Yok bulamadımBi at zahmet olmazsa bakayım ya nstm çekildiğinden beri nst inceliyom. Haa de ki nolacak? Nstyi elime alınca doktor bakmadan aha ben doğuruyom demek istiyorum galiba. Bir takim manasız manyaklıklar.
Onu anladım işte mesela sende ne kadar çıktı da bu haftalarda atlattın mesela bunun merakı. Neyse daha nst çekinenler olur.Yok bulamadım
En diplere kadar indim ama iyi anılarım olmadığı için komple silmişim büyğk ihtimalle
Yok saymışım
Ne kadar düz olursa o kadar normal demek
Sık sık ve yükselen çizikler sancı işte
Ama kalp atışına değil diğerine bakacaksın
Altta olandı sanırım
O kadsr bilmiyorumOnu anladım işte mesela sende ne kadar çıktı da bu haftalarda atlattın mesela bunun merakı. Neyse daha nst çekinenler olur.
Ay yok. Onu da yapmak isteyen var. Eve doula filan alıyolarmış. Hep kavga ettim onlarla burda banlardan döndümO kadsr bilmiyorum
Sen de bir şeyi de bilmeyiver
Senin işin sonu ben evde kendi kendime doğururuma varacak bu gidişle
Alışınca kolay da işte alışmAyan totide don durmaz misali benimki. Ama mecbur başa gelen çekiliyor, bugünümüze şükür. En azından bilip giderim Allah korusun öyle bi durum olursa diye sordumAy yavrum gülüyorum kusura bakma lütfen. Ben artık önüme gelene aça aça bakmazlarsa tuhaf hissedecek durumdayım ondan.
Şart canım. Bu gibi bi durum yaşarsan dediğim gibi açılıyosa doğum başlıyosa almak isterler o şekilde. Ama sen 38de sezaryene karar verdin diyelim nstde de sancın hiç çıkmadı o zamana kadar. Hiç bakma gereği duymaz. Ama bu nstler önemli.
Ben dün biraz baktım azcık çakozlayacak seviyeye geldim. Sancın kasılman da önemli bu açıklık da önemli belli bi cm açıklık varsa seni salamaz doğum başlamak üzere diye. E hemen sezaryene de kalkışamaz. Çünkü belki açıklık artmaz ve öyle devam edebilirsin. Tüm verilerin birbiriyle örtüşmesi lazım. Kaç cm ile doğuma alınırsın sezaryeni ne zaman başlatabilir en geç bunu bilemiyorum tabi ki.
Çok şükürO kadar şanslısın ki. Yorumunu okurken gözyaşım pıtlütfen yanlış anlama seninle alakalı değil. 2 aşılama, 5 tüp bebek, 2 düşük, 1 kürtaj, 2 rahim filmi, 2 histeroskopi ve sayısız yumurta takibi yaptırdım... üzüldüm kendime. Ama çok şükür bu günleri görebildim inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza
Bilip giderim bari öyle bişey olursaErken doğumda sancın çıkarsa alttan her türlü muayene ediyorlar açıklık bakmak için
Üzerimde denendi
Ordan biliyorum
Rabbim çektiklerinin karşılığını en güzel mutluluklarla versin. Benim de ikinci gebelik ilkini kaybettim, kürtaj rahim filmi gebelik kontrolleri derken 1 senelik evlilikte eşimden çok doktorlarla muhatap oldum diyebilirim. Üstelik de ileri düzey olmasa da vajinismus eğilimim vardı. Hem fiziksel hem psikolojik çok acı günlerdi. Çevremde 10 yıllık evli çocuklu arkadaşlarım benim kadar vajinal muayenesi yok, ikili testimi bile alttan baktı şansımdan 15 dk boyunca doktor, yazmıştım buraya. Neyse işte çok dertliyim bu konuda sen yazınca paylaşmak istedim….O kadar şanslısın ki. Yorumunu okurken gözyaşım pıtlütfen yanlış anlama seninle alakalı değil. 2 aşılama, 5 tüp bebek, 2 düşük, 1 kürtaj, 2 rahim filmi, 2 histeroskopi ve sayısız yumurta takibi yaptırdım... üzüldüm kendime. Ama çok şükür bu günleri görebildim inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza
Ya evet küçücük Rabbm bağışlasın onu inşallah. Çok sağol , hepiniz sağolun moral gerçekten iyi geliyor onu anladmPremature Bebekler - 24 haftaya uyumlu 28+5 haftalik rematüre bebek
Merhaba ben 24 haftaya uyumlu olarak 28+5 de ters akim nedeni ile doğum yaptım acil olarak ama bebegimde gelisim geriliği olduğu için beslenemedi bi süre sadece haftasını ilerletebildik ciğer geliştiricileri tamamlandı 3 tane ama ufak kalmış boyu 28 cm doğduğunda 560 gr a kadar düştü 8 gün oldu...www.kadinlarkulubu.com
Saskin25 bak gülüm minik savaşçıya sen. Senin beben kocaman. Gelirse de korkma hiç sakın.
