Evet batma oluyor adet sancısıyla çok benzer bi ağrı aslındaBatma oluyor demi canim
Benim 101 çıktı şeker yüklemesi yapılması gerek dedi doktor diyetle devam edeceksin hamileliğe dediKızlar birşeyi merak ediyorum baktırdıysanız vitaminlerinizde glukoz değeriniz nasıl benim ilk hamilelikte 94tü doktor dikkat et dedi halbuki şekerli şeylerle de pek aram yok bunda 98 ikisinide açken verdim
O agrilarim benim gecen hafta cok oldu canim hatta hep adet olcam zannettim simdi sadece batma var normal sanirim benim de ilkEvet batma oluyor adet sancısıyla çok benzer bi ağrı aslında
Atsana testin fotosunu.güzel anneler bende hamileyim
çiçeğim güzelim. Rabbim tez vakitte sana da nasip edecek inşallah.Merfeeem yerim onu ben bak el sallıyor su yandaan yavru kuş
İnşallah mervemAtsana testin fotosunu.
çiçeğim güzelim. Rabbim tez vakitte sana da nasip edecek inşallah.
Oo maşallah kan ver.
Ay evet evet bende öyle sanıyorum içimde bi korku oluyor sonra sakinleştiriyorum kendimiO agrilarim benim gecen hafta cok oldu canim hatta hep adet olcam zannettim simdi sadece batma var normal sanirim benim de ilk
hayırlı olsuuuun bence de hemen kan ver çünkü çizgi aşırı belirgin
Kızlar birşeyi merak ediyorum baktırdıysanız vitaminlerinizde glukoz değeriniz nasıl benim ilk hamilelikte 94tü doktor dikkat et dedi halbuki şekerli şeylerle de pek aram yok bunda 98 ikisinide açken verdim
Bakalım birşey dicekmi Çarşamba gidicem inşallah doktoraBenim 101 çıktı şeker yüklemesi yapılması gerek dedi doktor diyetle devam edeceksin hamileliğe dedi
Doktorların fikirleri neden çatışır kiAçlık kan şekeri bakıldı benim. O da 103 çıktı
Merhaba yeni geldim msjı yanlıs yere mi attım bilemiyorumHepımize sağlıklı bir hamilelik ve hayırlı doğumlar dilerim.
Sayımız çoğaldığında buraya tablo ekleyeceğim.
Hayırlı olsun