- 3 Ocak 2021
- 943
- 1.405
- 30
Ahahhahahh şöyle bir baktım bir şeyde olmamış galiba bu defa nasıl gidiyo eylül nasııılBildmiyorum aleme ibret olduk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahhahahh şöyle bir baktım bir şeyde olmamış galiba bu defa nasıl gidiyo eylül nasııılBildmiyorum aleme ibret olduk
Iyi şükür aynen devamAhahhahahh şöyle bir baktım bir şeyde olmamış galiba bu defa nasıl gidiyo eylül nasıııl
Calpol ben de verdim bakalımYooo bizim hafif geçti tabi calpol baş tacı
Çok geçmiş olsunAy naptım ben de bilmiyom tam haziran basında yıllık izne çıkacaktık kayınpeder büyük bi rahatsızlık geçirdi. Ek gıdaya başlayalı bi kac gün olmuştu. Her şey karman çorman oldu. 3 gün kuralı uygular gibi yapıyom ama karışık vaziyetler. Bebe istahli beğendiği şeylere hala her yer yuvarlanarak gidiyo. Desteksiz oturma yok bu bugu öğrenemicek gibi bu gidişle popo durmuyo öyle iştee...
Seninki maşallah en hareketlisi ya emekleme bekliyordum ilk senden. Başka var mı ki emekleyenler? Diş geldi mi peki? Bi de boy kilo ne sizde?Calpol ben de verdim bakalım
Çok geçmiş olsun
Bebişle her şeyin yolunda olmasına sevindimm
Bizimki de aynı kuduruk olduğundan oturtamıyoruz ama emekleme başladı yavaş yavaş
Kız şimdi Bn kan ilacını 1 gün verip 1 vermesem nasıl olur işleri çok zor oluyor dünden beri yapmaya çalışıyor parça parça bide bizim yeşil olmadı kaka normal miCalpol ben de verdim bakalım
Çok geçmiş olsun
Bebişle her şeyin yolunda olmasına sevindimm
Bizimki de aynı kuduruk olduğundan oturtamıyoruz ama emekleme başladı yavaş yavaş
Benim de hem azaliyor hem de bebis az iciyor reglken gayet duzenli sekilde gidiyo bu kadar duzen beklemiyordum hemen, ne gerek vardiEver grupta bikaç kişi öyle olduklarını yazmıştı ama kimler hatırlamıyorum
Benim düzenli gidiyor sanırım sadece adet olacağım zaman sütüm fark edilir ölçüde azalıyor
Bugün de ordan anladım zaten şimdi olmuşum
Hicccccbir sey yapmadi calpol falan vermedik atesi yokken bos yere. Artik buyudukleri icin vucutlari daha iyi basa cikiyor sanirim bizimkinin de haftasonu bexsero var, siz yaptirmis miydiniz bu dozlarini huloooogg?Kızlar 6. Ay aşımız var bugün yan etki yaşayan var mı?
Bexero 2. Doz mu biz yaptırdıkBenim de hem azaliyor hem de bebis az iciyor reglken gayet duzenli sekilde gidiyo bu kadar duzen beklemiyordum hemen, ne gerek vardi
Hicccccbir sey yapmadi calpol falan vermedik atesi yokken bos yere. Artik buyudukleri icin vucutlari daha iyi basa cikiyor sanirim bizimkinin de haftasonu bexsero var, siz yaptirmis miydiniz bu dozlarini huloooogg?
