- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Ağrı kesici veriyor musun biz diş sürecini calpolla kardeş olarak geçirdik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağrı kesici veriyor musun biz diş sürecini calpolla kardeş olarak geçirdik
Kızlar seyahatlerinizde bebeğinizin yatağınıda götürüyor musunuz? Yer yadırgama olur mu acaba?
Yok valla vermedim hiç. İlk diş çıkana kadar dişi çıktığını anlamamıştım ki 3 gündür ömrümü yiyor böyle arka arkaya hemen çıkmaz diye bunu da diş sanmadım Baktım bugün patlamak üzere görünüyor. Ağzına baktırmıyor ki sıpa ilkini zor çektim Umarim bu salyalar da gider dişin çıkmasıyla zira aylardır yakası su içinde kalıyor. Değiştir önlük tak gına geldiAğrı kesici veriyor musun biz diş sürecini calpolla kardeş olarak geçirdik
Azalıyor ama bitmiyorYok valla vermedim hiç. İlk diş çıkana kadar dişi çıktığını anlamamıştım ki 3 gündür ömrümü yiyor böyle arka arkaya hemen çıkmaz diye bunu da diş sanmadım Baktım bugün patlamak üzere görünüyor. Ağzına baktırmıyor ki sıpa ilkini zor çektim Umarim bu salyalar da gider dişin çıkmasıyla zira aylardır yakası su içinde kalıyor. Değiştir önlük tak gına geldi
Bizde salya yok şuan Bnde ilki çıkardığını anlamadım ki 2. Yıktı geçti biziYok valla vermedim hiç. İlk diş çıkana kadar dişi çıktığını anlamamıştım ki 3 gündür ömrümü yiyor böyle arka arkaya hemen çıkmaz diye bunu da diş sanmadım Baktım bugün patlamak üzere görünüyor. Ağzına baktırmıyor ki sıpa ilkini zor çektim Umarim bu salyalar da gider dişin çıkmasıyla zira aylardır yakası su içinde kalıyor. Değiştir önlük tak gına geldi
İlk defa duydum gördümKızlar altını çizdiğim yeri okuyabilir misiniz böyle bir şey duymuş muydunuz daha önce bende 6 ay itibariyle 2 numaraya geçicektim kafam karıştı şimdi
Yatağını değil de sevdiği oyuncaklarını varsa uyku arkadaşını almak iyi fikir.Kızlar seyahatlerinizde bebeğinizin yatağınıda götürüyor musunuz? Yer yadırgama olur mu acaba?
Ben doğum iznim bitince işi bıraktım. Tekrar çalışmak istesem yine işe alırlar, o konuda sıkıntı yok. Benim düşüncem çocuk 3 yaşına gelince işe tekrar başlamaktı, ama bu gidişata pek mümkün görünmüyor. Birazda koca parası yiyelim dedik, ama adamın aldığı maaşın neredeyse yarısı benzine gidiyor Para yetmiyor, içerden yiyoruz, o da nereye kadar hazıra dağ dayanmaz derler. Şimdi ise büyük kız yazdan sonra 1. sınıf olacak, onu atlatalım öyle çalışmaya başlarım diyorum artık.Arkadaşlar merhaba. Birşey sormak istiyordum. İşe başlayan oldu mu aranızda acaba. Benim doğum iznim bitmedi ama bebeğimi bırakma fikri tüylerimi diken diken ediyor daha şimdiden. Birde eşim KV min bakacağına şartlamış. Ben asla istemiyorum. Bakıcı tutmak istiyorum ama bir yandan da ne de olsa babannesi kızımı seviyor. Bakıcıya göre içim daha rahat edebilir gibi. Tabii kızım açısından. Ama sonuçta bebeğim sabahtan akşama onlarda olursa, onu daha çok sevebilir. Ve bağlanabilir. Bu beni çok üzüyor. Kendisini pek sevmem. Sevmek için uğraştım ama malesef anlaşamadık. Off çok zor. Sormak istediğim bu düşüncelerim değişebilir mi. Şu an işten ayrılmayı düşünüyorum (özel sektör) işe başlayıpta pişman olan var mı ? Yoksa iyiki işimi bırakmadım mı diyorsunuz ? Çalışırsam bile sadece kızımın geleceği için daha iyi imkanlara sahip olsun diye, ama o zamanda annesinden mahrum kalacak.
