- 13 Ocak 2020
- 45.211
- En iyi cevaplar
- 2
- 171.445
- 598
- 33
Ay yavrum gülüyorum kusura bakma lütfen. Ben artık önüme gelene aça aça bakmazlarsa tuhaf hissedecek durumdayım ondan.Kız ben ömrümde bi kere oldum o da çocuk yapmaya karar verince genel kontrol. Ona da giderken ‘ya çocuğun olmazsa, bu kontrole katlanman lazım nazlanma’ diye diye gittim. Çok korkuyorum napıyım ya
Zaten ilişkide de öyle çok rahat değilim, biraz psikolojik benimki
Ama açılma için vajinal muayene şart mı yani, hiç açılma yoksa boşuna bakmış olcak sonçta![]()
Şart canım. Bu gibi bi durum yaşarsan dediğim gibi açılıyosa doğum başlıyosa almak isterler o şekilde. Ama sen 38de sezaryene karar verdin diyelim nstde de sancın hiç çıkmadı o zamana kadar. Hiç bakma gereği duymaz. Ama bu nstler önemli.
Ben dün biraz baktım azcık çakozlayacak seviyeye geldim. Sancın kasılman da önemli bu açıklık da önemli belli bi cm açıklık varsa seni salamaz doğum başlamak üzere diye. E hemen sezaryene de kalkışamaz. Çünkü belki açıklık artmaz ve öyle devam edebilirsin. Tüm verilerin birbiriyle örtüşmesi lazım. Kaç cm ile doğuma alınırsın sezaryeni ne zaman başlatabilir en geç bunu bilemiyorum tabi ki.