Olur bnce az çok boyutlar aynıdırEki Görüntüle 2929954 kızlar birde şu küveti soracaktım trendyoldan felan katlananlar çok pahalı bunu alsam A101’den uygun file bulabilir miyim sizce mantıklı mı?
Ay ben de alayim sitesinde mi var ne zaman geliyorEki Görüntüle 2929954 kızlar birde şu küveti soracaktım trendyoldan felan katlananlar çok pahalı bunu alsam A101’den uygun file bulabilir miyim sizce mantıklı mı?
Al al bnce çok uygun Bnde gördüm a101 kapıda uygulamasında 60₺ perşembe günü mağazalara geliyormuşAy ben de alayim sitesinde mi var ne zaman geliyor
ONumuzdeki pers mi daha ucuzu yok alalim insallah:)Al al bnce çok uygun Bnde gördüm a101 kapıda uygulamasında 60₺ perşembe günü mağazalara geliyormuş
Bebek ürünleri gelicekmiş
Evet netten de bak yine takip etONumuzdeki pers mi daha ucuzu yok alalim insallah:)
Evet yaptılarCanım korkma. Sakin kal. Ben 2,5 cm açıklıkla 3 haftadır bekliyorum. Ciğer geliştirici falan yaptılar mı?
İnşallah bende alacagim babynest ve battaniye de varONumuzdeki pers mi daha ucuzu yok alalim insallah:)
Aynen baya sey var hepsine bakalim yakindan ama kuvet kesin almam lazm:)İnşallah bende alacagim babynest ve battaniye de var
Arkadaşlar hepinizi alıntılyamadm dıalarınız için Allah razı olsun . benm dr farklı ildeydi bu yüzden bu kendi ilde ki devlet hastanesine gttim orda ilk söylediklerimi söylediler . Kendi doktoruma geldm yarım saat oluyor vajnal muayene etti ultrsndanda baktı rahim ağzı 2.53 lerde çıktı doğurmazsn gbi duruyor dediama bebeğim az kilo almş bu sefer 1730 larda 31+5 şuan . Bu arada tekrar nstdeym inşallah iyi haber veririm dualrnzı eksik etmeyin
Canim insallah vaktinde gelir sancin da cikmaz insallah hayirli haberler verirsinArkadaşlar hepinizi alıntılyamadm dıalarınız için Allah razı olsun . benm dr farklı ildeydi bu yüzden bu kendi ilde ki devlet hastanesine gttim orda ilk söylediklerimi söylediler . Kendi doktoruma geldm yarım saat oluyor vajnal muayene etti ultrsndanda baktı rahim ağzı 2.53 lerde çıktı doğurmazsn gbi duruyor dediama bebeğim az kilo almş bu sefer 1730 larda 31+5 şuan . Bu arada tekrar nstdeym inşallah iyi haber veririm dualrnzı eksik etmeyin
Aynen masallahh bebek zaten 7 aydan sonra hizla kilo aliyor 30 haftadan sonra yani:)Sen bakarsın kilo aldırırsın annesi hiç üzülme kilosuna. Beni biliyosun 1 hafta da 3 hafta geriliği kapattım
Sen hiç vajinal muayene olmadın mı?Kızlar bu gibi durumlarda yani erken doğum riskinde doktor vajinal muayene mi ediyor? Yani sezeryan olacaksa bile illa açılma var mı diye vajinal mi bakılıyor
Birde sey sorcam bebek dogum kanalina girdiyse sezeryan oluyormuSen hiç vajinal muayene olmadın mı?çocuk zaten yarısı kadar normal doğumda doğacağı halinin neredeyse. Olur da rahim ağzı kocaman açılmışsa alınır ordan neden bi daha karnını kessinler ki? Bilmem kaç katmandan geçip hazır açılmış bir rahim ağzı varken üstten rahmi kesmek istemez bence hiç bir doktor.
Bence olur oksijensiz kalcak gibiyse. Ama o epidural iğnelee hemen uyusturuyo mu onu bilmiyorum. Mesela yarım saat süruyosa uyuşma normale zorlayabilirler.Birde sey sorcam bebek dogum kanalina girdiyse sezeryan oluyormu
Kız ben ömrümde bi kere oldum o da çocuk yapmaya karar verince genel kontrol. Ona da giderken ‘ya çocuğun olmazsa, bu kontrole katlanman lazım nazlanma’ diye diye gittim. Çok korkuyorum napıyım yaSen hiç vajinal muayene olmadın mı?çocuk zaten yarısı kadar normal doğumda doğacağı halinin neredeyse. Olur da rahim ağzı kocaman açılmışsa alınır ordan neden bi daha karnını kessinler ki? Bilmem kaç katmandan geçip hazır açılmış bir rahim ağzı varken üstten rahmi kesmek istemez bence hiç bir doktor.
Oyuzden sezeryani erken almak istyr olabilirler dimiBence olur oksijensiz kalcak gibiyse. Ama o epidural iğnelee hemen uyusturuyo mu onu bilmiyorum. Mesela yarım saat süruyosa uyuşma normale zorlayabilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?