2021 Aralık Anneleri

Bu arada bitkisel ilaç nedir ismini yazabilirmisin. Malum deli gibi şifa arar olduk

Masaallah bebise İlacın adı ne hocam merak ettim bi bakayım ben de

Maşallah bebisine gelişimi güzel. Hemoroite gelince bugün genel cerraha gittim ameliyatlık olmuşsun dedi. Proctolog ve anestol yazdı öğlenden beri kullandım henüz rahatlayamadim Allah yardımcımız olsun
Benimki de 4. evre olmuş hemen ameliyata alacaktı ama hamile olduğumu duyunca vazgeçti :)) hamile olduğumu anlamamış dr yani :) bana da krem verdi bir de hap ama kendi kadın doğum doktorum hapin daha etkili olacağını söyledi. inşallah biraz düzelir hapla, geçmezse doğum sonrası operasyon görünüyor

Daflon 500 mg. Genel cerrah doktorun izin verirse kullan dedi doktorum da direkt buna baslamami gönül rahatlığı ile icebilecegimi söyledi.
Yarin bı sordurtayim. Teşekkür ederim. Şu an inleyerek geziyorum zaten uyku hak getire. Hayattan soğudum. Doğumdan sonra lazer ameliyatı araştırcam.

Daflon 500 mg. Kadın Doğum doktorum hemen bugün başla çok etkili bir ilaç dedi. Birkaç günde bile etki ediyormuş ki benimki 4. Evre suan inşallah rahatlatir biraz
Cok teşekkür ederim hocam. Bende de arada bi cee yapıp gidiyor ama doğumda daha kötü olur diyolar. Sonrası için de tabi. En azından şimdiden önlem alalım. Doktoruma sorayım bi ben de .

Mide koruyucu da vermiş miydi?

Benim başli başinca mide problemim var ve 5,6 yildir malesef mide koruyucu kullaniyorum.. mide koruyucu kullanmadan kahvalti bile edemiyorum okadar vahim bi durumdayim.. hamileligimi ogrendigimden bu yana da hic kesmeden devam ettim.. sadece 1,2 defa mide yanmasi yasadim sukur doktoruna danış uygun bulursa kullanirsan faydasi oluyor baya..
Hatta ayiptir solemesi aksam uzeri sogan bile yedim sukur bisey yok midede

O kadar iyi anlıyorum ki seni. Gece olmasın istiyorum. Yatınca dahada artıyor midemden başlıyor yemek borum ve bogazıma kadar. Şurup bir tık rahatlatıyor o şekilde uykuya dalıyorum.

Kizlar benim oglan aşırı hareketli ve bugun gobek deligimin oldugu yere toplandi surekli... top seklinde kaldi.. korktum kasılmami acaba die sizce olabilirmi ?
Sürekli kaburgama ve mideme calisiyor ayaklari ciddi anlamda da can yakmaya basladi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…