2021 Aralık Anneleri

Kızlar afedersiniz ama basur vardı zaten ama bu kez çok büyük ve şiş. Ağrı yapıyor. Yarın genel cerrahiye gidicem fakat evde rahatlatmak ne yapmalıyım. Şimdi o bölgeye zeytinyağı sürdüm. Umarım iyi gelir. Varmı bu dertten muzdarip. Bebisler büyüdükçe basi olusuyor. Vala çok zorlanıyorum sağlıcakla bitse şu hamilelik😔😔
Çok büyük geçmiş olsun. Sizi çok iyi anlıyorum genel cerrahi mutlaka bir krem yazacaktır. Ama mutlaka kabız olmamaya dikkat edin doktorum eğer kabız olursan hemen fitil demişti bende çok zorlanıyorum... birde bana sıcak su önermişti içine oturmam için

Çok büyük geçmiş olsun. Sizi çok iyi anlıyorum genel cerrahi mutlaka bir krem yazacaktır. Ama mutlaka kabız olmamaya dikkat edin doktorum eğer kabız olursan hemen fitil demişti bende çok zorlanıyorum... birde bana sıcak su önermişti içine oturmam için
Çok teşekkür ederim cevabınıza. Oturma banyosu oneryorlar banada ama buseferki öyle kotuki ins merhem yazar. Allah kimseye yaşatmasın😔😔siz de dikkat edin

Merhabalar kontrolüm vardı suyu fazlaymıs bebegın yemene dıkkat et dedı doktor ınternettedee su fazlalıgın okuyunca panıkledım erken doğum rıskı bıle varmış varmı böyle durum yaşayan ? Şeker yüklemem normal çıkmıştı bu arada
Ben yaşadım sonra şekerli gıdalara dikkat ettim bir daha ki kontrole dek. Şeker çıkmadı ama o ara çok fazla şekerli şey tüketmiştim. Bir sonra ki ölçüm de normale dönmüştü. İnternettekileri okuma hiç bende bakıp çok korkmuştum o zaman

Kızlar benim gibi bu haftalarda olup yoğun vajinal akıntı yaşayan var mı? Kusura bakmayın bunu sorduğum için ama merak ettim. Bu iki gündür yoğunlaştı. Ama kokulu ve rankli falan değil.

Ben yaşadım sonra şekerli gıdalara dikkat ettim bir daha ki kontrole dek. Şeker çıkmadı ama o ara çok fazla şekerli şey tüketmiştim. Bir sonra ki ölçüm de normale dönmüştü. İnternettekileri okuma hiç bende bakıp çok korkmuştum o zaman
Yaa ıcımı rahatlattın teşekkür ederım 2 hafta sonda tekrar çağırdı doktor zaten

Kizlar yuruyunce ayakta kalinca karnim sertlesiyor benim de magnezyum kullaninca rahatlarim dimi
Benim dr ayakta kalınca ağırlaşıyor gibi hissediyorum
Sertleşiyordur herhalde
O yüzden işi bırakmak zorunda kaldım 🙄
Magnezyumu doktoruna danış ama öyle kullan
Bir de idrar tahlilimde lokosit 14 çıkmış ama doktor sıkıntı yok dedi sanrm az birsey var diye:s enfeksiyon mu oluyr
Lökosit enfeksiyon var demek sanırım

Kizlar demir ilaci olarak maltofer suruptan meemnunmusunuz?doktora kabizlik yapmayan ne kullanayim dedim ya solgar iron ya maltofer surup demis hangisi alsam karar veremedim

Kol agrisi var hareket ettirince ama normal herhalde ilkinde de 3 gun falan olmustu cnm,)
evet o hafif ağrı bende de olmuştu.. Covid aşısı olmusmuydun peki, nasıl etki etti olduysan? ben olmadim ve hala da cesaret edemiyorum bi arkadaşım oldu 2 gün sonra covidin bütün belirtilerini yaşadı 🥺🥺

Kizlar demir ilaci olarak maltofer suruptan meemnunmusunuz?doktora kabizlik yapmayan ne kullanayim dedim ya solgar iron ya maltofer surup demis hangisi alsam karar veremedim
ben oglumda ocean kullanmistim. bunda direk gynoferro yazmış onla başladım. hic kabızlık olmadı sadece renk sorunu oluyo 🤮🙈

evet o hafif ağrı bende de olmuştu.. Covid aşısı olmusmuydun peki, nasıl etki etti olduysan? ben olmadim ve hala da cesaret edemiyorum bi arkadaşım oldu 2 gün sonra covidin bütün belirtilerini yaşadı 🥺🥺
Bnmcovıt asılarımda terleme dısında bısey yaşamadım kolum bıle ağrımadı ama tetanoz asıları mahvettı benı bı hafta kolum agrıdı

Back