On numara toraman oğlan maşallahHoşgeldinnn canımmmm sefa getirdinbizde 2-3 gündür emekleme çalışmaları başladı dizlerinin üzerinde sallanıyor sadece twerk yapar gibi diş hala gelmedi, boy 76 cm 10 kg olmuş sen neler yaptın nasılsın bebiş iyi mi
Bnce hem gezmeli hem uyumalıİlk trimester ben de sevememiştim ağlıyordum sürekli hasta gibiyim daha çok var diye
Ama sonraa çiçek gibi açıyorsun
Kulaklığını tak bu güzel yaz akşamlarında yürüyüş yap bol bol, bebişinle arandaki bağı güçlendirecek kitaplar oku keyfini çıkar
Herkes bana da bol bol uyu diyordu ama uyku depolanan bişey değil maalesef o yüzden bence son güne kadar gez
Doğru uyku da önemli bizimki uykuya dalarken maraz çıkarsa da iyi uyurBnce hem gezmeli hem uyumalı
Bn hep yürüyordum bebe arabayı yürüyüş yaparken sürünce uyuyor
ah be canlar keşke yürüyüş yasak olmasaİlk trimester ben de sevememiştim ağlıyordum sürekli hasta gibiyim daha çok var diye
Ama sonraa çiçek gibi açıyorsun
Kulaklığını tak bu güzel yaz akşamlarında yürüyüş yap bol bol, bebişinle arandaki bağı güçlendirecek kitaplar oku keyfini çıkar
Herkes bana da bol bol uyu diyordu ama uyku depolanan bişey değil maalesef o yüzden bence son güne kadar gez
Aynen doktor eşimle benim ve oğlumun kafasına bakti ucunuzun kafası da küçük genetiktir dediBizimkide 41 cm, normal diye düşünüyorum. E-nabıza baktım az önce, en düşük 39 en yüksek de 45 miş bu ay için. Yani normal aralıklardayız. Çocuk doktorundaki ilk muayenemizde, doktor kafası biraz küçük dedi. Sonra döndü bana baktı, "Genetik de olabilir, seninde kafan küçük " dedi
Kanaman falan mı oluyor benimde hamileliğim zor geçmiştiah be canlar keşke yürüyüş yasak olmasa
arada bi deniz havası alıyorum bi de balkonda kahve keyfim oluyor. 1. trimester zaten yatarak geçti, şimdi en azından oturmaya izin var
siz peşiniz sıra gelen gebelere dua edin bol bol lütfen :d
biz şu bebeleri vakitlice kucağımıza bi alalım, sonra beni evde bağlasanız durmayacağım
Yaa bilmeden konuşması kolay tabi kusura bakmaah be canlar keşke yürüyüş yasak olmasa
arada bi deniz havası alıyorum bi de balkonda kahve keyfim oluyor. 1. trimester zaten yatarak geçti, şimdi en azından oturmaya izin var
siz peşiniz sıra gelen gebelere dua edin bol bol lütfen :d
biz şu bebeleri vakitlice kucağımıza bi alalım, sonra beni evde bağlasanız durmayacağım
Oyy maşallahBugün babababa güncellemesi geldive eşim yoğunbakimdaki babasının başında video atabildik anca
İlk trimester tamamen kanamalıydı.Kanaman falan mı oluyor benimde hamileliğim zor geçmişti
Samimiyetin bana ulaşıyor ne kusuru hiç sorun yok İnankiYaa bilmeden konuşması kolay tabi kusura bakma
Doğumdan sonra bebişinle gezersiniz inşallah bol bol
Çok geçmiş olsun. Allahım bir an önce şifa versin MerveBugün babababa güncellemesi geldive eşim yoğunbakimdaki babasının başında video atabildik anca
Sizde iyisiniz maşallahhh sağlıklı olsunlar kilo önemli değilNazar degmesin ya masallahhhbiz 8 kiloyuz boydan haberimiz yok ama 70 falandir herhalde
Teşekkürler teyzesi sizin kızda tam bir prensessOn numara toraman oğlan maşallahbir yaş gibi boyu da.
Umarım tam vaktinde zamanında sağlıkla kucağına bebeğini alıp hastaneden birlikte çıkarsınız inşallahİlk trimester tamamen kanamalıydı.
Neyseki o kesildi ama kanama riski var hala.
Rahim şeklinden dolayı erken doğum riski var ve plasenta da aşağıda biraz.
O sebeple genel olarak hareketlere dikkat ediyordum bir de şiddetli kasılmalar başladı
Valla anne olma aşamaları bile çok zormuş rabbim bu günlerimizi mükafatlandırır inşallah
Samimiyetin bana ulaşıyor ne kusuru hiç sorun yok İnanki
İnşallahhepinizi heyecanla okuyorum ilerisi için motivasyon sebebi oluyorsunuz
Çok geçmiş olsun. Allahım bir an önce şifa versin Merve
Maşallah Eylül’e tam gaz büyüyor yavrucum
Ah en sevdiğim dua tipi tam teşekküllü detaylı duaUmarım tam vaktinde zamanında sağlıkla kucağına bebeğini alıp hastaneden birlikte çıkarsınız inşallahrisk olunca vakit geçmek bilmiyor koltuk ve yatak insanın üstüne yapışıyor ama geçip gittiğinde bebeğini kucağına aldığında hepsine değer iş diyor insan.
Kadılmalar için magnezyum kullanıyo musun?
Ay bence hiç uğraşma activia ile mayala gitsinBuyuyo marka mayanin arkasinda yapilisi boyle yaziyo, once mayayi mayalicaz sonra yogurt mayalicaz bu ne be kac gun mayaliyoz biz bunu
Biz bugün doktora gittik rotamızı olduk beslenmemize yeni şeyler eklendi daha doğrusu her şeyalerjenler dışında her şeyi verebilirmişim, bebek salçası dedi o ne ola ki alan var mı marka önerir misiniz
Og naturalden pirinç unu yulaf unu irmik vs aldım güzeldi Migros’ta tat marka organik biber salçası vardı içinde sadece biber varBebişler için 1 yaşa kadar biber salçası kullanılıyor diye biliyorum. İnstagramdakilerin çoğu OG natural inkini veriyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?