• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Kız ben ömrümde bi kere oldum o da çocuk yapmaya karar verince genel kontrol. Ona da giderken ‘ya çocuğun olmazsa, bu kontrole katlanman lazım nazlanma’ diye diye gittim. Çok korkuyorum napıyım ya😢
Zaten ilişkide de öyle çok rahat değilim, biraz psikolojik benimki🤷🏼‍♀️
Ama açılma için vajinal muayene şart mı yani, hiç açılma yoksa boşuna bakmış olcak sonçta😔
Ay yavrum gülüyorum kusura bakma lütfen. Ben artık önüme gelene aça aça bakmazlarsa tuhaf hissedecek durumdayım ondan.

Şart canım. Bu gibi bi durum yaşarsan dediğim gibi açılıyosa doğum başlıyosa almak isterler o şekilde. Ama sen 38de sezaryene karar verdin diyelim nstde de sancın hiç çıkmadı o zamana kadar. Hiç bakma gereği duymaz. Ama bu nstler önemli.

Ben dün biraz baktım azcık çakozlayacak seviyeye geldim. Sancın kasılman da önemli bu açıklık da önemli belli bi cm açıklık varsa seni salamaz doğum başlamak üzere diye. E hemen sezaryene de kalkışamaz. Çünkü belki açıklık artmaz ve öyle devam edebilirsin. Tüm verilerin birbiriyle örtüşmesi lazım. Kaç cm ile doğuma alınırsın sezaryeni ne zaman başlatabilir en geç bunu bilemiyorum tabi ki.

Bu arada bi çok şeyi mantığıma göre yazıyorum. Direkt yakınımın tecrübesinden gözlemeleme filan gibi bi şey yok. 🤣 Yani bilgilerimin hükmü sorgulansın.

Olur bnce az çok boyutlar aynıdır
Ama filede yıkanmıyor ki güzel yani bn oğlumda hiç memnun kalmadım su alta indiğinden üşüyor bn eski üsül kirli kıyafetlerin üstünde yıkıcam
Benim ilk bebeğim olduğu için hiç bileğim yok normal elinizde tutarak mı yıkayacaksınız yani? Bende fileden korktum hop diye küvetin içine düşüverirse çocuk diye 😂😂😂😂

Benim ilk bebeğim olduğu için hiç bileğim yok normal elinizde tutarak mı yıkayacaksınız yani? Bende fileden korktum hop diye küvetin içine düşüverirse çocuk diye 😂😂😂😂
Ben elimde yıkayacam tutup da 🤣

Ama ilk bebeği arkadaşın. Whiterose89 Whiterose89 için olsa zaten tabi ki kimse risk almaz onun ilk çocuğu da daha küçük.
İlkse tabiki ben sezeryandan sonra anladım benim kayiplarim sezeryandan sonra en büyüğü 200 gr di suni savcıyla çok zor oldu o yüzden ssvd cesaret edemiyorum.Yapabilene helal olsun

İlkse tabiki ben sezeryandan sonra anladım benim kayiplarim sezeryandan sonra en büyüğü 200 gr di suni savcıyla çok zor oldu o yüzden ssvd cesaret edemiyorum.Yapabilene helal olsun
Ya en büyük B BitterCikilata nın bebesi zaten o da ssvd yapamıyo sanırım 10 yıl olmasına rağmen.

Saskin25 Saskin25 bak gülüm minik savaşçıya sen. Senin beben kocaman. Gelirse de korkma hiç sakın.

Kız ben ömrümde bi kere oldum o da çocuk yapmaya karar verince genel kontrol. Ona da giderken ‘ya çocuğun olmazsa, bu kontrole katlanman lazım nazlanma’ diye diye gittim. Çok korkuyorum napıyım ya😢
Zaten ilişkide de öyle çok rahat değilim, biraz psikolojik benimki🤷🏼‍♀️
Ama açılma için vajinal muayene şart mı yani, hiç açılma yoksa boşuna bakmış olcak sonçta😔

O kadar şanslısın ki. Yorumunu okurken gözyaşım pıt😥 lütfen yanlış anlama seninle alakalı değil. 2 aşılama, 5 tüp bebek, 2 düşük, 1 kürtaj, 2 rahim filmi, 2 histeroskopi ve sayısız yumurta takibi yaptırdım... üzüldüm kendime. Ama çok şükür bu günleri görebildim inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza🙏

Kızlar bu gibi durumlarda yani erken doğum riskinde doktor vajinal muayene mi ediyor? Yani sezeryan olacaksa bile illa açılma var mı diye vajinal mi bakılıyor🙄
Erken doğumda sancın çıkarsa alttan her türlü muayene ediyorlar açıklık bakmak için
Üzerimde denendi
Ordan biliyorum 🙄

O kadar şanslısın ki. Yorumunu okurken gözyaşım pıt😥 lütfen yanlış anlama seninle alakalı değil. 2 aşılama, 5 tüp bebek, 2 düşük, 1 kürtaj, 2 rahim filmi, 2 histeroskopi ve sayısız yumurta takibi yaptırdım... üzüldüm kendime. Ama çok şükür bu günleri görebildim inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza🙏
Üzülme canım. Dağına göre kar işte. 🤗 Ben de sen kadar beklemedim. Senin dağın en büyük olanmış. 🥲

Erken doğumda sancın çıkarsa alttan her türlü muayene ediyorlar açıklık bakmak için
Üzerimde denendi
Ordan biliyorum 🙄
Aaay beni muayene ettiler aaay diye bi çığlık atarmışsın. 🤣 Senin o sancı çıkan nstni görmem mümkün mü? Yeni uzmanlaşmaya calıştığım mevzu bu 🤣

Aaay beni muayene ettiler aaay diye bi çığlık atarmışsın. 🤣 Senin o sancı çıkan nstni görmem mümkün mü? Yeni uzmanlaşmaya calıştığım mevzu bu 🤣
Yok çığlık atmadım ama kolay da geçmedi
Ni ara doktor ne yaptığımı görmüyorum artık diyordu😂😂
Özelden atayım duruyorsa

Yok çığlık atmadım ama kolay da geçmedi
Ni ara doktor ne yaptığımı görmüyorum artık diyordu😂😂
Özelden atayım duruyorsa
Bi at zahmet olmazsa bakayım ya nstm çekildiğinden beri nst inceliyom. Haa de ki nolacak? Nstyi elime alınca doktor bakmadan aha ben doğuruyom demek istiyorum galiba. Bir takim manasız manyaklıklar. :rolleyes:

Back
X