Ay bugun berbat bi gundu anlayan biri bizim atak haftamizi hesaplasin nolur 39+4te 21 aralikta dogdu 24 aralikta dogmasi gerekiyorduBn gergün alıyorum diyince gülüyordunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bugun berbat bi gundu anlayan biri bizim atak haftamizi hesaplasin nolur 39+4te 21 aralikta dogdu 24 aralikta dogmasi gerekiyorduBn gergün alıyorum diyince gülüyordunuz
Ay bugun berbat bi gundu anlayan biri bizim atak haftamizi hesaplasin nolur 39+4te 21 aralikta dogdu 24 aralikta dogmasi gerekiyordu
Atakta degil hatta gunesli haftada buna goreBak burdan hesaplaBebek Atak Haftası Hesaplama - Bebeklerde Atak Haftaları
Bebeklerde büyüme atağı nedir? Bebek atak takvimi ve bebek atak haftası hesaplama aracı ile bebeğinizin büyüme ataklarını hesaplayabilirsiniz.hesapliyor.com
O zmn diş olabilirAtakta degil hatta gunesli haftada buna gore
Ben her gün düzenli olarak ağlıyorum gel beraber ağlayalımCok sukur uyudu ama bu arabayi temizletip eve aldirdi ya bana başak burcu öldü artik
elinize sağlık :) pastörize sütle mi?Büyüyo probiyotik yoğurt mayasıyla taş gibi yoğurt yaptım. Tavsiye eden A asabiyimben5 e teşekkürler
Evet canımelinize sağlık :) pastörize sütle mi?
Bebek arabasi fotosundan 15 dk sonra uyandi...butun gun her uykusu 5 dk 5 dk seklindeydi...gece cok iyi asla uyanmaz..gunduzleri bi kac gundur cok kotu onceden 1 saat uyku 1.5 saat araydi bunu 2 saat uyku 2 saat araya kendiliginden cevirdi bn nasil yaparsa dakika tutup uyguluyorum simdi pazrtsi rota olduk ondan beri gunduzleri 5 dk uyku 2 saat ara oluyor bugun esim 5.15te geldiginde ben agliyodum neden markete gidiyosun eve direkt gel ekmek yeme ben kahvalti yapmadim diyeBen her gün düzenli olarak ağlıyorum gel beraber ağlayalım
Uyku saati tutuyor musun uykusu mu geçiyor acaba ben 1.5 saat max 1saat 45 dk olunca hemen uyutuyorum gündüz sıkıntı yaşamıyoruz uykusunu geçirmezsem
Ama geceleer ah gecelerr
Hayır uyumasın o da dert değil ama dalamadığı için öyle bir ağlıyor ki daha doğrusu avazı çıktığı kadar bağırıyor resmen ağlarken
Benim de ses hassasiyetim var o öyle yüksek sesle bağırırken elim ayağıma karışıyor hiçbişey yapamıyorum bırakıp kaçasım geliyor valla sadece ağlayabiliyorum ben de
Ya gece iyiler ya gündüz bunun ortası yok demekBebek arabasi fotosundan 15 dk sonra uyandi...butun gun her uykusu 5 dk 5 dk seklindeydi...gece cok iyi asla uyanmaz..gunduzleri bi kac gundur cok kotu onceden 1 saat uyku 1.5 saat araydi bunu 2 saat uyku 2 saat araya kendiliginden cevirdi bn nasil yaparsa dakika tutup uyguluyorum simdi pazrtsi rota olduk ondan beri gunduzleri 5 dk uyku 2 saat ara oluyor bugun esim 5.15te geldiginde ben agliyodum neden markete gidiyosun eve direkt gel ekmek yeme ben kahvalti yapmadim diye
Aiyyy çok sevindim afiyet şifa olsun miniktoşaBüyüyo probiyotik yoğurt mayasıyla taş gibi yoğurt yaptım. Tavsiye eden A asabiyimben5 e teşekkürler
Sıcak memlekette mecbur alışıyor çocuklar. Biz yaz doğumlu bebeği klimalı odada büyüttük. Henüz klima zamanı gelmedi ama gelince açacağız. Ben de bu gece kısa kol ve şortla yatıracağım sanırım, çok sıcak çünkü. Belki gece altına bi pijama giydiririm sonra.Vantilatör 2 buçuk metre falan öteden hasta eder mi bebeği pencerede açık ama yetmiyor asla
Afiyet olsun canım. Bebek için mi yaptın sadece? Bir de nasıl yaptın ?Peynirimde böyle oldu:) fazla vermiyorum ama biz kahvaltı yaparken minik minik tattiriyorum
Eki Görüntüle 3074115
Biz bayramdan beri gece gündüz yazlıklayız iki kat kısa kolla yatıyordu artık zıbın ve şortla yatıyor ama yinede cok sıcak vantilatör çarpar mı emin olamadım üstümüze vurcağı için. Çocuğuda hasta etmeyelim.Sıcak memlekette mecbur alışıyor çocuklar. Biz yaz doğumlu bebeği klimalı odada büyüttük. Henüz klima zamanı gelmedi ama gelince açacağız. Ben de bu gece kısa kol ve şortla yatıracağım sanırım, çok sıcak çünkü. Belki gece altına bi pijama giydiririm sonra.
Mühim olan uyumuş olması bacım şeklinin bi önemi ok artıkCok sukur uyudu ama bu arabayi temizletip eve aldirdi ya bana başak burcu öldü artik
Yaa maşallah hala 1,5 saatte mi uyuyor ben 3 saatte uyutabilirsem ohh bugün iyi uyudu diyorumBen her gün düzenli olarak ağlıyorum gel beraber ağlayalım
Uyku saati tutuyor musun uykusu mu geçiyor acaba ben 1.5 saat max 1saat 45 dk olunca hemen uyutuyorum gündüz sıkıntı yaşamıyoruz uykusunu geçirmezsem
Ama geceleer ah gecelerr
Hayır uyumasın o da dert değil ama dalamadığı için öyle bir ağlıyor ki daha doğrusu avazı çıktığı kadar bağırıyor resmen ağlarken
Benim de ses hassasiyetim var o öyle yüksek sesle bağırırken elim ayağıma karışıyor hiçbişey yapamıyorum bırakıp kaçasım geliyor valla sadece ağlayabiliyorum ben de