2021 Aralık Anneleri

Ben düN ni eğitime katıldım doğum çantasıyla ilgili
Orda hemşire 30. Haftadan sonra hazır olsun diyordu
Ayrıca bırak kırışsınlar ya
O hengamede onu ayıplayacak olan her türlü açık arayacaktır
Ben şahsen sırf bebeğin sağlığı yüzünden ütüleyeceğim
Yoksa işim olmazdı

Kırışsın önemli değil o telaşta ütü bişe aklına gelmez İnan Ki sen güzelce yine katla
Ya da askıda beklesin son dk koyarsın eğer unutmam dersen

Eee başka neler söylediler eğitimde
Bn 34 den sonra hazırlıcam eşim yurt dışına çıkıcak bavulları götürecek tekrar yeni almak istemiyorum varken o gelince dizicem bavula yıkayıp ütüleyip hazırlıcam az çok günüm belli zaten tabi erkenden ceeee demezse
Bn hala herşeyi ütülerim ütüsüz olunca kötü oluyorum

Dur anlatacağım
Daha yeni uyandım

Bak liste yaptım
Bi sayfa bebeğe neler lazım
Bi sayfa anneye neler lazım
Ama annenin istekleri ped+depend'den itibaren başlıyor
İlk biraz karışık anlatıyordu bi anneden bi bebekten
Sonra tam liste verdi
Bebeğe mama almak gerekirse diye en iyi mama markasını hipp olarak seçtim
O şart değil
Biberon götürmeyin boşuna dedi
Başta biberonla başlamasın emmeye sonra anne memesinde zorlanabilir
Yemesi gerekirse zaten enjektörle filan beslerler zaten mideleri kiraz kadar hemen doyarlar dedi

Bi de kıyafetleri ve kozmetikleri ayrı paketlere, çantalara koyup üstüne isimleri yazın ki siz o an çıkaracak kişi olmadığınız için refakatçiye kolaylık olur dedi

Bi de 34ü bekleme istersen
Eğitimi veren hemşire 33te doğurmuş

Eklentiler

• 20210930_102200.jpg
    74,2 KB · Görüntüleme: 60
  • 20210930_102155.jpg
    96,7 KB · Görüntüleme: 63
Hahahaha yavrum ya ben de yemeden icmeden kesilmisim halsiz dusmusum

Ben hazirladim sayılır paket paket ayırdım utuledikkerimi güzelce katladim zaten sezaryandan sonra hemen yatacagiz ayağa sonra kalkıyoruz ayağa kalkınca pijama giyicez pijamalar pamuklü o kadar kirismaz herhalde
Benim kızda günüm belliydi hep kendimi o güne ayaralmıştım kapı süsü çikolata evimin temizlik isleri vs sadece cantami hazırlamış bırakmıştım bi köşeye
Sonuç 21 gün erken dogdune kapı süsü ne çikolata secebildim evimin tenizligini dé ben dogundayken kadın geldi yaptı

33 mü yaa o zaman yeni bavul almam gerekicek desene yine masraf
Mama yı işte çocuk beğenmezse içmiyor bnm oğlan 5.5 ay beni emdi neler denedik içmiyordu en son aptamili zar zor beğendi içti
Bn de ayrı ayrı paketlemeyi düşünüyorum organizerler değilde kilitli büyük poşetlere yazıp

Bn oğlumda kontrol diye gittim işte dr bana az çok gün verir diye hazırlan sezeryana alcam dedi herşey hazırdı ama evdeydi eşim gidip almıştı akşam üstü doğurmuştum yıkayıp hazırlayayım Bnde o zmn daha dolap bişi de almadık koyacak yerde yok yıkadıklarımı ufff çok karıştı bnm işler

Ben de bavulla gitmeyi düşünüyordum da annem biraz yadırgadı bavulla ne taşıyacaksın o kadar diye
Bakınca aslında bi hesapladım 4-5 torba gerekiyor sadece
Sanki bavulluk da değil
Karar veremedim

Mamayı lazım olursa son anda karışıklık olmasın adı hazır olsun dedim
Biri anne sütüyle kıyaslama yapmıştı
Anne sütüne en yakın hippi buldum ben
İnşallah gerek kalmaz
Gerek kalırsa da inşallah bunu sever

Bi de gecelik için önü düğmeli olsun emzirirken kolay olur dedi

Kız bavul dediysem kabin boy bavul ikimizede yeter yani çok çanta olmasın kalabalık olur
sen hangisinden düşünmüştün
Ayy inşallah mamaya gerek kalmaz onu takma kafaya süt gelcek süt gelcek diye çağır sütü
Ya bn YouTube da çanta hazırlayanları görmüştüm emzirme yastığını bile götüren vardı ona gerek Varmı

Ben hazirladim

Benim doktorum da artik hazirla arabana koy dedi son randevuda ama erken gibi gelmisti. Simdi burda erken dogum yapanlari gorunce doktorun bi bildigi varmis dedimutu olayi tamamen benim takintim ya basak burcu olmanin eksileri
Kırışsın önemli değil o telaşta ütü bişe aklına gelmez İnan Ki sen güzelce yine katla
Ya da askıda beklesin son dk koyarsın eğer unutmam dersen
En iyisi guzelce katlamak sanirim
Fotograf cekimi yapanlara bakiyorum da hic kirisik degil sabahliklari ondan merak ettim

Bence gerek yok emzirme yastığına zaten 1 gün kalacağız. Bazen insanlar abartıyor bu arada bende kabin boy bavul düşünüyorum 2 çanta olmasındansa böyle daha mantıklı

Bence gerek yok emzirme yastığına zaten 1 gün kalacağız. Bazen insanlar abartıyor bu arada bende kabin boy bavul düşünüyorum 2 çanta olmasındansa böyle daha mantıklı
Demi görünce bi şaşırmadım değil yani
Sezeryan da 2 gün kalınıyormuş normal de 1 gün aynn bavul en rahatı olacak

Arada açıp bakarsın güzelce ütüleyip katlayıp ayrı poşete koyarsan hiç bişi olmaz bn de başlım madem yıkamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…