2021 Aralık Anneleri

2022 Mart 10 yaş olcak bn yuvarlıyorum
Herşey dil baştan olcak
Sizin yine bi bebe var sayılır
Aynen benimde 9 yaş olacak araları. Kızım anne o benim sizin değil diyor kendine oyuncak yapacak çocuğu ve sanki kiskanclikta seziyorum. Halbuki çok istediği için yaptık bide bende özlemiştim bebek

Aynen benimde 9 yaş olacak araları. Kızım anne o benim sizin değil diyor kendine oyuncak yapacak çocuğu ve sanki kiskanclikta seziyorum. Halbuki çok istediği için yaptık bide bende özlemiştim bebek
Bizim ki de doğar doğmaz maç yapcakmış gibi hayaller kuruyor
Bizimki de çok istiyordu çok dua ettim Allah kardeş verdi diye seviniyor

Bizim de tam 4 yaş olacak hala küçük geliyor bana ilk kuzum ama o çoktan alıştı kardeşim diye seviyor inşallah doğunca da devam eder bu durum

Aynı durumdayız canım. Benimde öyle alev alev yanıyor. Ne yapsam çözüm yok

Kızlar birsey deyim mi benim büyük kızım 12 yaşında engelli özel bir çocuk. Kardeşi olduğunda 7.5 yaşındaydı o zamana kadar hayatımızın merkezi oydu. Sevgi, ilgi, alaka hem biz hem benim ailem açısından üstündeydi. Anlamaz diye düşünürken küçük kızım doğduğunda bir süre olduğu tarafa bakmamıştı. Etrafında dolanmasina gıcık oluyordu. İçgüdüsel galiba kıskançlık. Birden azalınca ilgi alaka başka yöne kayınca ister istemez etkileniyor her çocuk.

Benim elimde hep renkli ayak resimleri henüz hiç yüzünü göstermedi her kontrole gittiğimizde ayak bacak el kol alıp geliyoruz renkli renkli çok fena gizliyor kendini

Anlamaz olur mu hiç sevgi, ilgi tüm çocuklar için yemek gibi bir şey azıcık aç kalsalar hemen aramaya başlarlar hele ki özel çocuklar kalpleri öyle çok sevgiyle dolu ki duygularıyla tertemiz bir şekilde hareket ediyorlar o yüzden hissetmesi çok normal

Benim elimde hep renkli ayak resimleri henüz hiç yüzünü göstermedi her kontrole gittiğimizde ayak bacak el kol alıp geliyoruz renkli renkli çok fena gizliyor kendini
Yaaa gizemli bir çocuk olmak istiyorsa demek kendilerini niye bu kadar saklıyor bu bebeler yav herkes aynı şeyi diyor

6 yas mi aralari masallah ogrenir cnm merak etmebenim de kardesmle tam 6 yasmis kıskançlık olmus valla icime atmisim ben
benim kardeşimle aram 3 yaş. ben de kıskanmışım dediğin gibi içime atmışım. her yerimde çıbanlar çıkmış koca koca annem kardeşimi hiç sevememiş yazık beni komşuya gönderiyomuş onu sevmek için

Kizlar 36.haftada falan dogum yapan arkadaslarimiz var biz hastane cantamizi ne zaman hazir edicez beni bi telas aldi ya erken gelirse diye
Bide utuledigimiz seyler kiris burus olmicak mi ya en cok gecelikler sabahliklar vs, onlara bi cozum oneriniz varsa alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…