2021 Aralık Anneleri

Kızlar mide yanmam için doktor mide koruyucu içebilirsin dedi. Lansor yada panto iç dedi. Hangisini kullanayım ? Aranızda kullanan var mı ?

Biz 12. Haftadan beri 3 boyutlu görüntü alıyoruz
Yüzü oluştuğundan beri ilk kez 27. Haftada net bir görüntü alabildik
Görememeye de hazırlıklı ol giderken yani

Ayyy bir gideceğim özele umarım hem bana gösterirler hem bebiş gösterir yüzünü
Kendi muayenehanesi olan doktorların cihazları biraz daha iyi oluyor bebeği görmek içinse özel muayenehaneye giderseniz hem daha uzun görürsünüz.Ucreti belki biraz fazla olur ama ozel hastanede doktor yogunsa zaman kısıtlı oluyor bebeğin dönmesini bekleyemebiliyor doktorlar.Tavsiye sadece

Benim de yukselmis hali 18 ferritin. Kan degerim hgb iyi ama. Ferritinimizin yukselmesi lazim cnm benim bildigim ilac kullanmasak duser muhtemelen
Bnmde 19 ama doktorum hiç düşük demedi normalde değerlerime çok dikkat eder

Ben şehir değiştirdim 1 hafta önce ilk kez burda özelde muayene oldum doktorun 4d si vardı ben söylemeden kendisi yüzüne baktı ama tamamen şansına o an bebiş göstermeyebilir ki elini yüzüne koymuştu bayağı bir uğraştık çeksin diye sonra elini çekti ama doktorun yazıcısında kağıt bitmis o yüzden doktor söz verdi yarın yine bakicaz bide özel bile olsa her hastane de 4d yok 1 ay önce gittiğim farklı bir özel de yoktu ona dikkat et gitmeden

Pozisyonu uygunsa dr gösterir
Bnm mesela tek detaylıdan yarım yüzü var hiç göstermedi yüzünü
O kadar çok merak ediyorum ki göstermezse yüzünü poposuna küçük bir şaplak yiyebilir
Gorebilirsin tabi canim guzel ilgili bir doktora git gorene kadar ugrassin:)
Ay umarım uğraşırlar
Biz 12. Haftadan beri 3 boyutlu görüntü alıyoruz
Yüzü oluştuğundan beri ilk kez 27. Haftada net bir görüntü alabildik
Görememeye de hazırlıklı ol giderken yani
Üfff hareket ederken bile eşime bak nasıl oynuyor dediğimde duruyor, kesin inatlaşıp o an totoyu döner bize
Muhtemelen özel muayenehaneye gideceğiz zaten 2 özel hastane var koskoca şehirde ama içlerinde 1er kadın doğumcu var 3 boyutluda değilmiş cihazları. Daha önce gittiğim bir yer vardı oraya bakarız muhtemelen.
Nasip değilmiş o gün baskılı almak umarım bu gidişinde tekrar gösterir yüzünü bizim buradakinde de yok muayenehaneye gidicez mecbur

Kizlar ikea da bir dolap gordum ben tek dolap simdilik dusunuyorum buyuk kizima bebisiminkileri de koyarm suan dolaplari yok cunku 1099 tl yakindan gorup begendim:)fikir olsun
Çok güzel güle güle kullanın. Bende şifonyerle dolap arasında kaldım. Bu dolap çok güzelmiş fiyatı da iyi ama galiba mobil uygulamada satışı yok

Çok güzel güle güle kullanın. Bende şifonyerle dolap arasında kaldım. Bu dolap çok güzelmiş fiyatı da iyi ama galiba mobil uygulamada satışı yok
Dolap sanki daha duzenli ve kullanisli olur gibi geliyor bana. Ben de begendim de henuz almadim diger ay kalirsa alirim diye dusundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…