2021 Aralık Anneleri

2022 Mart 10 yaş olcak bn yuvarlıyorum 🤣
Herşey dil baştan olcak
Sizin yine bi bebe var sayılır
Aynen benimde 9 yaş olacak araları. Kızım anne o benim sizin değil diyor🤭 kendine oyuncak yapacak çocuğu ve sanki kiskanclikta seziyorum. Halbuki çok istediği için yaptık bide bende özlemiştim bebek🙏

Aynen benimde 9 yaş olacak araları. Kızım anne o benim sizin değil diyor🤭 kendine oyuncak yapacak çocuğu ve sanki kiskanclikta seziyorum. Halbuki çok istediği için yaptık bide bende özlemiştim bebek🙏
Bizim ki de doğar doğmaz maç yapcakmış gibi hayaller kuruyor
Bizimki de çok istiyordu çok dua ettim Allah kardeş verdi diye seviniyor 😍

Kızlar Allah aşkına şu mide yanmasına farklı bir çözüm yok mu ? Soğuk süt içtim, soda içtim, doktorumun onayıyla rennie içtim ama maalesef hala cayır cayır yanıyorum. Sanki yemek borum alev alıyor çok fenayım
Aynı durumdayız canım. Benimde öyle alev alev yanıyor. Ne yapsam çözüm yok

Bunu dış kapıya çıktı alıp yapıştırmak lazım 🤣

Eklentiler

• A1FA36D5-F3CD-442A-82B6-1762B432B51A.jpeg
    A1FA36D5-F3CD-442A-82B6-1762B432B51A.jpeg
    127,5 KB · Görüntüleme: 47
Bizim ki kız olacağını duyunca kısa süreli bi dönem atlattık şükür
Şimdi karnımı seviyor abisinin prensesi diye arada sen sevince tekme attı diyince gaza geliyor hadi bi daha diye 🤣
Bişeyler alınca kıskandığını hissediyorum ama yapacak bişi de yok
Senin ki küçük normal bnm ki anormal 🤣
İnşallah doğunca o kadar olmaz 😬
Kızlar birsey deyim mi benim büyük kızım 12 yaşında engelli özel bir çocuk. Kardeşi olduğunda 7.5 yaşındaydı o zamana kadar hayatımızın merkezi oydu. Sevgi, ilgi, alaka hem biz hem benim ailem açısından üstündeydi. Anlamaz diye düşünürken küçük kızım doğduğunda bir süre olduğu tarafa bakmamıştı. Etrafında dolanmasina gıcık oluyordu. İçgüdüsel galiba kıskançlık. Birden azalınca ilgi alaka başka yöne kayınca ister istemez etkileniyor her çocuk.

Sizlere bir sorum olacak. Ben devlet hastanesine gidiyorum. Bebeğimin bugüne dek 3 boyutlu görüntüsünü hiç görmedim ve çok merak ediyorum. Herhangi bir özel hastaneye normal muayeneye gitsem görebilir miyim? Her muayene de görüyor musunuz sizler?
Benim elimde hep renkli ayak resimleri 🤣 henüz hiç yüzünü göstermedi her kontrole gittiğimizde ayak bacak el kol alıp geliyoruz renkli renkli çok fena gizliyor kendini😁

Kızlar birsey deyim mi benim büyük kızım 12 yaşında engelli özel bir çocuk. Kardeşi olduğunda 7.5 yaşındaydı o zamana kadar hayatımızın merkezi oydu. Sevgi, ilgi, alaka hem biz hem benim ailem açısından üstündeydi. Anlamaz diye düşünürken küçük kızım doğduğunda bir süre olduğu tarafa bakmamıştı. Etrafında dolanmasina gıcık oluyordu. İçgüdüsel galiba kıskançlık. Birden azalınca ilgi alaka başka yöne kayınca ister istemez etkileniyor her çocuk.
Anlamaz olur mu hiç 😊 sevgi, ilgi tüm çocuklar için yemek gibi bir şey azıcık aç kalsalar hemen aramaya başlarlar hele ki özel çocuklar kalpleri öyle çok sevgiyle dolu ki ❤️ duygularıyla tertemiz bir şekilde hareket ediyorlar o yüzden hissetmesi çok normal 😊

Benim elimde hep renkli ayak resimleri 🤣 henüz hiç yüzünü göstermedi her kontrole gittiğimizde ayak bacak el kol alıp geliyoruz renkli renkli çok fena gizliyor kendini😁
Yaaa gizemli bir çocuk olmak istiyorsa demek 😂 kendilerini niye bu kadar saklıyor bu bebeler yav herkes aynı şeyi diyor 😂

6 yas mi aralari masallah ogrenir cnm merak etme😍benim de kardesmle tam 6 yasmis kıskançlık olmus valla icime atmisim ben:p
benim kardeşimle aram 3 yaş. ben de kıskanmışım dediğin gibi içime atmışım. her yerimde çıbanlar çıkmış koca koca :KK12:annem kardeşimi hiç sevememiş yazık beni komşuya gönderiyomuş onu sevmek için :D

Kizlar 36.haftada falan dogum yapan arkadaslarimiz var biz hastane cantamizi ne zaman hazir edicez beni bi telas aldi ya erken gelirse diye🙄
Bide utuledigimiz seyler kiris burus olmicak mi ya en cok gecelikler sabahliklar vs, onlara bi cozum oneriniz varsa alirim🙈

Back