Ben düN ni eğitime katıldım doğum çantasıyla ilgiliKizlar 36.haftada falan dogum yapan arkadaslarimiz var biz hastane cantamizi ne zaman hazir edicez beni bi telas aldi ya erken gelirse diye
Bide utuledigimiz seyler kiris burus olmicak mi ya en cok gecelikler sabahliklar vs, onlara bi cozum oneriniz varsa alirim
Kırışsın önemli değil o telaşta ütü bişe aklına gelmez İnan Ki sen güzelce yine katlaKizlar 36.haftada falan dogum yapan arkadaslarimiz var biz hastane cantamizi ne zaman hazir edicez beni bi telas aldi ya erken gelirse diye
Bide utuledigimiz seyler kiris burus olmicak mi ya en cok gecelikler sabahliklar vs, onlara bi cozum oneriniz varsa alirim
Eee başka neler söylediler eğitimdeBen düN ni eğitime katıldım doğum çantasıyla ilgili
Orda hemşire 30. Haftadan sonra hazır olsun diyordu
Ayrıca bırak kırışsınlar ya
O hengamede onu ayıplayacak olan her türlü açık arayacaktır
Ben şahsen sırf bebeğin sağlığı yüzünden ütüleyeceğim
Yoksa işim olmazdı
Dur anlatacağımEee başka neler söylediler eğitimde
Bn 34 den sonra hazırlıcam eşim yurt dışına çıkıcak bavulları götürecektekrar yeni almak istemiyorum varken o gelince dizicem bavula yıkayıp ütüleyip hazırlıcam az çok günüm belli zaten tabi erkenden ceeee demezse
Bn hala herşeyi ütülerim ütüsüz olunca kötü oluyorum
Bak liste yaptımEee başka neler söylediler eğitimde
Bn 34 den sonra hazırlıcam eşim yurt dışına çıkıcak bavulları götürecektekrar yeni almak istemiyorum varken o gelince dizicem bavula yıkayıp ütüleyip hazırlıcam az çok günüm belli zaten tabi erkenden ceeee demezse
Hahahaha yavrum yabenim kardeşimle aram 3 yaş. ben de kıskanmışım dediğin gibi içime atmışım. her yerimde çıbanlar çıkmış koca kocaannem kardeşimi hiç sevememiş yazık beni komşuya gönderiyomuş onu sevmek için
Ben hazirladim sayılır paket paket ayırdım utuledikkerimi güzelce katladim zaten sezaryandan sonra hemen yatacagiz ayağa sonra kalkıyoruz ayağa kalkınca pijama giyicez pijamalar pamuklü o kadar kirismaz herhaldeKizlar 36.haftada falan dogum yapan arkadaslarimiz var biz hastane cantamizi ne zaman hazir edicez beni bi telas aldi ya erken gelirse diye
Benim kızda günüm belliydi hep kendimi o güne ayaralmıştım kapı süsü çikolata evimin temizlik isleri vs sadece cantami hazırlamış bırakmıştım bi köşeyeEee başka neler söylediler eğitimde
33 müBak liste yaptım
Bi sayfa bebeğe neler lazım
Bi sayfa anneye neler lazım
Ama annenin istekleri ped+depend'den itibaren başlıyor
İlk biraz karışık anlatıyordu bi anneden bi bebekten
Sonra tam liste verdi
Bebeğe mama almak gerekirse diye en iyi mama markasını hipp olarak seçtim
O şart değil
Biberon götürmeyin boşuna dedi
Başta biberonla başlamasın emmeye sonra anne memesinde zorlanabilir
Yemesi gerekirse zaten enjektörle filan beslerler zaten mideleri kiraz kadar hemen doyarlar dedi
Bi de kıyafetleri ve kozmetikleri ayrı paketlere, çantalara koyup üstüne isimleri yazın ki siz o an çıkaracak kişi olmadığınız için refakatçiye kolaylık olur dedi
Bi de 34ü bekleme istersen
Eğitimi veren hemşire 33te doğurmuş
Bn oğlumda kontrol diye gittim işte dr bana az çok gün verir diye hazırlan sezeryana alcam dediBen hazirladim sayılır paket paket ayırdım utuledikkerimi güzelce katladim zaten sezaryandan sonra hemen yatacagiz ayağa sonra kalkıyoruz ayağa kalkınca pijama giyicez pijamalar pamuklü o kadar kirismaz herhalde
Benim kızda günüm belliydi hep kendimi o güne ayaralmıştım kapı süsü çikolata evimin temizlik isleri vs sadece cantami hazırlamış bırakmıştım bi köşeye
Sonuç 21 gün erken dogdune kapı süsü ne çikolata secebildim evimin tenizligini dé ben dogundayken kadın geldi yaptı