Tamamen damak yarılana kadar sürer sonra rahatlar dişten bu sıkıntılar hepBen galiba artık geceleri taşıyamıcam bu bebeyi tombik bebeği olanlara güç kuvvet diliyorum benim 8.5luk oğlum gece 80 defa indir kaldır yaptırtıyor sabah kendime gelemiyorum her yerim ağrıyor. Bu gece bi ara kaldıramadım artık güç bitti kolumda uyku halide olunca. Memeye sağdan başladıysa gazı cıkınca sağdan devam etmiyor asla solu verince alıyor yada tam tersi evir çevir gazı varsa cıkarsın diye kaldır emmek harici birde diş sorunu içinde kalkıyoruz kürdan ucu kadar cıkmış bir kısmı kalanı mı gelcek ondan mı ağlıyor geceleri anlayamıyorum sabahları zombi gibiyim kendime gelemiyorum
Normalde acıktığı için uyandıysa eh meh sesler cıkarıyo sakin kalkıyorDU. Gazı varsa birtek ağlayarak kalkıyorDU. Geçmiş zamanda yazmak beni cok üzüyor. Şimdi 12 den sonra birşey oluyo sanki gece gaz için değil açlıkta değil he memeyi versem susuyor ama daha emeli 1 saat olmuşken bağıra bağıra ağlayıp uyanıyo en fazla 2 saat uyuyup uyanıyo susturuyorum yatırıyorum yine ağlıyo en son ne zaman uykumu alabildim bilmiyorum. Dişse neyse çekerim de başka bişey mi oluyo diyorum afallıyorum.Tamamen damak yarılana kadar sürer sonra rahatlar dişten bu sıkıntılar hep
Bnmde saçını çekmeye başladı sanırım üstler başlıcak uykusuz her gece mod
Bizde öyleydik hasta değilse geçiyor bi şekil işteNormalde acıktığı için uyandıysa eh meh sesler cıkarıyo sakin kalkıyorDU. Gazı varsa birtek ağlayarak kalkıyorDU. Geçmiş zamanda yazmak beni cok üzüyor. Şimdi 12 den sonra birşey oluyo sanki gece gaz için değil açlıkta değil he memeyi versem susuyor ama daha emeli 1 saat olmuşken bağıra bağıra ağlayıp uyanıyo en fazla 2 saat uyuyup uyanıyo susturuyorum yatırıyorum yine ağlıyo en son ne zaman uykumu alabildim bilmiyorum. Dişse neyse çekerim de başka bişey mi oluyo diyorum afallıyorum.
Diş geldi geçen hafta bitaneSeninki maşallah en hareketlisi ya emekleme bekliyordum ilk senden. Başka var mı ki emekleyenler? Diş geldi mi peki? Bi de boy kilo ne sizde?
Ocean çok kabız yapmazmış aslında ama yine de 1 hafta gün aşırı dene istersenKız şimdi Bn kan ilacını 1 gün verip 1 vermesem nasıl olur işleri çok zor oluyor dünden beri yapmaya çalışıyor parça parça bide bizim yeşil olmadı kaka normal mi
Teşekkürler beybiDiş geldi geçen hafta bitane
Boy kiloyu bu akşam ölçeceğiz bakalım
Bizim kuduruğun da iştahı iyi maşallah ama o kadar hareketli ki sanmıyorum çok kilolar alacağını
Ocean çok kabız yapmazmış aslında ama yine de 1 hafta gün aşırı dene istersen
Kakayı da çok değiştirmeyebiliyormuş sarıysa sıkıntı yokmuş
İlk dişler zormuş gerisi kolay olur inşallahÜstler altlar her diş çıkışı böyle mi olcak yani zaten göz altlarım koyuydu normalde artık tam eroinmanlar gibiyim B BitterCikilata
Ay bizim de aşıda hiç ağlamadı nerdeyse dayanıklı oğluşuumBenim de hem azaliyor hem de bebis az iciyor reglken gayet duzenli sekilde gidiyo bu kadar duzen beklemiyordum hemen, ne gerek vardi
Hicccccbir sey yapmadi calpol falan vermedik atesi yokken bos yere. Artik buyudukleri icin vucutlari daha iyi basa cikiyor sanirim bizimkinin de haftasonu bexsero var, siz yaptirmis miydiniz bu dozlarini huloooogg?