2021 Aralık Anneleri

Benim buyuk bebek te olgunlasir insallah kardesi olunca:)hala salliyorum uyku fln duzeni yok pek bezi de birakamadi tuvalet gibi kullaniyor bez tak cikar gelince
Yaaa keşke yazın bıraktırsaydın bebiş olunca ikisi zor olmaz mı ben inanmazsın 5 yaşına kadar salladım koca danaydı anaokulana başladı öğle uykusunu bıraktı

Benim buyuk bebek te olgunlasir insallah kardesi olunca:)hala salliyorum uyku fln duzeni yok pek bezi de birakamadi tuvalet gibi kullaniyor bez tak cikar gelince
Dahada bebeklesmez insallah. Bizimki emzik gorunce emmeye basladi. Bide seni emerken bebek bende emebilir miyim dedi

Dahada bebeklesmez insallah. Bizimki emzik gorunce emmeye basladi. Bide seni emerken bebek bende emebilir miyim dedi
Eyvah kıskanmalar başladı desene bnm koca çocuk yine kıskanıyor seninki normal yani

Allah yandikvalla aklima geliyor da tersi olsa bari diye dusunuom.hee emebilirsin dersnbenimki emmek isterse sus kiz derim bebekken emmedin simdi mi emcen

Ben bu kiza cok ugrastim emmedi biberonu sadece uyurken tuttu emzigi de 3 ay sonra fln simdi hepsine baslarsa yandik

Eyvah kıskanmalar başladı desene bnm koca çocuk yine kıskanıyor seninki normal yani

Allah yandikvalla aklima geliyor da tersi olsa bari diye dusunuom.hee emebilirsin dersnbenimki emmek isterse sus kiz derim bebekken emmedin simdi mi emcen

Ben bu kiza cok ugrastim emmedi biberonu sadece uyurken tuttu emzigi de 3 ay sonra fln simdi hepsine baslarsa yandik
Aslinda çok istedi kardesi olmasini ama yine de az biraz var. Yaninda hayatta babasi elini karnima koyamaz. Gel simdi emmeye basla dedim utandi kacti Kendisini 2 sene emzirdim ve zorla biraktirdim. 2.5 yasina kadar da emzik emdi. Tuvaleti de 2.5 yasinda ogrendi. Yaninda asla Zeynep ismi gecemiyor. Gecen cok sevdigi oyuncagini bebegin besigine koymusum. Kiyamet koptu. Bu benim oyuncagimdi diye. Basima geleceklerden korkuyorum

Geliyor gelmekte olandogunca ilk zamanlar tuhaflarina gidecek kıskançlık olur ama ne kdr az olsa okdr iyi insallah o süreçleri guzel atlatrz:)

Bizim ki kız olacağını duyunca kısa süreli bi dönem atlattık şükür
Şimdi karnımı seviyor abisinin prensesi diye arada sen sevince tekme attı diyince gaza geliyor hadi bi daha diye
Bişeyler alınca kıskandığını hissediyorum ama yapacak bişi de yok
Senin ki küçük normal bnm ki anormal
İnşallah doğunca o kadar olmaz

Masallah olmaz canim sahiplenici abi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…