- 22 Şubat 2016
- 1.773
- 2.349
- 133
Instagramda simgedduman ismiyle hamile ve lohusa platesi ve egzersizlerini paylaşan bir uzman var. Bakın isterseniz. Arkadaşlara da yazacaktım sizin vesilenizle onlar da bakmak isterse yazmış olayımkızlar merhaba arada yazan ama yazdıklarınıızı okuyan bırı olarak bır sorum olacak :)
ılk gebelıgım normal doğumdan korkuyorum ve platese karar verdım hangı hareketlerı yapayım szzce evde egzersızlere baslayan varmı ?
Nasılsın yaptı mi kol ağrısı? okuyamadim sayfalariBen de bugun 2. doz hayirlisi bakalim ilkinde sadece kol kas agrisi olmustu
Kol agrisi var hareket ettirince ama normal herhalde ilkinde de 3 gun falan olmustu cnm,)Nasılsın yaptı mi kol ağrısı? okuyamadim sayfalari
Ben 28+4'teyim, başlarda hiç olmayan mide bulantısı 3. trimesterda oluşmaya başladı bende. Mideme yeni yeni baskı yapmaya başladı sanırım bebiş. Sabah kahvaltıda ağır bir şeyler yediysem özellikle, birkaç saat bulantı devam ediyor. Ama sonra kendiliğinden geçiyor.Arkadaşlar 30. Haftaya girip mide bulantısı yaşayan var mı
Benim de çok ağrım oluyor, özellikle omurgamın sağ tarafında. Çünkü skolyoz var bende (omurganın s şeklinde eğriliği). Düşük düzeyde yani ameliyat falan gerekmiyor ama sürekli ilaç kullanmak istemiyorsan (ağrı kesici, kas gevşetici vs.) sürekli spor isteyen bir hastalık. Hamilelikten önce sürekli yapıyordum. En çok da yüzüyordum ama şimdi mecbur bıraktım. Bebişin ağırlığı ile de ağrılar başladı. Yürüyüş yapmaya ve sırtımı sürekli sıcak tutmaya başladım, sanırım işe yarıyor. Ayrıca magnezyum kullanmaya başladım doktorumun tavsiyesi ile. Onun da etkisinin olduğunu düşünüyorum.Kızlar sizin de kaburga kemikleriniz acıyor mu ? Benim dinlenirken bile sanki kemiğimi vurmuşum gibi acıyor ağrı da değil artık yani baya acıyor sanki göğüslerimle göbeğim arasında sıkıştı kaldı
Doğum anında kanama olduğu için miktarının artmaması için söylemiştir onu. Sen doğal yollardan kan sulandırmaya çalış. Misal limon, nar, pekmez ye. Allah'ın izni ile bebişin sana tutunacak.
Limon nar pekmez kan mı sulandırıyorDoğum anında kanama olduğu için miktarının artmaması için söylemiştir onu. Sen doğal yollardan kan sulandırmaya çalış. Misal limon, nar, pekmez ye. Allah'ın izni ile bebişin sana tutunacak.
Ben de yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama yürüdüğümde çok kasılmam oluyor korkuyorum o yüzden. Gece sırtımın ağrısıyla uyanıyorum çok zorlanıyorum valla.Benim de çok ağrım oluyor, özellikle omurgamın sağ tarafında. Çünkü skolyoz var bende (omurganın s şeklinde eğriliği). Düşük düzeyde yani ameliyat falan gerekmiyor ama sürekli ilaç kullanmak istemiyorsan (ağrı kesici, kas gevşetici vs.) sürekli spor isteyen bir hastalık. Hamilelikten önce sürekli yapıyordum. En çok da yüzüyordum ama şimdi mecbur bıraktım. Bebişin ağırlığı ile de ağrılar başladı. Yürüyüş yapmaya ve sırtımı sürekli sıcak tutmaya başladım, sanırım işe yarıyor. Ayrıca magnezyum kullanmaya başladım doktorumun tavsiyesi ile. Onun da etkisinin olduğunu düşünüyorum.
Ayakta benim de aynı ya bence bu kasılma değil gbi geliyor banaKizlar yuruyunce ayakta kalinca karnim sertlesiyor benim de magnezyum kullaninca rahatlarim dimi
Yorulma mi acaba ben de bilmiyrm:)Ayakta benim de aynı ya bence bu kasılma değil gbi geliyor bana
Bende de oluyor o. Biraz ayakta iş yapayım belden aşağı ağrım da çok oluyor.Yorulma mi acaba ben de bilmiyrm:)
Karnımız ağır diye yoruluyoruz hemen herhalde.Bende de oluyor o. Biraz ayakta iş yapayım belden aşağı ağrım da çok oluyor.
Demir ilacı da yapıyor ben hapını kullanıyordum sonra damardan aldım şimdi de bir haftadır surup halinde içiyorum bayagi karın ağrısı felan yapıyor bende deNasıl geçecek acaba
Elhamdülillah sancım ağrım yok , sadece mide bulantısı ve gurultusu var bide su gbi ishal
Bende de aynısı magnezyum biraz rahatlatıyor ama hiç ayakta kalamıyorum uzun sure karnım aşağıya düşecek gibi oluyorKizlar yuruyunce ayakta kalinca karnim sertlesiyor benim de magnezyum kullaninca rahatlarim dimi
İlaçların hiç yan etkisi olmaıd çok şükür bende ,ya bş yerden enfeksiyon kaptım yada dün yediğim yağlılar perişan etti beniDemir ilacı da yapıyor ben hapını kullanıyordum sonra damardan aldım şimdi de bir haftadır surup halinde içiyorum bayagi karın ağrısı felan yapıyor bende de
Bende de aynısı magnezyum biraz rahatlatıyor ama hiç ayakta kalamıyorum uzun sure karnım aşağıya düşecek gibi oluyor
yürüyüş hiç yapmadım kışda gelıyor hep yattım desem yerı , bende careyı boyle aramaya calısıyorumYürüyüşleri bile ihmal etmiş durumdayım bu ara.
Korkacak bir şey yok. Nasıl doğmak istiyorsa öyle doğuyor.
doktorum plates yoga yapabılırsın dedıOnu bi uzman eşliğinde yapın yanlış bi hareket yapılmaması adına
Bn günlük yürüyüşler yapıyorum
Yürüyüş en gerekli olanı en önerileni ama.yürüyüş hiç yapmadım kışda gelıyor hep yattım desem yerı , bende careyı boyle aramaya calısıyorum
doktorum plates yoga yapabılırsın dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?