- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Benimki de fotojenik degil bir burun gorduk iste gecenHahaaa inşallahdaha akşam oğlum diyor anne kime benziyor doğunca öğrencen dedim
Ben lansor kullanıyorum memnunumKızlar mide yanmam için doktor mide koruyucu içebilirsin dedi. Lansor yada panto iç dedi. Hangisini kullanayım ? Aranızda kullanan var mı ?
Biz 12. Haftadan beri 3 boyutlu görüntü alıyoruzSizlere bir sorum olacak. Ben devlet hastanesine gidiyorum. Bebeğimin bugüne dek 3 boyutlu görüntüsünü hiç görmedim ve çok merak ediyorum. Herhangi bir özel hastaneye normal muayeneye gitsem görebilir miyim? Her muayene de görüyor musunuz sizler?
Kendi muayenehanesi olan doktorların cihazları biraz daha iyi oluyor bebeği görmek içinse özel muayenehaneye giderseniz hem daha uzun görürsünüz.Ucreti belki biraz fazla olur ama ozel hastanede doktor yogunsa zaman kısıtlı oluyor bebeğin dönmesini bekleyemebiliyor doktorlar.Tavsiye sadeceAyyy bir gideceğim özele umarım hem bana gösterirler hem bebiş gösterir yüzünü
Hapın boyutu büyük mü ? Büyük hap içerken çok zorlanıyorum daBen lansor kullanıyorum memnunum
Yaa inşallah sağ Salim yavrusuna kavuşurArkadasim 32 haftalik dogum yapti az önce. Sancilarini durduramadilar. Bebek yogun bakimda su an
Amin iinsallahYaa inşallah sağ Salim yavrusuna kavuşur
Inşallah bir şey olmaz, Allah ikisininde yardımcısı olsunArkadasim 32 haftalik dogum yapti az önce. Sancilarini durduramadilar. Bebek yogun bakimda su an
Bnmde 19 ama doktorum hiç düşük demedi normalde değerlerime çok dikkat ederBenim de yukselmis hali 18 ferritin. Kan degerim hgb iyi ama. Ferritinimizin yukselmesi lazim cnm benim bildigim ilac kullanmasak duser muhtemelen
Çok küçük kolay ıcımıHapın boyutu büyük mü ? Büyük hap içerken çok zorlanıyorum da
Ben şehir değiştirdim 1 hafta önce ilk kez burda özelde muayene oldum doktorun 4d si vardı ben söylemeden kendisi yüzüne baktı ama tamamen şansına o an bebiş göstermeyebilir ki elini yüzüne koymuştu bayağı bir uğraştık çeksin diye sonra elini çekti ama doktorun yazıcısında kağıt bitmis o yüzden doktor söz verdi yarın yine bakicazSizlere bir sorum olacak. Ben devlet hastanesine gidiyorum. Bebeğimin bugüne dek 3 boyutlu görüntüsünü hiç görmedim ve çok merak ediyorum. Herhangi bir özel hastaneye normal muayeneye gitsem görebilir miyim? Her muayene de görüyor musunuz sizler?
O kadar çok merak ediyorum ki göstermezse yüzünü poposuna küçük bir şaplak yiyebilirPozisyonu uygunsa dr gösterir
Bnm mesela tek detaylıdan yarım yüzü var hiç göstermedi yüzünü
Ay umarım uğraşırlarGorebilirsin tabi canim guzel ilgili bir doktora git gorene kadar ugrassin:)
Üfff hareket ederken bile eşime bak nasıl oynuyor dediğimde duruyor, kesin inatlaşıp o an totoyu döner bizeBiz 12. Haftadan beri 3 boyutlu görüntü alıyoruz
Yüzü oluştuğundan beri ilk kez 27. Haftada net bir görüntü alabildik
Görememeye de hazırlıklı ol giderken yani
Muhtemelen özel muayenehaneye gideceğiz zaten 2 özel hastane var koskoca şehirde ama içlerinde 1er kadın doğumcu var 3 boyutluda değilmiş cihazları. Daha önce gittiğim bir yer vardı oraya bakarız muhtemelen.Kendi muayenehanesi olan doktorların cihazları biraz daha iyi oluyor bebeği görmek içinse özel muayenehaneye giderseniz hem daha uzun görürsünüz.Ucreti belki biraz fazla olur ama ozel hastanede doktor yogunsa zaman kısıtlı oluyor bebeğin dönmesini bekleyemebiliyor doktorlar.Tavsiye sadece
Nasip değilmiş o gün baskılı almakBen şehir değiştirdim 1 hafta önce ilk kez burda özelde muayene oldum doktorun 4d si vardı ben söylemeden kendisi yüzüne baktı ama tamamen şansına o an bebiş göstermeyebilir ki elini yüzüne koymuştu bayağı bir uğraştık çeksin diye sonra elini çekti ama doktorun yazıcısında kağıt bitmis o yüzden doktor söz verdi yarın yine bakicazbide özel bile olsa her hastane de 4d yok 1 ay önce gittiğim farklı bir özel de yoktu ona dikkat et gitmeden
Çok güzel güle güle kullanın. Bende şifonyerle dolap arasında kaldım. Bu dolap çok güzelmiş fiyatı da iyi ama galiba mobil uygulamada satışı yokKizlar ikea da bir dolap gordum ben tek dolap simdilik dusunuyorum buyuk kizima bebisiminkileri de koyarm suan dolaplari yok cunku 1099 tl yakindan gorup begendim:)fikir olsun
Dolap sanki daha duzenli ve kullanisli olur gibi geliyor bana. Ben de begendim de henuz almadim diger ay kalirsa alirim diye dusundumÇok güzel güle güle kullanın. Bende şifonyerle dolap arasında kaldım. Bu dolap çok güzelmiş fiyatı da iyi ama galiba mobil uygulamada satışı yok
Bencede öyle olur yaa. Hem daha uzun süre kullanım sağlarDolap sanki daha duzenli ve kullanisli olur gibi geliyor bana. Ben de begendim de henuz almadim diger ay kalirsa alirim diye dusundum
Ben 2. Yi bekliyorum ama arasi 72 ay olacak. Bana da arasi az gibi geliyor göreceli birşey tabi.ikinci çocuğunu bekleyen ve arası kısa olan var mı? benim araları 18 ay olacak.
Baya yakin ikiz gibi buyurler insallahikinci çocuğunu bekleyen ve arası kısa olan var mı? benim araları 18 ay olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?