• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Kızlar selam aramızda öğretmen olanlar vardı bu pandemide idari iznin tam olarak bilinmemesinden dolayı her şehirde işleyiş farklı olmuş. Bana eğitim öğretim ödeneği bugün tahakkuku arayınca yattı. Doğum iznindeki personele yatmaz idari izindeki personele yatarmış. Bulunduğum ilde benden başka herkes almış benim idarem bunu bilmediği için ben mağdur edilmişim. Sizlerinde aklında bulunsun bebeklerinizin hakkını mutlaka arayın ☺️

C7AA212C-AAFE-411E-B537-FFFF2DA86808.webp
kızlar birde şu küveti soracaktım trendyoldan felan katlananlar çok pahalı bunu alsam A101’den uygun file bulabilir miyim sizce mantıklı mı?

Eki Görüntüle 2929954 kızlar birde şu küveti soracaktım trendyoldan felan katlananlar çok pahalı bunu alsam A101’den uygun file bulabilir miyim sizce mantıklı mı?
Olur bnce az çok boyutlar aynıdır
Ama filede yıkanmıyor ki güzel yani bn oğlumda hiç memnun kalmadım su alta indiğinden üşüyor bn eski üsül kirli kıyafetlerin üstünde yıkıcam

Arkadaşlar hepinizi alıntılyamadm dıalarınız için Allah razı olsun . benm dr farklı ildeydi bu yüzden bu kendi ilde ki devlet hastanesine gttim orda ilk söylediklerimi söylediler . Kendi doktoruma geldm yarım saat oluyor vajnal muayene etti ultrsndanda baktı rahim ağzı 2.53 lerde çıktı doğurmazsn gbi duruyor dedi 😶 ama bebeğim az kilo almş bu sefer 1730 larda 31+5 şuan . Bu arada tekrar nstdeym inşallah iyi haber veririm dualrnzı eksik etmeyin 🤲

Kızlar bu gibi durumlarda yani erken doğum riskinde doktor vajinal muayene mi ediyor? Yani sezeryan olacaksa bile illa açılma var mı diye vajinal mi bakılıyor🙄

Arkadaşlar hepinizi alıntılyamadm dıalarınız için Allah razı olsun . benm dr farklı ildeydi bu yüzden bu kendi ilde ki devlet hastanesine gttim orda ilk söylediklerimi söylediler . Kendi doktoruma geldm yarım saat oluyor vajnal muayene etti ultrsndanda baktı rahim ağzı 2.53 lerde çıktı doğurmazsn gbi duruyor dedi 😶 ama bebeğim az kilo almş bu sefer 1730 larda 31+5 şuan . Bu arada tekrar nstdeym inşallah iyi haber veririm dualrnzı eksik etmeyin 🤲

Sen bakarsın kilo aldırırsın annesi hiç üzülme kilosuna. Beni biliyosun 1 hafta da 3 hafta geriliği kapattım 🤣

Canim insallah vaktinde gelir sancin da cikmaz insallah hayirli haberler verirsin

Kızlar bu gibi durumlarda yani erken doğum riskinde doktor vajinal muayene mi ediyor? Yani sezeryan olacaksa bile illa açılma var mı diye vajinal mi bakılıyor🙄
Sen hiç vajinal muayene olmadın mı? 🤣 çocuk zaten yarısı kadar normal doğumda doğacağı halinin neredeyse. Olur da rahim ağzı kocaman açılmışsa alınır ordan neden bi daha karnını kessinler ki? Bilmem kaç katmandan geçip hazır açılmış bir rahim ağzı varken üstten rahmi kesmek istemez bence hiç bir doktor.

Sen hiç vajinal muayene olmadın mı? 🤣 çocuk zaten yarısı kadar normal doğumda doğacağı halinin neredeyse. Olur da rahim ağzı kocaman açılmışsa alınır ordan neden bi daha karnını kessinler ki? Bilmem kaç katmandan geçip hazır açılmış bir rahim ağzı varken üstten rahmi kesmek istemez bence hiç bir doktor.
Birde sey sorcam bebek dogum kanalina girdiyse sezeryan oluyormu

Kız ben ömrümde bi kere oldum o da çocuk yapmaya karar verince genel kontrol. Ona da giderken ‘ya çocuğun olmazsa, bu kontrole katlanman lazım nazlanma’ diye diye gittim. Çok korkuyorum napıyım ya😢
Zaten ilişkide de öyle çok rahat değilim, biraz psikolojik benimki🤷🏼‍♀️
Ama açılma için vajinal muayene şart mı yani, hiç açılma yoksa boşuna bakmış olcak sonçta😔

Back
X