2021 Aralık Anneleri

Kızlar benim gibi bu haftalarda olup yoğun vajinal akıntı yaşayan var mı? Kusura bakmayın bunu sorduğum için ama merak ettim. Bu iki gündür yoğunlaştı. Ama kokulu ve rankli falan değil.
Ben ben ben... hemde ilk haftakardan beri var son zamanlarda daha da srtti doktorumâ her sordugumda normal diyor ama acaip su gibi akıntı oluyor yolda felan yuruyunce özellikle afedersin çiş kacirmis da islanmis gibi tahlil de verdim enfeksiyon çıkmadı bebeğin suyu da iyi

Beni alttan muayene etti canim. O sirada anladi. İdrar yolu enfeksiyonum yoktu o sirada. Ama şu an idrar yolu enfeksiyonu oldum lökosit 33 çikti

ben oglumda ocean kullanmistim. bunda direk gynoferro yazmış onla başladım. hic kabızlık olmadı sadece renk sorunu oluyo
Canım , gynoferro Sanol mu kullaniyosun ? Memnun kaldin mı ve kan değerlerini düzenledi mi ? Benim bir onceki drm gynoferro verdi şuan gittiğim doktor ocean mumy verdi . Ama ocean mumy henüz almadım . Elimde hiç acmadigim gyno Ferro var onu kullanabilirim demi demir takviyesi için

Bnde gynferon kullanıyorum elindeki ni bitir öyle al ziyan olmasın ilaç
Bn iki öğün kullanıyorum bi yükseliyor bi düşüyor bilemedim
İlaötan 2 saat sonra süt ürünleri tüketmek gerekiyormuş etkisini göstermesi için bn ona hiç dikkat etmiyorum işte

Ben 3 ay önce drmu değiştim kuzum o ilk doktor gynoferro yazdı aldım ama hiç kullanmadım bu doktorum yeni ocean mumy yazdı ama onu da henüz almadım . En iyisi gynoyu kullanmak demi sonuçta kan ilacı imiş oda ?

ben oglumda ocean kullanmistim. bunda direk gynoferro yazmış onla başladım. hic kabızlık olmadı sadece renk sorunu oluyo
Bende oreferon yazmis devletin karsiladigi ama kabizlik fln yapti.ilk gebelikte solgar kullanmistim ama maltofer mi iyi onu sorim dedim:)bu arada degerin nasil cnm ferritin

Ben tam iki saat bekleyemiyorum sabah ac aliyorum ama ortalama 1 saat. Ferritin degerim 18 olmuş 11 mi neydi birazcik yukselms

Ben 3 ay önce drmu değiştim kuzum o ilk doktor gynoferro yazdı aldım ama hiç kullanmadım bu doktorum yeni ocean mumy yazdı ama onu da henüz almadım . En iyisi gynoyu kullanmak demi sonuçta kan ilacı imiş oda ?
Hiç kullanmadın mı? Kan ilacı
Ocean mumy vitamin mi kan ilacı mj

Ben tam iki saat bekleyemiyorum sabah ac aliyorum ama ortalama 1 saat. Ferritin degerim 18 olmuş 11 mi neydi birazcik yukselms
Bn uyanır uyanmaz içiyorum tiroid ilacıyla çocuğu okula götürüyorum gelince kahvaltı yapmıyorum meyve yada kuruyemiş atıyorum ağzıma 11-12 de anca kahvaltı akşam da yatarken içiyorum çok karışık

Hiç kullanmadın mı? Kan ilacı
Ocean mumy vitamin mi kan ilacı mj
Ben drmu değiştim bana bu aya dek demir damla hariç birde magosit verdi (magnezyum için) kan değerlerim güzeldi dedi kan değerlerin iyi gerek yok fazladan vermeye . Ama bu ay ki kontrolde hafif kansızlık çıktı onda da dediki ocean mumy kulllan . Bende size sorayım dedim evde gynoferro var içinde demiş ve kan için vitamin varmış kullansam mi

Bilemedim kullan bak bakim
Yada telefonu varsa sor ocen ı önümüzdeki ay içersin

Ben de gynoferrosanol kullaniyorum, hic kabizlik yapmadi. Kahvaltidan 2 saat once iciyorum ve kan degerlerimi baya iyi bi seviyege getirmis onceden sabah aksam iciyordum simdi sadece sabah devam et dedi doktorum

Ben de gynoferrosanol kullaniyorum, hic kabizlik yapmadi. Kahvaltidan 2 saat once iciyorum ve kan degerlerimi baya iyi bi seviyege getirmis onceden sabah aksam iciyordum simdi sadece sabah devam et dedi doktorum
Bende doktoruma mesaj yazdım cevabını bekliyorum keşke önceden icseydim ama kansizligim yoktu önceden bu yüzden inşallah basliycam netteki yorumlarda kabızlık vs yaziyo ama sanırım herkeste farklı oluyor ama iyi bir ilaç olduğu yorumlarda da yazıyor . Teşekkür ederim

Kızlar benim gibi bu haftalarda olup yoğun vajinal akıntı yaşayan var mı? Kusura bakmayın bunu sorduğum için ama merak ettim. Bu iki gündür yoğunlaştı. Ama kokulu ve rankli falan değil.
Ben varım. Benden 2 gün öndesin sadece. Bende bayağıdır var hatta. Rengi saydam, kıvamı yoğun ve kokusuzsa sorun yok, rahatına bak. Renkli ve kokulu olursa enfeksiyon var demektir, bol su içeceksin. Geçmezse doktoruna danış. Kıvamı da koyu değil su gibi akışkan ise amnion sıvısı olabilir. Doktora hemen başvurmak gerekir.

Beni alttan muayene etti canim. O sirada anladi. İdrar yolu enfeksiyonum yoktu o sirada. Ama şu an idrar yolu enfeksiyonu oldum lökosit 33 çikti
Geçmiş olsun canım sanada, on gün önce test verdim bişey çıkmadı alttan da hiç muayene etmedi bilmiyorum ki

Benim de çok aşırı arttı. Koku yok ama sarı renkli oluyor akıntım ne kadar fitil kullansam da rengi değişmiyor. Birkaç kişi daha yazmıştı akıntım arttı diye belki bu haftalarda normaldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…