- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 33
ikinci çocuğunu bekleyen ve arası kısa olan var mı? benim araları 18 ay olacak.
Ben 2. Yi bekliyorum ama arasi 72 ay olacak. Bana da arasi az gibi geliyor göreceli birşey tabi.
Maşallah sizlereBaya yakin ikiz gibi buyurler insallahbenim 3.5 yas
Kiz 10 yildir rahatsin tabi az geldi araMaşallah sizlerebnm doğana kadar 10 yaş olcak hala az geliyor
2022 Mart 10 yaş olcak bn yuvarlıyorumKiz 10 yildir rahatsin tabi az geldi ara
Abisi de yardimci olur insallah cok guzel olcak cnmm2022 Mart 10 yaş olcak bn yuvarlıyorum
Herşey dil baştan olcak
Sizin yine bi bebe var sayılır
İnşallah canımAbisi de yardimci olur insallah cok guzel olcak cnmm
Benim buyuk bebek te olgunlasir insallah kardesi olunca:)hala salliyorum uyku fln duzeni yok pek bezi de birakamadi tuvalet gibi kullaniyor bez tak cikar gelinceİnşallah canım
Yaaa keşke yazın bıraktırsaydın bebiş olunca ikisi zor olmaz mıBenim buyuk bebek te olgunlasir insallah kardesi olunca:)hala salliyorum uyku fln duzeni yok pek bezi de birakamadi tuvalet gibi kullaniyor bez tak cikar gelince
Dahada bebeklesmez insallah. Bizimki emzik gorunce emmeye basladi. Bide seni emerken bebek bende emebilir miyim dediBenim buyuk bebek te olgunlasir insallah kardesi olunca:)hala salliyorum uyku fln duzeni yok pek bezi de birakamadi tuvalet gibi kullaniyor bez tak cikar gelince
Eyvah kıskanmalar başladı deseneDahada bebeklesmez insallah. Bizimki emzik gorunce emmeye basladi. Bide seni emerken bebek bende emebilir miyim dedi
Allah yandikDahada bebeklesmez insallah. Bizimki emzik gorunce emmeye basladi. Bide seni emerken bebek bende emebilir miyim dedi
Ben bu kiza cok ugrastim emmedi biberonu sadece uyurken tuttu emzigi de 3 ay sonra fln simdi hepsine baslarsa yandikDahada bebeklesmez insallah. Bizimki emzik gorunce emmeye basladi. Bide seni emerken bebek bende emebilir miyim dedi
Eyvah kıskanmalar başladı desenebnm koca çocuk yine kıskanıyor seninki normal yani
Allah yandikvalla aklima geliyor da tersi olsa bari diye dusunuom.hee emebilirsin dersn benimki emmek isterse sus kiz derim bebekken emmedin simdi mi emcen
Aslinda çok istedi kardesi olmasini ama yine de az biraz var. Yaninda hayatta babasi elini karnima koyamaz. Gel simdi emmeye basla dedim utandi kactiBen bu kiza cok ugrastim emmedi biberonu sadece uyurken tuttu emzigi de 3 ay sonra fln simdi hepsine baslarsa yandik
Geliyor gelmekte olanAslinda çok istedi kardesi olmasini ama yine de az biraz var. Yaninda hayatta babasi elini karnima koyamaz. Gel simdi emmeye basla dedim utandi kactiKendisini 2 sene emzirdim ve zorla biraktirdim. 2.5 yasina kadar da emzik emdi. Tuvaleti de 2.5 yasinda ogrendi. Yaninda asla Zeynep ismi gecemiyor. Gecen cok sevdigi oyuncagini bebegin besigine koymusum. Kiyamet koptu. Bu benim oyuncagimdi diye. Basima geleceklerden korkuyorum
Bizim ki kız olacağını duyunca kısa süreli bi dönem atlattık şükürAslinda çok istedi kardesi olmasini ama yine de az biraz var. Yaninda hayatta babasi elini karnima koyamaz. Gel simdi emmeye basla dedim utandi kactiKendisini 2 sene emzirdim ve zorla biraktirdim. 2.5 yasina kadar da emzik emdi. Tuvaleti de 2.5 yasinda ogrendi. Yaninda asla Zeynep ismi gecemiyor. Gecen cok sevdigi oyuncagini bebegin besigine koymusum. Kiyamet koptu. Bu benim oyuncagimdi diye. Basima geleceklerden korkuyorum
Amin insallah merakla bekliyorum.Eymen bana asiri düskün babasindan kiskanir.Geliyor gelmekte olandogunca ilk zamanlar tuhaflarina gidecek kıskançlık olur ama ne kdr az olsa okdr iyi insallah o süreçleri guzel atlatrz:)
Masallah olmaz canim sahiplenici abi olurBizim ki kız olacağını duyunca kısa süreli bi dönem atlattık şükür
Şimdi karnımı seviyor abisinin prensesi diye arada sen sevince tekme attı diyince gaza geliyor hadi bi daha diye
Bişeyler alınca kıskandığını hissediyorum ama yapacak bişi de yok
Senin ki küçük normal bnm ki anormal
İnşallah doğunca o kadar olmaz
benimkilerin araları 6,5 yaş gibi olacak birkaç ay fazlası hatta.ben ancak cesaret edebildimikinci çocuğunu bekleyen ve arası kısa olan var mı? benim araları 18 ay olacak.
valla benimki bide 1.sınıfa başladı. inşallah kardeşi doğana kadar okumayı öğrenirGeliyor gelmekte olandogunca ilk zamanlar tuhaflarina gidecek kıskançlık olur ama ne kdr az olsa okdr iyi insallah o süreçleri guzel atlatrz:)
6 yas mi aralari masallah ogrenir cnm merak etmevalla benimki bide 1.sınıfa başladı. inşallah kardeşi doğana kadar okumayı öğrenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?