- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
İnatçı çıktı senin kızBnm ki böyle yemiyor hiç bişi
Dışarıda falan yedirmeyi denedin mi gezmeyi seviyor ya seninki belki arabasında yer keyifliyken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnatçı çıktı senin kızBnm ki böyle yemiyor hiç bişi
Geçen yoğurt taşıdım yanımda hazır yoğurdu yiyor evdekini yemiyor gezmeyi hala seviyorİnatçı çıktı senin kız
Dışarıda falan yedirmeyi denedin mi gezmeyi seviyor ya seninki belki arabasında yer keyifliyken
Belkide öyle olmuştur bir tekrar dene bakalım. Birde arkadaşlarında dediği gibi dışarda da yapabilirsin illa fırına koymaya gerek yok. Ben kendimize yaparken hep dışarıda yapıyorum ama oğluma küçük kavanozlarda yaptığım için onun dışarıda mayalandırdığım yoğurdu tutmamıştı. Bizimki yanında gayet iyi olmuştu onunki çok suluydu sonra fırında denedim daha güzel olunca fırından devam ettim. Tenceredeki süte göre kavanozdaki daha çabuk soğuyo bu yüzden turmayabiliyo ısısını farklı ayarlamak lazım sanırım. Bir dene senBende bu tarife göre yaptım ekran almıştım yazdığınızda hatta ama tam mayalama kısmında çocuk uyandı maya bekledi falan ondan ötürü olmadı galiba bilmiyorum
Yumurtayı sevdi miBlw nin canı cehenneme ben bebitoma kendim yedirmeye karar verdim en azından bi sürelik
Bu sabah bir haşlanmış yumurta sarısı, bir tatlı kaşığı lor, bir yemek kaşığı pişirilmiş yulaf, bir kayısı içini karıştırdım verdim. Hepsini bitirdi
Bu ara hiç tarf paylaşmıyorsunuz kalbim kırılıyor
Ahahhahh yaramaza bak yoğurt bile seçiyo desene yoğurdu meyveli ver belki öyle daha rahat yerGeçen yoğurt taşıdım yanımda hazır yoğurdu yiyor evdekini yemiyor gezmeyi hala seviyor
Bi de öyle deneyeyimAhahhahh yaramaza bak yoğurt bile seçiyo desene yoğurdu meyveli ver belki öyle daha rahat yer
Yine diş olabilir mi ki sizin ?Bi de öyle deneyeyim
Bi de hiç uyku yok
Olmasın ya ara versinYine diş olabilir mi ki sizin ?
Bizimki de babymixi çok sevmiştiGeçen yoğurt taşıdım yanımda hazır yoğurdu yiyor evdekini yemiyor gezmeyi hala seviyor
Yaa güzel bir bilgi verdin teşekkür ederimŞiddetli tepkiler besin alerjisi olduğunu gösteriyormuş kızarıklıklar alışma evresiymiş öyle okumuştum bizimde olunca.
