- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
- 88
Aa bu başlığı hiç denemedim ben de deneyeyimYok anam yok diyette
Bnce memeye güveniyor
Para verip aldığım avent suluktan içmiyor hanım ya bardak ya da bu şişeden içiyor
Bileydim masraf yapmazdım
Ben ayrı ayrı veriyorum haşlanmış yumurta sarısı ilk zamanlar yutarken zorlaniyodu ıhlamurla biraz eziyodum şu an çok güzel yiyor maşallah, 1 tatlı kaşığı kadar peynir, kucuk bi bardak ıhlamur bunlar fix, yanına da kafama göre hergun bisry ekliyorum, 1 çay kaşığı kadar pekmez ince bi dilim avokado yarım kayısı gibiValla sevdi bence cnku bitirdi hepsiniilkkarisik omlet olarak verdigimde de yemisti. Anasi 9 ay boyunca her sabah 2 yumurta yedi, o yuzden tadina âşinadir bence
Ogrendiklerini bizimle de paylasbenim bebito uyuyor uykularinda skinti yok ama 2 dakika da olsa illa ben de uzaniyorum yanina oyle uyuyor. Destekli uykuy giriyor sanirim bu benim de desteksiz uykuya gecirtmem lazim bebitoyu
Bak avkadolu tarifi ben dun yapmistim bugun sadece meyvesini degistirio kayisilisini yaptim cok sevdi ikisini de. Sabah kahvaltilarini karistirmamak gerekiyor demis ama blw yapmayan nasil vericek ki kahvaltiyi
Termometre aldırdım umarım olur artıkBelkide öyle olmuştur bir tekrar dene bakalım. Birde arkadaşlarında dediği gibi dışarda da yapabilirsin illa fırına koymaya gerek yok. Ben kendimize yaparken hep dışarıda yapıyorum ama oğluma küçük kavanozlarda yaptığım için onun dışarıda mayalandırdığım yoğurdu tutmamıştı. Bizimki yanında gayet iyi olmuştu onunki çok suluydu sonra fırında denedim daha güzel olunca fırından devam ettim. Tenceredeki süte göre kavanozdaki daha çabuk soğuyo bu yüzden turmayabiliyo ısısını farklı ayarlamak lazım sanırım. Bir dene sen
Ben atakta mıymışım yani ozamanYarın uyku eğitimine başlıyoruz kadın gerçekten kararlıysanız başlayalım dedi tamam dedim ama hazır mıyım bilemem
Bir de 6 gün sonra yeni atak dönemi başlıyormuş isterseniz ondan sonra başlayalım dedi gerek yok dedim sanki şu an güneşi görüyoruz da
Nasıl bakıyorsunuz e nabızdanBiz bugun 6 ay aşılarini olduk 8.100g 70cmteyzeler asilarimizdan biri eksik gibi e nabizdan baktim acaba unuttular mi sizinde boyle mi
Bn fırını 100 derece ısıtıp sıcak sıcak sütü koyuyorum anca öyle tuttuTermometre aldırdım umarım olur artık
Sıcak değildir o parmakla 7 sn 45 derecedir aklımı karıştırma bitterBn fırını 100 derece ısıtıp sıcak sıcak sütü koyuyorum anca öyle tuttu
Hatta süt içindeyken 2-3 dk çalışıyor
Bebiş beklenen tarihte doğduysa evetBen atakta mıymışım yani ozaman
Antep yemekleri istiyor olmasınBnm ki sadece labne ver yiyor avakoluya ağzını açmadı ki hamileyken o kadar yedikeline yeşil soğan verdim bayıla bayıla kemiriyor yemeğe gelince mühürlüyor
Aaa yokk 2 hafta erken doğdu sayılırBebiş beklenen tarihte doğduysa evet
Bu atak çok fırtınalı olmamakla beraber 2 haftaymış
Ama zaten tam tarih de günü gününe uymazmış yine her bebeğin gelişimine göre günler kayabiliyormuş
Şu sıra güneşli günlerde olduğumuza beni kimse inandıramaz mesela
Nerden hesaplıyon beni linkler misin?Bebiş beklenen tarihte doğduysa evet
Bu atak çok fırtınalı olmamakla beraber 2 haftaymış
Ama zaten tam tarih de günü gününe uymazmış yine her bebeğin gelişimine göre günler kayabiliyormuş
Şu sıra güneşli günlerde olduğumuza beni kimse inandıramaz mesela
Tuz cıss amaBenim kızım tuzlu yiyecekleri seviyor kabak musakkasi yedi çok mutluyum
Evet yasak ama diger turlu asla yemiyo bi denim dedim kasiga atladı çocukTuz cıss ama
O sütün ısısı bnm dediğim fırın ısısı beyin çorbaSıcak değildir o parmakla 7 sn 45 derecedir aklımı karıştırma bitter
Kesinlikle acılı ekşili bu gidişle ne yasaksa onu yapcazAntep yemekleri istiyor olmasın
Burdan bakıyorum beybiNerden hesaplıyon beni linkler misin?
Bizimki de herkesin yüzünü çiziyor o minicik tırnaklarıyla ve saç yoluyorBenim kızım cadaloz oldu. Çocuklara filan heo dokunmak istiyo. Mıncıklamak saç çekmek. Dokundurtmuyoruz diye çığlık kıyamet akabinde ağlama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?