11 oldukBizim dur durak bilmiyor koşuyor artık
Biz bi ara ataktaydık o ara fenaydı
Maşallah kaç kilo tontiş bey![]()
![Nazar amulet :nazar_amulet: 🧿](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f9ff.png)
![Grinning face with smiling eyes :smile: 😄](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f604.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11 oldukBizim dur durak bilmiyor koşuyor artık
Biz bi ara ataktaydık o ara fenaydı
Maşallah kaç kilo tontiş bey![]()
Hayırlı olsunKızlar ben tekrar hamileyimkan sonucum pozitif nasipse haziranda bir bebeğim daha oluyorr
![]()
Amiiin inşallah bittercim sağlıkla gelsindeHayırlı olsunsağlıkla gelsin inşallah
![]()
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin canımKızlar ben tekrar hamileyimkan sonucum pozitif nasipse haziranda bir bebeğim daha oluyorr
![]()
İnşallah teşekkür ederimHayırlı olsun sağlıkla gelsin canım![]()
Olsun hersey gönlünce olsunİnşallah teşekkür ederimbaya zorlanacağım bir dönem beni bekliyor ama bunu ben istedim beraber büyütüp dosyayı kapatıcam
![]()
Hayırlı olsun canım. Insallah sıkıntısız bir hamilelik geçirirsinKızlar ben tekrar hamileyimkan sonucum pozitif nasipse haziranda bir bebeğim daha oluyorr
![]()
Amiinnn inşallah sağlıkla gelsindeHayırlı olsun canım. Insallah sıkıntısız bir hamilelik geçirirsinSağlıkla gelsin bebişin
![]()
Acemi anne gibi oluyor demi insan hiç yaşamamış gibiAmiinnn inşallah sağlıkla gelsinde![]()
Evet ya bu Perşembe değil bidahaki Perşembe ye gel bakalım dedi. Şimdiden kafamda acaba hala hamile miyim acaba herşey normal mi diye sayıklıyorumAcemi anne gibi oluyor demi insan hiç yaşamamış gibi![]()
İyi düşün canım sendeEvet ya bu Perşembe değil bidahaki Perşembe ye gel bakalım dedi. Şimdiden kafamda acaba hala hamile miyim acaba herşey normal mi diye sayıklıyorum![]()
Düşünmeye çalışıyorum zaten bazen unutuyorum hamile olduğumu oğlanla koşturmaktanİyi düşün canım sende
Haziran annelerine katıldın mı![]()
Başka bi doktordan da görüş al bnceAma tek kafamı kurcalayan şu oldu o kadar araştırdım okudum doğurana kadar hatta doğurduktan sonrada ikisini aynı anda emzirmek mümkün bunu söyleyen cok doktor ve deneyen cok anne var eğer sağlık sorunu yoksa ortada. Ben gittim hiç bir sebep yokken ortada emziremezsin onu kesceksin 3 ay sonra diyeni buldum emzirsem olmaz mı dedim yani emzirebilirsin diyenler var ama bence hem emzircem hem doğurcam olmaz dedi ama ben kesmeyi düşünmüyorum sağlığı etkileyen birşey cıkmazsa.
Cok bi doktor seçeneğimde yokta önceden devlette gittiğim özel klinik açtı biraz büyüsün ona giderim bide ona sorarım. Yani emzirebilirsiniz diye hep söylenirken neden böyle diyor anlamıyorum ama kesmicem kendimi cok kötü hissetmezsem ve bebek normal giderse.Başka bi doktordan da görüş al bnce
İnşallah güzel gider ikisi de emerCok bi doktor seçeneğimde yokta önceden devlette gittiğim özel klinik açtı biraz büyüsün ona giderim bide ona sorarım. Yani emzirebilirsiniz diye hep söylenirken neden böyle diyor anlamıyorum ama kesmicem kendimi cok kötü hissetmezsem ve bebek normal giderse.
Siz şimdi onu bunu bırakın da gece emmesini nasıl biraktiracagim ondan haber verinCok bi doktor seçeneğimde yokta önceden devlette gittiğim özel klinik açtı biraz büyüsün ona giderim bide ona sorarım. Yani emzirebilirsiniz diye hep söylenirken neden böyle diyor anlamıyorum ama kesmicem kendimi cok kötü hissetmezsem ve bebek normal giderse.
Bnde beklim şuracıktaSiz şimdi onu bunu bırakın da gece emmesini nasıl biraktiracagim ondan haber verinBırakmıyor bu sıpa sabaha kadar tok olsa da
Dün gece kucağa alıp yatıştırıp geri koydum bana mısın demiyor ortalığı duman etti. 1 saate yakın uğraştım en sonunda pes ettirdi
![]()