Valla sevdi bence cnku bitirdi hepsini ilkkarisik omlet olarak verdigimde de yemisti. Anasi 9 ay boyunca her sabah 2 yumurta yedi, o yuzden tadina âşinadir benceYumurtayı sevdi mi
Ogrendiklerini bizimle de paylas benim bebito uyuyor uykularinda skinti yok ama 2 dakika da olsa illa ben de uzaniyorum yanina oyle uyuyor. Destekli uykuy giriyor sanirim bu benim de desteksiz uykuya gecirtmem lazim bebitoyuYarın uyku eğitimine başlıyoruz kadın gerçekten kararlıysanız başlayalım dedi tamam dedim ama hazır mıyım bilemem
Bir de 6 gün sonra yeni atak dönemi başlıyormuş isterseniz ondan sonra başlayalım dedi gerek yok dedim sanki şu an güneşi görüyoruz da
Bak avkadolu tarifi ben dun yapmistim bugun sadece meyvesini degistirio kayisilisini yaptim cok sevdi ikisini de. Sabah kahvaltilarini karistirmamak gerekiyor demis ama blw yapmayan nasil vericek ki kahvaltiyiBu iki tarif de güzel kızlar
Ben kapyaya soğan sarımsak eklemedim
Tam buğday unu yerine yulaf unu kullandım
Tereyağı olarak sade yağ
Bi de havuç da ekledim istediğimiz gibi revize edebiliriiz
Bi tarafa loru bi tarafa yumurtayı koyuyom bi tarafa avakadoyu en fazla 3 cesit bu sekilde bi kac kasik ondan bi kac kasik oburundenValla sevdi bence cnku bitirdi hepsini ilkkarisik omlet olarak verdigimde de yemisti. Anasi 9 ay boyunca her sabah 2 yumurta yedi, o yuzden tadina âşinadir bence
Ogrendiklerini bizimle de paylas benim bebito uyuyor uykularinda skinti yok ama 2 dakika da olsa illa ben de uzaniyorum yanina oyle uyuyor. Destekli uykuy giriyor sanirim bu benim de desteksiz uykuya gecirtmem lazim bebitoyu
Bak avkadolu tarifi ben dun yapmistim bugun sadece meyvesini degistirio kayisilisini yaptim cok sevdi ikisini de. Sabah kahvaltilarini karistirmamak gerekiyor demis ama blw yapmayan nasil vericek ki kahvaltiyi
Activia ile mayalıyorum tadı aynı activia gibi ondan yemiyor Bnce Bnde bugün onu yoğurt çorbası yaptım zar zor 2 kaşık yedirdik 2 kaşık derken çay kaşığı heeBizimki de babymixi çok sevmişti
Ondan sonra yaptığım hiçbir yoğurt tutmadı ne hikmetse bugün activia ile mayaladım bakalım
Bnm ki sadece labne ver yiyor avakoluya ağzını açmadı ki hamileyken o kadar yedik eline yeşil soğan verdim bayıla bayıla kemiriyor yemeğe gelince mühürlüyorBu iki tarif de güzel kızlar
Ben kapyaya soğan sarımsak eklemedim
Tam buğday unu yerine yulaf unu kullandım
Tereyağı olarak sade yağ
Bi de havuç da ekledim istediğimiz gibi revize edebiliriiz
Hadi inşallah güzel sonuçlarınız olurYarın uyku eğitimine başlıyoruz kadın gerçekten kararlıysanız başlayalım dedi tamam dedim ama hazır mıyım bilemem
Bir de 6 gün sonra yeni atak dönemi başlıyormuş isterseniz ondan sonra başlayalım dedi gerek yok dedim sanki şu an güneşi görüyoruz da
Kız yanına uzanmanın neresi destekValla sevdi bence cnku bitirdi hepsini ilkkarisik omlet olarak verdigimde de yemisti. Anasi 9 ay boyunca her sabah 2 yumurta yedi, o yuzden tadina âşinadir bence
Ogrendiklerini bizimle de paylas benim bebito uyuyor uykularinda skinti yok ama 2 dakika da olsa illa ben de uzaniyorum yanina oyle uyuyor. Destekli uykuy giriyor sanirim bu benim de desteksiz uykuya gecirtmem lazim bebitoyu
Bak avkadolu tarifi ben dun yapmistim bugun sadece meyvesini degistirio kayisilisini yaptim cok sevdi ikisini de. Sabah kahvaltilarini karistirmamak gerekiyor demis ama blw yapmayan nasil vericek ki kahvaltiyi
Labneyi bikaç kaşık verdikten sonra içine azcık avokado karıştıra karıştıra versen ona da mı yokBnm ki sadece labne ver yiyor avakoluya ağzını açmadı ki hamileyken olmadan yedik eline yeşil soğan verdim bayıla bayıla kemiriyor yemeğe gelince mühürlüyor
Yok anam yok diyetteLabneyi bikaç kaşık verdikten sonra içine azcık avokado karıştıra karıştıra versen ona da mı yok