Bunu genelde dişe yada atağa bagliyolar
Ya tamam da hafta oldu artık bayağıdır geceleri bile saat başı kalkıp emme ağlama mizirdama . Atak matak yeter daha diş yerinde bişey de yok hayalet gibi geziyorum gündüzleri yaaTam düzeldik derken bu gece biz
Biz diş çıkarma döneminde böyleydik
Öyleydik bizde gözler kapalı uykuda ağlıyorYa tamam da hafta oldu artık bayağıdır geceleri bile saat başı kalkıp emme ağlama mizirdama . Atak matak yeter daha diş yerinde bişey de yok hayalet gibi geziyorum gündüzleri yaabı de normal ağlama da degil azcik geç emse feryat figan
Bence disden değil çünkü bizde 10 gün öyleydi 4 5 gündür düzene girdi öyle ki 9 da yatiriyorum 4 e kadar filan uyanmıyor.Biz de hala dış yok.Bide gündüz uykusunu yeterli uyumadiysa da gece zor geçiyor bizde.Tam düzeldik derken bu gece biz
Biz diş çıkarma döneminde böyleydik
Yattığı oda sıcak mı? Benim ki sıcakta asla uykuya dalamiyorYa tamam da hafta oldu artık bayağıdır geceleri bile saat başı kalkıp emme ağlama mizirdama . Atak matak yeter daha diş yerinde bişey de yok hayalet gibi geziyorum gündüzleri yaabı de normal ağlama da degil azcik geç emse feryat figan
Bizde bu belirtiler sonrası diş çıktığındanBence disden değil çünkü bizde 10 gün öyleydi 4 5 gündür düzene girdi öyle ki 9 da yatiriyorum 4 e kadar filan uyanmıyor.Biz de hala dış yok.Bide gündüz uykusunu yeterli uyumadiysa da gece zor geçiyor bizde.
Hiç korkma bi şey yapmamıştı bizeGünaydın kizlar. Bugün 6.ay asimiz varcikk kirkiyirim
Bir de bebeği gece sürekli uyanan var mı kafai yicem . Ağlayarak uyanıyor emziği almiyo meme istiyo iki yudum alıp daliyo . Defalarca bu döngü yaşanıyor . Gece uykusu vs yok hiçdoymuyo desem niye iki üç emmeden sonra uyuyo.
Yok öyle pek sıcak değil vantilatör var onunla idare ediyoruz. Klima da çarpar diye açmadık uyurken henüzYattığı oda sıcak mı? Benim ki sıcakta asla uykuya dalamiyor
Alma annem alma.Ben tü kaka dediğim sudocremi deneyecem galiba daha basit basit şeyler yiyo ama iki gündür filan az az kaka yapıyodu ve katıydı biraz bayaa kızarmıs popo
Ay ne guzellll . Yııaaağğğ şu alerjik durumlar ortadan kalkaydi da birlikte kavurma yeseydikKızlar bugün memlekete gidiyoruz kızım ve oglumlaYol 2 saatlik yoldan korkmuyorum da 2 gündür hala toplanamadim Bu bebelerin ne çok eşyası varmış meğer Ek gıdaya geçmeden gitmek iyiymiş.Bu arada benim oğlum kendini aştı Dün dışarıda yemek yerken restoranti inletti yemek için köfte yedi Masaya filan saldırıyor resmen herkes bize baktı servis filan kalmadı masada,birde bebek arabasında oturarak geziyor herkese gülücük saçıyor,ama asla uyumuyor Tipik yay burcu yükseleni aslan gurmelegi de ve et düşkünlüğü de ordan geliyorsa demek
Ya travazol da dediler ama o mantar kremi diye icime hiç sinmedi hametan temiz icerikti di miAlma annem alma.
Aile hekimine hametan yazdır mavi olandan.
Diş kayboldu 1 saat sonra fotoğraf çekmesem halüsinasyon gördüm sancamYarilmiss annesi diş bu incisi gelmiş
Hametanda işe yaramazsa içeriğini bilmiyorum ama artık içerikten çok işe yaraması daha önemli hamezinc güzel bebeciğin yazın ortasında pişiği ilerlemesin bide
Hamezinc de aklımda bulunsun travazol ürkütucü geldi yaHametanda işe yaramazsa içeriğini bilmiyorum ama artık içerikten çok işe yaraması daha önemli hamezinc güzel bebeciğin yazın ortasında pişiği ilerlemesin bide
Bizim ateş 1buçuk gün sürdü bitti diş aslında uç vermişti ama ateş sonradan olduA asabiyimben5 ne yaptınız sizin ateş geçti mi diş çıktı mıı?
O zaman mervenin dedigi gibiymis demekkiDiş kayboldu 1 saat sonra fotoğraf çekmesem halüsinasyon gördüm sancam
İvit temiz. Bizimki çok şükür hiç pişik olmadı ama milyar dolar verdiğim pişik kremi öylese duruyor ara ara hametan sürüyorum haftada bir ikiYa travazol da dediler ama o mantar kremi diye icime hiç sinmedi hametan temiz icerikti di mi
2. Peşinden geliyor olabilirBizim ateş 1buçuk gün sürdü bitti diş aslında uç vermişti ama ateş sonradan oldu
Daha tam patlamamıştı demek şimdi epey ele geliyor
Senin bebiş ne durumda iyi oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?