- 3 Ocak 2021
- 943
- 1.405
- 43
- 30
20. Haftadan berı her kontrolde yüzünü görmeye çalışıyoruz ne kadar gösterirse artıkSizlere bir sorum olacak. Ben devlet hastanesine gidiyorum. Bebeğimin bugüne dek 3 boyutlu görüntüsünü hiç görmedim ve çok merak ediyorum. Herhangi bir özel hastaneye normal muayeneye gitsem görebilir miyim? Her muayene de görüyor musunuz sizler?
Ayyy bir gideceğim özele umarım hem bana gösterirler hem bebiş gösterir yüzünü20. Haftadan berı her kontrolde yüzünü görmeye çalışıyoruz ne kadar gösterirse artık
Evet hep renkli gorduk biz simdiye kadarSizlere bir sorum olacak. Ben devlet hastanesine gidiyorum. Bebeğimin bugüne dek 3 boyutlu görüntüsünü hiç görmedim ve çok merak ediyorum. Herhangi bir özel hastaneye normal muayeneye gitsem görebilir miyim? Her muayene de görüyor musunuz sizler?
Çok vakıt geçirmeden gıt bence büyüdükçe üç boyutlu daha zor oluyorAyyy bir gideceğim özele umarım hem bana gösterirler hem bebiş gösterir yüzünü
Cnm bende hamilelikten önce bukadar olmadı hiç... ilk zamandan bu zamana kadar böbrek ağrıları çektim enfeksiyondan dolayı sürekli hastanede yatışım yapıldı..bir de ben aşırı su tüketen biriyim ona rağmen sürekli oluyor.Ben bir yerde vajinal yapıdan da kaynaklandığını okumuştum. Hamilelikten önce de sık olurdu ama bu kadar sık değildi şimdi resmen tavan yaptı. Umarım bebişlere zararı olmadan hayırlısıyla yaparız doğumusonrasında gidip kesin bir çözümünü arayacağım ürolojide
Umarım bende görebilirimEvet hep renkli gorduk biz simdiye kadar
Hımm haklısın biz bir yer ayarlayıp gidelim o zamanÇok vakıt geçirmeden gıt bence büyüdükçe üç boyutlu daha zor oluyor
Hımm daha ağır geçirmişsn sen enfeksiyonu. Ben pek belirti yaşamıyorum sanırım sürekli olduğu için. Vücut ya alıştı tepki vermiyor ya da ben normali unuttumCnm bende hamilelikten önce bukadar olmadı hiç... ilk zamandan bu zamana kadar böbrek ağrıları çektim enfeksiyondan dolayı sürekli hastanede yatışım yapıldı..bir de ben aşırı su tüketen biriyim ona rağmen sürekli oluyor.
Benim de yukselmis hali 18 ferritin. Kan degerim hgb iyi ama. Ferritinimizin yukselmesi lazim cnm benim bildigim ilac kullanmasak duser muhtemelenFerritin degerim 19ama hep düşüktü benim. nasil yükselir hic fikrim yok.. oğlumun da demir degerleri hep düşük. belki gebelikte yüksek tutsak dogumdan sonra bebekte de iyi olur hgb yukseldi onu demir ilacina bagladim ama direk ferritine mi bakmak lazim? bide hep merak ettiğim konu demirim düşük ama demir bağlama mi bi deger hep referans araligindan yuksek. en fazla 145 olmasi gerekirken 185 cikiyo
Pozisyonu uygunsa dr gösterirSizlere bir sorum olacak. Ben devlet hastanesine gidiyorum. Bebeğimin bugüne dek 3 boyutlu görüntüsünü hiç görmedim ve çok merak ediyorum. Herhangi bir özel hastaneye normal muayeneye gitsem görebilir miyim? Her muayene de görüyor musunuz sizler?
Gorebilirsin tabi canim guzel ilgili bir doktora git gorene kadar ugrassin:)Sizlere bir sorum olacak. Ben devlet hastanesine gidiyorum. Bebeğimin bugüne dek 3 boyutlu görüntüsünü hiç görmedim ve çok merak ediyorum. Herhangi bir özel hastaneye normal muayeneye gitsem görebilir miyim? Her muayene de görüyor musunuz sizler?
Hgb kan değerimiz oluyor o da önemliymişFerritin degerim 19ama hep düşüktü benim. nasil yükselir hic fikrim yok.. oğlumun da demir degerleri hep düşük. belki gebelikte yüksek tutsak dogumdan sonra bebekte de iyi olur hgb yukseldi onu demir ilacina bagladim ama direk ferritine mi bakmak lazim? bide hep merak ettiğim konu demirim düşük ama demir bağlama mi bi deger hep referans araligindan yuksek. en fazla 145 olmasi gerekirken 185 cikiyo
Göstermeyen bebeyse napcezGorebilirsin tabi canim guzel ilgili bir doktora git gorene kadar ugrassin:)
Yuzu ice donuk olunca hic gorunmuyor dimi?Göstermeyen bebeyse napcezahanda bnm bebe göstertmiyor
Bnm hem plesenta engelliyor önde diye bi de üstüne çok göstermiş gibi ultrasonda sırtını dönüyorYuzu ice donuk olunca hic gorunmuyor dimi?doktorlar bulsun care onada bilmiomki hic mi goremedn burun alin falan bile
Popo resmi versin bari sana da napcan hatiraBnm hem plesenta engelliyor önde diye bi de üstüne çok göstermiş gibi ultrasonda sırtını dönüyor
Geçen oğlum kız demi dedi dr kesin dedidedim göstermemesi gerekeni gösteriyor yüzünü göstermiyor kadın bi güldü ki
Yok yaaa bn Nur cemalini istiyomPopo resmi versin bari sana da napcan hatira
Çok güzelKizlar ikea da bir dolap gordum ben tek dolap simdilik dusunuyorum buyuk kizima bebisiminkileri de koyarm suan dolaplari yok cunku 1099 tl yakindan gorup begendim:)fikir olsun
2 ay sonra gostercek kesin bilgiYok yaaa bn Nur cemalini istiyom
Hahaaa inşallah2 ay sonra gostercek kesin bilgiinsallah kucaginda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?