- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 33
AyyyyOlabilir çünkü hala çok kaşınıyor dişleri
Ben de kendimde değilim haftasonundan beri
Binanın havuzunda bi çocuk boğuldu
Ambulans görevlileri eşim 15 dk kalp masajı yaptılar dönmedi çocuk hastaneye taşıdılar orada kalbi atmaya başlamış
Gözümün önünden gitmiyor vallahi Allahım annesine acısın
Benim de kastan sonra saç başlıyor direk alın yok, ilkokuldayken herkes kakul kestirirdi çok heves ederdim annem zaten alnın kıllı iyice kapanır diye kestirmemisti çok üzülmüştüm kızım pek benzemiyor bana ona kakul kestircem az daha büyüsünBenim de olduğu gibi duruyo. Bak benimkinin demiyorum benimçok bebek saçım var alnım yok.
Benim oğlum da doğduğunda çok killiydi sirti omuzları kulakları falan acayip killiydi tüylü bamya diye seviyodum şimdi 7 yaşında hala killiBizimki de duruyor alın komple bıyıkları bile var hep dökülür dediler ama yok ilk oğlumda kıl tüy probleminiz yoktu 2 numaram bayağı pala remzi olma yolunda hadi bakalım
Demekki bizimkilerde gitmeyecek yaaaBenim oğlum da doğduğunda çok killiydi sirti omuzları kulakları falan acayip killiydi tüylü bamya diye seviyodum şimdi 7 yaşında hala killigecen diyo ki anne bıyıklarım grilesmeye başlamış ben heralde 10 yaşında falan tras olucam
Erkeğin killisi Ali' den derlerDemekki bizimkilerde gitmeyecek yaaa
Aynısını benim annem de demişti sonra ben bir hisimla banyoya gittim kendim kesmistimBenim de kastan sonra saç başlıyor direk alın yok, ilkokuldayken herkes kakul kestirirdi çok heves ederdim annem zaten alnın kıllı iyice kapanır diye kestirmemisti çok üzülmüştüm kızım pek benzemiyor bana ona kakul kestircem az daha büyüsün
Çok iyi yapıyorsun baksana ne kadar kalabalık olursa olsun kimsenin birbirinden haberi olmuyorAyyyyAllahım sen kimseye yaşatma acıyı
Bizde havuza oğlan hep tek gitmek istiyor bu korkudan ne tek ne de beraber göndermiyorum
Allah korusun evlatlarımızı gözünün önünde de olunca zor etkisinden çıkılıyor
Daha iyi yaBenim kızım kel baya tüysüz sarışın olduğu için
Yine de biraz saci ciksa benim kizin kayu gibi geziyoDaha iyi yaherkes dokulur diyordu ama dokulmezmis ben bunu anladim yapacak bise yok kabullencez baska bise olmasinda
Bizimkinin kolunda bacağında bile var ince ince dikkatli bakınca belli oluyo bıyıkları alnını saymıyorum bileDaha iyi yaherkes dokulur diyordu ama dokulmezmis ben bunu anladim yapacak bise yok kabullencez baska bise olmasinda
Ooooo tamamdir gitmeyecek bunlar yakin zamandaBizimkinin kolunda bacağında bile var ince ince dikkatli bakınca belli oluyo bıyıkları alnını saymıyorum bile
Bi süre verme Bnce alerjisi olabilirKızlar oğluma bi elma yogurt pekmez üçlüsü yapıp vereyim dedim yogurt pek sevmediğinden tatlansın diye elma ilk kez tadıyoruz, böyle bir reaksiyon gösterdi şimdi hafif geçmeye başladı ne yapmalıyım Eki Görüntüle 3087539
yüzde hafif kızarıklık normal diye okumuştum ek gıdaya alışma aşamasındaKızlar oğluma bi elma yogurt pekmez üçlüsü yapıp vereyim dedim yogurt pek sevmediğinden tatlansın diye elma ilk kez tadıyoruz, böyle bir reaksiyon gösterdi şimdi hafif geçmeye başladı ne yapmalıyım Eki Görüntüle 3087539
Yoğurttan olabilir mi? İlk kez mi yoğurt verdin? Bizimde yoğurda alerjimiz var malesef, yüzümüz benek benek olmuştuKızlar oğluma bi elma yogurt pekmez üçlüsü yapıp vereyim dedim yogurt pek sevmediğinden tatlansın diye elma ilk kez tadıyoruz, böyle bir reaksiyon gösterdi şimdi hafif geçmeye başladı ne yapmalıyım Eki Görüntüle 3087539
Bizimkinde sarıydı tüyler hepsi gitti şimdiBu bebislerin alnindaki tüyler dökulecek mi yaa dökulen var mi yada bizimki oldugu gibi duruyor
Amann tüysüz olsun sonra epilasyon ağda falan zor işBenim kızım kel baya tüysüz sarışın olduğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?