2021 Aralık Anneleri

Evet ya tombik tombikk içime sokasım geliyo bağıra bağıra sevmek istiyorum ama korkar diye yapamıyorum
 
Nihal kangurumu görmemisssiiiiin
 
Nihal kangurumu görmemisssiiiiin
Biliyorum Mervecim. Sende dışarda kullanıyorsun. Allah’tan benim kız bebek arabasını sevdi. 3 ayın sonunda 6 kg yaklaştı. Ben beşiğinden alıp-koyarken bile zorlanıyorum. Ağır geliyor. Kanguru ile çokta taşıyamazdım. tulay283300 evde iş yapabileceğini düşünüyor. Sence mümkün mü? Bir elin sürekli çocukta oluyor. Çocuk hareket ediyor. Kendini geri atıyor.
 
Ben simdi çamaşır astım geldim seninki bel destekli değil sabit durmuyor altı. Ben evde de kucagımda tasıyamıyorum hemen hop kanguruya koyuyorum belden çok kollar yoruluyor bende. Aşırı kucakçı çünkü. Kendi oturmaya baslayınca biraz durur belki diyorum ama o zamana daha çok var. Aha da kıyafetli 7.7 kg ölçüyorum ben. 7.5 vardır. Ve daha çok taşıyacaz. Dün biz de çıktık arabayla kanguru da yanımdaydi ama bağlayamadım. Mızırdanıyodu çok ağladı yetişemedim bağlamaya. Neyse sokağın basından eve tek kolumla tutarak digeriyle arabayı iterek geldim fenaydı.
 
Ergonomik kangurularda bebekte geri atma olmuyor,birde ağırlığı vücuda yayıldığı için zorlamiyor ama önde olunca iş yapmak zor tek elle yapılabilecek işler ancak yapılır.Ben bu bel bacak ağrısıyla 1 saate yakın taşıyorum kanguru ile benim bebek 8 kiloya yakın
 
Sağol nihalcigim, is yapmayı geçtim kollarım ağrıyor taşımaktan en azından kahvemi içerim diye düşündüm dışarda pek kullanmam gıbı (gece cevap yazarken uyuyakalmisim )
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…