teşekkur ederım bakayım bı :)Instagramda simgedduman ismiyle hamile ve lohusa platesi ve egzersizlerini paylaşan bir uzman var. Bakın isterseniz. Arkadaşlara da yazacaktım sizin vesilenizle onlar da bakmak isterse yazmış olayım
Çok büyük geçmiş olsun. Sizi çok iyi anlıyorum genel cerrahi mutlaka bir krem yazacaktır. Ama mutlaka kabız olmamaya dikkat edin doktorum eğer kabız olursan hemen fitil demişti bende çok zorlanıyorum... birde bana sıcak su önermişti içine oturmam içinKızlar afedersiniz ama basur vardı zaten ama bu kez çok büyük ve şiş. Ağrı yapıyor. Yarın genel cerrahiye gidicem fakat evde rahatlatmak ne yapmalıyım. Şimdi o bölgeye zeytinyağı sürdüm. Umarım iyi gelir. Varmı bu dertten muzdarip. Bebisler büyüdükçe basi olusuyor. Vala çok zorlanıyorum sağlıcakla bitse şu hamilelik
Çok teşekkür ederim cevabınıza. Oturma banyosu oneryorlar banada ama buseferki öyle kotuki ins merhem yazar. Allah kimseye yaşatmasınÇok büyük geçmiş olsun. Sizi çok iyi anlıyorum genel cerrahi mutlaka bir krem yazacaktır. Ama mutlaka kabız olmamaya dikkat edin doktorum eğer kabız olursan hemen fitil demişti bende çok zorlanıyorum... birde bana sıcak su önermişti içine oturmam için
doktorda da dedı ama üsenıyorum :/Yürüyüş en gerekli olanı en önerileni ama.
Aaaa motive ol bi şekilde amadoktorda da dedı ama üsenıyorum :/
Ben yaşadım sonra şekerli gıdalara dikkat ettim bir daha ki kontrole dek. Şeker çıkmadı ama o ara çok fazla şekerli şey tüketmiştim. Bir sonra ki ölçüm de normale dönmüştü. İnternettekileri okuma hiç bende bakıp çok korkmuştum o zamanMerhabalar kontrolüm vardı suyu fazlaymıs bebegın yemene dıkkat et dedı doktor ınternettedee su fazlalıgın okuyunca panıkledım erken doğum rıskı bıle varmış varmı böyle durum yaşayan ? Şeker yüklemem normal çıkmıştı bu arada
Benimki çok yogundu hatta suyum geldi sandim enfeksiyon ciktiKızlar benim gibi bu haftalarda olup yoğun vajinal akıntı yaşayan var mı? Kusura bakmayın bunu sorduğum için ama merak ettim. Bu iki gündür yoğunlaştı. Ama kokulu ve rankli falan değil.
Enfeksiyon için yeni tedavi oldum. İlaçlar yeni bitti. Ama dediğin gibi tekrarlamış olabilir miBenimki çok yogundu hatta suyum geldi sandim enfeksiyon cikti
Valla ben gecen hafta tedavi oldum. Bu hafta yine tekrarladi.Enfeksiyon için yeni tedavi oldum. İlaçlar yeni bitti. Ama dediğin gibi tekrarlamış olabilir mi
BenKızlar benim gibi bu haftalarda olup yoğun vajinal akıntı yaşayan var mı? Kusura bakmayın bunu sorduğum için ama merak ettim. Bu iki gündür yoğunlaştı. Ama kokulu ve rankli falan değil.
Koyu mu cnmBen
Bazen suyum geldi diye panikliyorum o derece
Yaa ıcımı rahatlattın teşekkür ederım 2 hafta sonda tekrar çağırdı doktor zatenBen yaşadım sonra şekerli gıdalara dikkat ettim bir daha ki kontrole dek. Şeker çıkmadı ama o ara çok fazla şekerli şey tüketmiştim. Bir sonra ki ölçüm de normale dönmüştü. İnternettekileri okuma hiç bende bakıp çok korkmuştum o zaman
Benim dr ayakta kalınca ağırlaşıyor gibi hissediyorumKizlar yuruyunce ayakta kalinca karnim sertlesiyor benim de magnezyum kullaninca rahatlarim dimi
Lökosit enfeksiyon var demek sanırımBir de idrar tahlilimde lokosit 14 çıkmış ama doktor sıkıntı yok dedi sanrm az birsey var diye:s enfeksiyon mu oluyr
Hayır renksiz kokusuz su gibiKoyu mu cnm
evet o hafif ağrı bende de olmuştu.. Covid aşısı olmusmuydun peki, nasıl etki etti olduysan? ben olmadim ve hala da cesaret edemiyorum bi arkadaşım oldu 2 gün sonra covidin bütün belirtilerini yaşadıKol agrisi var hareket ettirince ama normal herhalde ilkinde de 3 gun falan olmustu cnm,)
ben oglumda ocean kullanmistim. bunda direk gynoferro yazmış onla başladım. hic kabızlık olmadı sadece renk sorunu oluyoKizlar demir ilaci olarak maltofer suruptan meemnunmusunuz?doktora kabizlik yapmayan ne kullanayim dedim ya solgar iron ya maltofer surup demis hangisi alsam karar veremedim
Bnmcovıt asılarımda terleme dısında bısey yaşamadım kolum bıle ağrımadı ama tetanoz asıları mahvettı benı bı hafta kolum agrıdıevet o hafif ağrı bende de olmuştu.. Covid aşısı olmusmuydun peki, nasıl etki etti olduysan? ben olmadim ve hala da cesaret edemiyorum bi arkadaşım oldu 2 gün sonra covidin bütün belirtilerini yaşadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?