Bu arada bitkisel ilaç nedir ismini yazabilirmisin. Malum deli gibi şifa arar oldukBugun de bizim görüş günümüzdüboyu 39 cm kilosu 1326 gr. olmuş biraz uzun boylu ve tombik çıktı gün içinde karnım taş gibi oluyor geriliyordu bazen bunun için normal dedi günde 10 12 defa olabilirmiş. Bizimki doğum pozisyonuna geçmemiş henüz ayaklar aşağıda:) bu arada hemoroid sıkıntısı çekenler ilaç kullanabilirmişiz doğal içerikli bir ilaç verdi ve çok etkili olduğunu söyledi doktorum deneyip görecez inşallah.
Benim 4.aydan beri varBenim galiba hamilelik çizgim olusmaya başlamış bugün.
Hadi gözünaydınBenim galiba hamilelik çizgim olusmaya başlamış bugün.
Masaallah bebiseBugun de bizim görüş günümüzdüboyu 39 cm kilosu 1326 gr. olmuş biraz uzun boylu ve tombik çıktı gün içinde karnım taş gibi oluyor geriliyordu bazen bunun için normal dedi günde 10 12 defa olabilirmiş. Bizimki doğum pozisyonuna geçmemiş henüz ayaklar aşağıda:) bu arada hemoroid sıkıntısı çekenler ilaç kullanabilirmişiz doğal içerikli bir ilaç verdi ve çok etkili olduğunu söyledi doktorum deneyip görecez inşallah.
Benimki de 4. evre olmuş hemen ameliyata alacaktı ama hamile olduğumu duyunca vazgeçti :)) hamile olduğumu anlamamış dr yani :) bana da krem verdi bir de hap ama kendi kadın doğum doktorum hapin daha etkili olacağını söyledi. inşallah biraz düzelir hapla, geçmezse doğum sonrası operasyon görünüyorMaşallah bebisine gelişimi güzel. Hemoroite gelince bugün genel cerraha gittim ameliyatlık olmuşsun dedi. Proctolog ve anestol yazdı öğlenden beri kullandım henüz rahatlayamadimAllah yardımcımız olsun
Daflon 500 mg. Genel cerrah doktorun izin verirse kullan dedi doktorum da direkt buna baslamami gönül rahatlığı ile icebilecegimi söyledi.Bu arada bitkisel ilaç nedir ismini yazabilirmisin. Malum deli gibi şifa arar olduk
Daflon 500 mg. Kadın Doğum doktorum hemen bugün başla çok etkili bir ilaç dedi. Birkaç günde bile etki ediyormuş ki benimki 4. Evre suan inşallah rahatlatir birazMasaallah bebiseİlacın adı ne hocam merak ettim bi bakayım ben de
Yarin bı sordurtayim. Teşekkür ederimDaflon 500 mg. Genel cerrah doktorun izin verirse kullan dedi doktorum da direkt buna baslamami gönül rahatlığı ile icebilecegimi söyledi.
Rica ederim, zor bir durum valla hepimize şifa olur insallahYarin bı sordurtayim. Teşekkür ederim. Şu an inleyerek geziyorum zaten uyku hak getire. Hayattan soğudum. Doğumdan sonra lazer ameliyatı araştırcam.
Cok teşekkür ederim hocam. Bende de arada bi cee yapıp gidiyor ama doğumda daha kötü olur diyolar. Sonrası için de tabi. En azından şimdiden önlem alalım. Doktoruma sorayım bi ben de .Daflon 500 mg. Kadın Doğum doktorum hemen bugün başla çok etkili bir ilaç dedi. Birkaç günde bile etki ediyormuş ki benimki 4. Evre suan inşallah rahatlatir biraz
Mide koruyucu da vermiş miydi?Kızlar Allah aşkına şu mide yanmasına farklı bir çözüm yok mu ? Soğuk süt içtim, soda içtim, doktorumun onayıyla rennie içtim ama maalesef hala cayır cayır yanıyorum. Sanki yemek borum alev alıyor çok fenayım
Yok mide koruyucu vermediMide koruyucu da vermiş miydi?
Ben yanmalardan şikayet edince rennie duo ve mide koruyucu verdi. Razogen diye bi şey. Yaz bakalım kullanabilir miyim diyemYok mide koruyucu vermedivermesi gerekiyor muydu ? Ona göre yazayım whatsapptan versin delireceğim
Rica ederim, önlem alınmadıkca daha da artacak gibi zaten inşallah ilaçlar şifa olurCok teşekkür ederim hocam. Bende de arada bi cee yapıp gidiyor ama doğumda daha kötü olur diyolar. Sonrası için de tabi. En azından şimdiden önlem alalım. Doktoruma sorayım bi ben de .
Benim başli başinca mide problemim var ve 5,6 yildir malesef mide koruyucu kullaniyorum.. mide koruyucu kullanmadan kahvalti bile edemiyorum okadar vahim bi durumdayim.. hamileligimi ogrendigimden bu yana da hic kesmeden devam ettim.. sadece 1,2 defa mide yanmasi yasadim sukurKızlar Allah aşkına şu mide yanmasına farklı bir çözüm yok mu ? Soğuk süt içtim, soda içtim, doktorumun onayıyla rennie içtim ama maalesef hala cayır cayır yanıyorum. Sanki yemek borum alev alıyor çok fenayım
Kızlar Allah aşkına şu mide yanmasına farklı bir çözüm yok mu ? Soğuk süt içtim, soda içtim, doktorumun onayıyla rennie içtim ama maalesef hala cayır cayır yanıyorum. Sanki yemek borum alev alıyor çok fenayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?