Son adet 1 martSız son adet tarıhınızı yazın bn sıze muhtemelen doğum yapacağınız ayı hesaplayayım. . Doğumun gerçekleşeceği ayı. Ve günü yazacaksınız benım daha tam. Bellı olmadığı için ben 30 kasım olarak yaptım.umarım anlatabilmişimdir.
6 Aralık 2021 bunu yaz olur cnmSon adet 1 mart
Aynen onu yazdım bende teşekkür ederim cnm6 Aralık 2021 bunu yaz olur cnm
Sezeryan yapınca erken mi oluyor ? Bilmediğim için soruyorumBende internette muhtemel doğum tarihim diye yazdım ordan hesaplatip yazdım, oysaki benim 4 yaşına girecek kızım var sezeryan doğum yaptım büyük ihtimal Kasım annesi olacagim o nedenle ama olsun
Gerçekten bu konuyu bende anlayamıyorum bazı doktorlar sezeryanda 1 hafta 10 gün önce alıyor ama bazı doktorlar son güne kadar bekleyip öyle sezeryan yapıyor..Bende internette muhtemel doğum tarihim diye yazdım ordan hesaplatip yazdım, oysaki benim 4 yaşına girecek kızım var sezeryan doğum yaptım büyük ihtimal Kasım annesi olacagim o nedenle ama olsun
38.hafta gibi alıyorlar, benim ilkinde eşi altta imiş o nedenle zorunlu olduSezeryan yapınca erken mi oluyor ? Bilmediğim için soruyorum
Ooo seninki bayağı erken gelmiş, benimki de gelmek istiyormuş aslında sancim varmış ama ben hiç hissetmiyordum, benim zaten kan pıhtılaşmasi sorunum da vardı çok riske atmak istemedikGerçekten bu konuyu bende anlayamıyorum bazı doktorlar sezeryanda 1 hafta 10 gün önce alıyor ama bazı doktorlar son güne kadar bekleyip öyle sezeryan yapıyor..
Benim oğlumun doktoru son güne kadar bekleyeceğimizi söylemişti mesela, ama tabi 35 haftalık olmadan erkenden geldi yavrum
Sattan 6 gün sonra beta 47.70
10 . gün 205
15. 1450
17.gün 4200 çıktı
idrar testlerınde cıkmadı hiçbir şekilde 6 günü kan verdikten sonra bır test daha yaptım ılk 10 dk cıkmadı. Yarım saat felan bekledım belkı cıkarmı dıye yıne cıkmadı çöpe attım 1 2 saat sonda öyle çöpü dışarı koyacağım zaman gayrı ihtıyari baktım o zaman çok sılık bir cızgı vardı
Bende kan vermedim evdeki 2 farklı marka test ile yaptım inş yamuk yapmaz testlerbenimde 5 yaşında oğlum var Allah ın izniyle ona yedirirken kendimde nasipleniyorum işte
Normalde bat zamanı çok net çizgi çıkıyor ama enteresan
Benimde aynen sancı varmış nst ye girdim makina sürekli ötüyor kaç gün hast. yattım serumlar falan durdurmaya çalıştılar ama bu defada suyu azaldı mecbur sezeryanla alındı ama 9 gün kuvezde kalmıştı çocuğum çok zordu,Rabbime bin şükür verdiği herşey için ama zordu 9 gün evde süt sağıyordum eşim götürürüyordu hastaneye bazen bende gidiyordum ama tabi dokunamıyorsun bileOoo seninki bayağı erken gelmiş, benimki de gelmek istiyormuş aslında sancim varmış ama ben hiç hissetmiyordum, benim zaten kan pıhtılaşmasi sorunum da vardı çok riske atmak istemedik
Sat? Bat mı demek istediniz?Sattan 6 gün sonra beta 47.70
10 . gün 205
15. 1450
17.gün 4200 çıktı
idrar testlerınde cıkmadı hiçbir şekilde 6 günü kan verdikten sonra bır test daha yaptım ılk 10 dk cıkmadı. Yarım saat felan bekledım belkı cıkarmı dıye yıne cıkmadı çöpe attım 1 2 saat sonda öyle çöpü dışarı koyacağım zaman gayrı ihtıyari baktım o zaman çok sılık bir cızgı vardı
Evet bat olacaktı ...Sat? Bat mı demek istediniz?
Evet bat olacaktı ...
Merhabalar gebelik belirtileri adet belirtisi gibi olabiliyorMerhaba arkadaşlar benim bat 24 mart idi şuan hala olmadım. Bebek süpriz olucak eğer varsa. Sadece sizlere sormak istedim adet sancısı yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı. Bir haftadır oldum olucam derken gecikti.
Bende de var sabahtan beri bata 2 3 gün var dün akşam değerim 27 çıktı. Siz belirti olarak soruyorsunuz sanırım, ben ise korkuyorum. İnşallah hayal kırıklığı olmazMerhaba arkadaşlar benim bat 24 mart idi şuan hala olmadım. Bebek süpriz olucak eğer varsa. Sadece sizlere sormak istedim adet sancısı yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı. Bir haftadır oldum olucam derken gecikti.