Aynen vajinal muayene ediyolarKızlar bu gibi durumlarda yani erken doğum riskinde doktor vajinal muayene mi ediyor? Yani sezeryan olacaksa bile illa açılma var mı diye vajinal mi bakılıyor
Emeklerin karsiligi cok tatli olacak insallah❤ben de yillardir muayene oluyorum ama onemli olan mutlu son insallahO kadar şanslısın ki. Yorumunu okurken gözyaşım pıtlütfen yanlış anlama seninle alakalı değil. 2 aşılama, 5 tüp bebek, 2 düşük, 1 kürtaj, 2 rahim filmi, 2 histeroskopi ve sayısız yumurta takibi yaptırdım... üzüldüm kendime. Ama çok şükür bu günleri görebildim inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza
Canım geçmiş olsun, görümcemin 25 hafta civarı sanırım 4-5 cm açıklığı oldu, ilaç verdiler doğuma kadar da yattı kalkmadı 37. Haftada doğurdu dursa daha da dururdu ama onun kendi hastalığı olduğundan aldılar bebeyi. Hiç korkma allahın izniyle zamanında gelir inş.Ya evet küçücük Rabbm bağışlasın onu inşallah. Çok sağol , hepiniz sağolun moral gerçekten iyi geliyor onu anladm
Ya öyle mi inşallah bende durabilirim bebeğim bekler umarımCanım geçmiş olsun, görümcemin 25 hafta civarı sanırım 4-5 cm açıklığı oldu, ilaç verdiler doğuma kadar da yattı kalkmadı 37. Haftada doğurdu dursa daha da dururdu ama onun kendi hastalığı olduğundan aldılar bebeyi. Hiç korkma allahın izniyle zamanında gelir inş.
Benim komşum 2 3 cm bi açıklıkla devam etti hamileliğine çok başlarından beriYa öyle mi inşallah bende durabilirim bebeğim bekler umarım
Her şey çok güzel olacak canım kendine bebeğine inannnnYa öyle mi inşallah bende durabilirim bebeğim bekler umarım
Sena Mustafa Tuncer Ya öyle mi inşallah bende durabilirim bebeğim bekler umarım
Yok canim ultrasonda tehlikeli birsey gormuyorsa net gorebiliyorsa sancinda olsa asagdan bakmayabiliyorlarErken doğumda sancın çıkarsa alttan her türlü muayene ediyorlar açıklık bakmak için
Üzerimde denendi
Ordan biliyorum
İlk gebeliğimBenim komşum 2 3 cm bi açıklıkla devam etti hamileliğine çok başlarından beri
Daha önce doğum yapan kadınlarda olabiliyormuş böyle.
Sizde de bebiş bekleyecek inşallah
İnşallah Allah razı olsunHer şey çok güzel olacak canım kendine bebeğine inannnnkimsenin doğacağı zamanı değiştiremeyiz nasıl hayırlıysa öyle olsunnn şükür bebelerimizin hepsi yaşam sınırını geçtiler miniş de doğsalar mis gibi bakar büyütürüz Allah yeter ki sağlık versin
MaşallahhhSena Mustafa Tuncer (@senabenduylutuncer) • Instagram photos and videos bak bu kadının ikizleri 28.haftada doğdular maşallah Aslan gibiler şimdi
Ben hamileligimin basinda oyleydim surekli aldatmacali ruyalar goruyordum. Cok sukur artik gormuyorumAy kızlar öyle kötü rüya gördüm ki kan ter içinde uyandım daha da uyuyamıyorum. Eşim beni aldatıyordu ama ne aldatmak rüyamda ağlayıp sinir krizi geçiriyodum çok gerçekçiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?