Yaaa sizinde hayirli olsunnn benim oglusumun sis ama arka taraf gelen giden yok annesi bize foto at cekebilirsen cikmayanlar cok merak ediyor bu disler nasil cikiyor diyeAnam küçücük bi dişi çıktı ama nasıl ısırıyor göğsümü pis oğlan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa sizinde hayirli olsunnn benim oglusumun sis ama arka taraf gelen giden yok annesi bize foto at cekebilirsen cikmayanlar cok merak ediyor bu disler nasil cikiyor diyeAnam küçücük bi dişi çıktı ama nasıl ısırıyor göğsümü pis oğlan
Teşekkür ederiizYaaa sizinde hayirli olsunnn benim oglusumun sis ama arka taraf gelen giden yok annesi bize foto at cekebilirsen cikmayanlar cok merak ediyor bu disler nasil cikiyor diye
Boyle yarilcakmis gibi bi cizgi var bizimkinde yeri sert arkasi sis..bi cok huzursuz acaba dis mi diyorum sonra gayet iyiTeşekkür ederiiz
Bakayım çekebilirsem atarım inşallah
Bizimki hiç şişmedi ama ya hatta annem şaşırdı hiç şişlik yoktu nasıl çıktı diye
Diş bence ya bizimkinin de damak görüntüsü değişmişti diş geliyor dedik sonra kaşıntısı da geçti bi süre diş miş yok kendi huysuzluğu diye düşündükBoyle yarilcakmis gibi bi cizgi var bizimkinde yeri sert arkasi sis..bi cok huzursuz acaba dis mi diyorum sonra gayet iyi
Cok iyi yaaa hepsinin boyle ciksa keske bi baksak dis tetagil kullandiniz dimi bende alayim diyorum bazen cok zirvede yasiyor kulagini cekistirip parmagini disine sure sure agliyor belki rahatlatirDiş bence ya bizimkinin de damak görüntüsü değişmişti diş geliyor dedik sonra kaşıntısı da geçti bi süre diş miş yok kendi huysuzluğu diye düşündük
Tatilde de fena değildi turist bi teyzeyle konuşuyorduk beni yemeye çalışıyordu bebiş o sırada
Kadın acıkmış gibi dedi yok diş dönemi geldi dedim parmağımı damağına dokundurdum kaşımak için bi baktım diş
Tetagil kullandık kullanıyoruz da ama tamamen toz olduğu için onu dökmek kolay olmuyor ya kafasını çeviriyor sağa sola dökülüyorCok iyi yaaa hepsinin boyle ciksa keske bi baksak dis tetagil kullandiniz dimi bende alayim diyorum bazen cok zirvede yasiyor kulagini cekistirip parmagini disine sure sure agliyor belki rahatlatir
Aldim ve sürdüm parmagimla dedim bi bakayim bunada midesi bulancak mi ve bulanmadiTetagil kullandık kullanıyoruz da ama tamamen toz olduğu için onu dökmek kolay olmuyor ya kafasını çeviriyor sağa sola dökülüyor
Benzer bi marka daha var o top top eşimle ondan alalım diye konuştuk hatta bu sabah
Adını unuttum öğreneyim sana da yazarım
Yok ya bu tatsız ağızda eriyen bişeyAldim ve sürdüm parmagimla dedim bi bakayim bunada midesi bulancak mi ve bulanmadi
Bide onun iki koca dişli halini düşünAnam küçücük bi dişi çıktı ama nasıl ısırıyor göğsümü pis oğlan
Çık kırkiyirimmBide onun iki koca dişli halini düşün
Bnde bi kere bağırdım çok korktu ağladıÇık kırkiyirimm
Dün beklemediğim bi anda yaptı bağırdım yanlışlıkla ağlamaya başladı evladım
Bende bundan almıştım Nisan'da 120 TL ye çok kullanışlı ve pratik oldu benim için bunu aldıgımdan beri altın değerindeki küvetimi kaldırdım ortalıktan(bilenler bilir)Bebekler için banyo oturağı var vakumla yapışıyor kabine içene oturtup yıkıyorum mama sandalyesi olarak da kullanıyorum odada içine oturtup bırakıyorum bazen önüne oyuncak koyuyorum düşmesi vs mümkün olmuyor oturarak oynuyor birçok yerde kullanıyoruz yemek yaparken mutfak tezgahına yapıştırıyorum oturağı bazen ordan beni izliyor
Baby Plus Önden Açılır Banyo&mama Oturağı
Buradan bulabilirsiniz
Valla almiyorum ama uyusun diye cebellesiyorum uyku saati sasiriyor diye kendimi yedim bitirdim bir haftadirAlma annesi yatagindan direnecek biraz al diye ama suresini tamamlatmaya calis bizimkinde bi kac kez ise yaradi bu
Evimiz oyle asiri sicak degil ve bebisi bodyle tutuyorum bitek. Dis mi anlamadim ki aglamiyor da saf saf bakiniyor ve uykuya direniyor sadece. Eli kulaginda hep bide emzigini cikarip cikarip isiriyor sadeceSıcak olabilir diş olabilir bizimkinin de bu ara uykuları kısa
Regl demişken, bi kere olup sonraki ay olmayan var mı?B BitterCikilata biz ne zaman regl olmuştuk?
Ever grupta bikaç kişi öyle olduklarını yazmıştı ama kimler hatırlamıyorumRegl demişken, bi kere olup sonraki ay olmayan var mı?
Bu ilk aylar için iyi oluyor, sonrası en güzeli oturtmak. Az büyüyünce de ayakta yıkıyosun.
Evet ya bir yürüse o zaman kolay yıkamak ama böyle ne tam oturabiliyor ne de ayakta durabiliyor zor oluyorBu ilk aylar için iyi oluyor, sonrası en güzeli oturtmak. Az büyüyünce de ayakta yıkıyosun.
Ben altına müslin örtü seriyorum o zaman az terliyorBebisi cok terleyen anneler bizim hep yataginda ozellikle basini koydugu yer islak fotoda atarim bi ara acaba havlu carsaf alsam o teri ceker mi var mi oneriniz
Uygulamada 1 hafta var gözüküyorB BitterCikilata biz ne zaman regl olmuştuk?
Erkencisin bakalım Bn ne zmn olcamEver grupta bikaç kişi öyle olduklarını yazmıştı ama kimler hatırlamıyorum
Benim düzenli gidiyor sanırım sadece adet olacağım zaman sütüm fark edilir ölçüde azalıyor
Bugün de ordan anladım zaten şimdi olmuşum