2021 Aralık Anneleri

NSıl beslenmiştin sen meyve avut cubur hamur işini cıkarttım bol su ıcıyorum
Ben o ara tatlıyı tamamen hayatımdan çıkardım. Makarna pilav yemedim. Ekmeği de buğday ekmeği alıp yedim. 2 hafta sonrasında düzelmişti. Çok şükür şimdi makarna pilav beyaz ekmek tatlı hepsini yiyorum ama suyumuz normal seviyede. Artmadı bir daha.

Iki kere mi gunde cnm nasil tahlil yaptin mi etki etmistir,)

Gynoferon mu ne o ilaç bende hiçbi işe yaramadı
2 3 ay kullandın sanırım
Artmayı geçtim sürekli düştü
Şimdi yaklaşık 2 aydır yeni ilaca geçtim
İlk aydan artmıştı gayet
Normal değerlerde artık kanım

Benim de çok aşırı arttı. Koku yok ama sarı renkli oluyor akıntım ne kadar fitil kullansam da rengi değişmiyor. Birkaç kişi daha yazmıştı akıntım arttı diye belki bu haftalarda normaldir
Su içmeyi artır. En az 2 litre ama. Ben en az 2,5 içtiğim zaman faydasını görüyorum.

Kızlar benim gibi bu haftalarda olup yoğun vajinal akıntı yaşayan var mı? Kusura bakmayın bunu sorduğum için ama merak ettim. Bu iki gündür yoğunlaştı. Ama kokulu ve rankli falan değil.
Evet vücudumda enfeksiyon var ama idrarım koyu ve kötü kokulu değil akintimda renkli falan değil doktorum smeer falan aldı bı bakicak çünkü idrar yolu enfeksiyonu belirtileri yok tesadüfen tahlilde çıktı

Enfeksiyon için yeni tedavi oldum. İlaçlar yeni bitti. Ama dediğin gibi tekrarlamış olabilir mi
Canim bana da antibiyotik verildi 10 gün kullandım ama sonraki tahlillerimde halen enfeksiyon çıkıyor kaynağını bulamıyoruz dediğim gibi belirtimde yok 1 aydır durum bu

Ben kullanıyoruum Gün aşırı alıyorum bir gün multivitamin bir gün demir. Yatmadan hemen önce içiyorum. 1buçuk aydır gibi kullanıyorum kan değerime olumlu yansıdı. Bir yan etkisini de yaşamadım kabızlık gibi

Bugun de bizim görüş günümüzdü boyu 39 cm kilosu 1326 gr. olmuş biraz uzun boylu ve tombik çıktı gün içinde karnım taş gibi oluyor geriliyordu bazen bunun için normal dedi günde 10 12 defa olabilirmiş. Bizimki doğum pozisyonuna geçmemiş henüz ayaklar aşağıda:) bu arada hemoroid sıkıntısı çekenler ilaç kullanabilirmişiz doğal içerikli bir ilaç verdi ve çok etkili olduğunu söyledi doktorum deneyip görecez inşallah.

Maşallah bebisine gelişimi güzel. Hemoroite gelince bugün genel cerraha gittim ameliyatlık olmuşsun dedi. Proctolog ve anestol yazdı öğlenden beri kullandım henüz rahatlayamadim Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…