Ben de bavulla gitmeyi düşünüyordum da annem biraz yadırgadı bavulla ne taşıyacaksın o kadar diye33 müyaa o zaman yeni bavul almam gerekicek desene yine masraf
Mama yı işte çocuk beğenmezse içmiyor bnm oğlan 5.5 ay beni emdi neler denedik içmiyordu en son aptamili zar zor beğendi içti
Bn de ayrı ayrı paketlemeyi düşünüyorum organizerler değilde kilitli büyük poşetlere yazıp
Kız bavul dediysem kabin boy bavulBen de bavulla gitmeyi düşünüyordum da annem biraz yadırgadı bavulla ne taşıyacaksın o kadar diye
Bakınca aslında bi hesapladım 4-5 torba gerekiyor sadece
Sanki bavulluk da değil
Karar veremedim
Mamayı lazım olursa son anda karışıklık olmasın adı hazır olsun dedim
Biri anne sütüyle kıyaslama yapmıştı
Anne sütüne en yakın hippi buldum ben
İnşallah gerek kalmaz
Gerek kalırsa da inşallah bunu sever
Bi de gecelik için önü düğmeli olsun emzirirken kolay olur dedi
Ben hazirladimKizlar 36.haftada falan dogum yapan arkadaslarimiz var biz hastane cantamizi ne zaman hazir edicez beni bi telas aldi ya erken gelirse diye
Benim doktorum da artik hazirla arabana koy dedi son randevuda ama erken gibi gelmisti. Simdi burda erken dogum yapanlari gorunce doktorun bi bildigi varmis dedimBen düN ni eğitime katıldım doğum çantasıyla ilgili
Orda hemşire 30. Haftadan sonra hazır olsun diyordu
Ayrıca bırak kırışsınlar ya
O hengamede onu ayıplayacak olan her türlü açık arayacaktır
Ben şahsen sırf bebeğin sağlığı yüzünden ütüleyeceğim
Yoksa işim olmazdı
En iyisi guzelce katlamak sanirimKırışsın önemli değil o telaşta ütü bişe aklına gelmez İnan Ki sen güzelce yine katla
Ya da askıda beklesin son dk koyarsın eğer unutmam dersen
Fotograf cekimi yapanlara bakiyorum da hic kirisik degil sabahliklari ondan merak ettimBen hazirladim sayılır paket paket ayırdım utuledikkerimi güzelce katladim zaten sezaryandan sonra hemen yatacagiz ayağa sonra kalkıyoruz ayağa kalkınca pijama giyicez pijamalar pamuklü o kadar kirismaz herhalde
Benim kızda günüm belliydi hep kendimi o güne ayaralmıştım kapı süsü çikolata evimin temizlik isleri vs sadece cantami hazırlamış bırakmıştım bi köşeye
Sonuç 21 gün erken dogdune kapı süsü ne çikolata secebildim evimin tenizligini dé ben dogundayken kadın geldi yaptı
Garantici birileriBen hazirladim
Bence gerek yok emzirme yastığına zaten 1 gün kalacağız. Bazen insanlar abartıyorKız bavul dediysem kabin boy bavulikimizede yeter yani çok çanta olmasın kalabalık olur
sen hangisinden düşünmüştün
Ayy inşallah mamaya gerek kalmaz onu takma kafaya süt gelcek süt gelcek diye çağır sütü
Ya bn YouTube da çanta hazırlayanları görmüştüm emzirme yastığını bile götüren vardı ona gerek Varmı
Demi görünce bi şaşırmadım değil yaniBence gerek yok emzirme yastığına zaten 1 gün kalacağız. Bazen insanlar abartıyorbu arada bende kabin boy bavul düşünüyorum 2 çanta olmasındansa böyle daha mantıklı
Bi terlik eksik benim. Depend bile almistim. Ben 16. Haftadan beri gorunce almaya baslamistim.Garantici birileribenim icine alacagim eksikler var emzirme sutyeni, corap, kilitli poset onlari da alip oyle yapayim bari bu hafta
Arada açıp bakarsın güzelce ütüleyip katlayıp ayrı poşete koyarsan hiç bişi olmazBenim doktorum da artik hazirla arabana koy dedi son randevuda ama erken gibi gelmisti. Simdi burda erken dogum yapanlari gorunce doktorun bi bildigi varmis dedimutu olayi tamamen benim takintim ya basak burcu olmanin eksileri
En iyisi guzelce katlamak sanirim
Fotograf cekimi yapanlara bakiyorum da hic kirisik degil sabahliklari ondan merak ettim
Maşallah tam tedarik herşey tmm bnm çoğu şey eksikBi terlik eksik benim. Depend bile almistim. Ben 16. Haftadan beri gorunce almaya baslamistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?