Ben kullanmıyorum çikilata kurtuldum 2. Ayda sağım yapıyomusun acaba ondan mı olmadılar terbiye.Göğüs pedi kullanıyormusunuz?
Ben kullanıyorum ne zmn terbiye olacaklar ya
Yok cnm sağım yapmıyorum ilk zamanlar yaptımBen kullanmıyorum çikilata kurtuldum 2. Ayda sağım yapıyomusun acaba ondan mı olmadılar terbiye.
Ben kullanmıyorum 2 aydır falan. Geceleri sütyen takıyordum o yüzden, rahatsız ediyordu. Şimdi takmıyorum. Geceleri emzirirken diğer memeden süt akmaya başlayınca, hemen akan tarafdan emziriyorum, üstüm başım batmıyor o zamanGöğüs pedi kullanıyormusunuz?
Ben kullanıyorum ne zmn terbiye olacaklar ya
Gündüz gece batıyor üst başBen kullanmıyorum 2 aydır falan. Geceleri sütyen takıyordum o yüzden, rahatsız ediyordu. Şimdi takmıyorum. Geceleri emzirirken diğer memeden süt akmaya başlayınca, hemen akan tarafdan emziriyorum, üstüm başım batmıyor o zaman
Hasta olmasan heyet rapor verirmiydiKizlar asiri uzgunum suan hamilelikte burdanda yazmistim bi bobregim buyuyor hatta disardan bobrege hortum baglanmasi gerekebilir artik demisti doktor hayatim boyuncada 9 kere tas dusurdum suan 2 tane daha var kisaca bobregimden rahatsizim.. bebis 6 haftalikken falan doktora gittim bobreklerim cok agridigi icin doktor bana dogumu yeni yapmissin durumunda ortada senin heyet raporu hakkin var iznin bitince gel hemen verilir dedi parayla vs aliniyor ya oyle bi durumda degil 3 doktorda inceledi..nese ben heyet raporunu aldim zaten bebegimde cok kucuktu o rapor olmasa ucretsiz izne ayrilcaktim okul mudurumun yanina gittim tanismaya cunki bu okula norm atamasiyla subatta gectim bana aldigin para helal degil devleti dolandiriyorsunuz hastaysan niye mersine gittin dedi durumda gormus sok oldum yaa
Maalesef heyet raporunu amaç dışı şekilde alanlar çoğaldıkça çalıştığınız kurum veya kuruluşun inanmama olasılığı artıyor fakat sizin durumunuz tam tersi gerçekten sağlığınızda sorun var ne yapmayı düşünüyorsunuz? Keşke durumdan engelleseydinizKizlar asiri uzgunum suan hamilelikte burdanda yazmistim bi bobregim buyuyor hatta disardan bobrege hortum baglanmasi gerekebilir artik demisti doktor hayatim boyuncada 9 kere tas dusurdum suan 2 tane daha var kisaca bobregimden rahatsizim.. bebis 6 haftalikken falan doktora gittim bobreklerim cok agridigi icin doktor bana dogumu yeni yapmissin durumunda ortada senin heyet raporu hakkin var iznin bitince gel hemen verilir dedi parayla vs aliniyor ya oyle bi durumda degil 3 doktorda inceledi..nese ben heyet raporunu aldim zaten bebegimde cok kucuktu o rapor olmasa ucretsiz izne ayrilcaktim okul mudurumun yanina gittim tanismaya cunki bu okula norm atamasiyla subatta gectim bana aldigin para helal degil devleti dolandiriyorsunuz hastaysan niye mersine gittin dedi durumda gormus sok oldum yaa
Baya bi sütlüsün o zaman MaşallahGündüz gece batıyor üst baş