- 3 Ocak 2021
- 943
- 1.405
- 43
- 30
Ben o ara tatlıyı tamamen hayatımdan çıkardım. Makarna pilav yemedim. Ekmeği de buğday ekmeği alıp yedim. 2 hafta sonrasında düzelmişti. Çok şükür şimdi makarna pilav beyaz ekmek tatlı hepsini yiyorum ama suyumuz normal seviyede. Artmadı bir daha.NSıl beslenmiştin sen meyve avut cubur hamur işini cıkarttım bol su ıcıyorum
Iki kere mi gunde cnm nasil tahlil yaptin mi etki etmistir,)Bn uyanır uyanmaz içiyorum tiroid ilacıyla çocuğu okula götürüyorum gelince kahvaltı yapmıyorum meyve yada kuruyemiş atıyorum ağzıma 11-12 de anca kahvaltı akşam da yatarken içiyorumçok karışık
Gynoferon mu ne o ilaç bende hiçbi işe yaramadıCanım , gynoferro Sanol mu kullaniyosun ? Memnun kaldin mı ve kan değerlerini düzenledi mi ? Benim bir onceki drm gynoferro verdi şuan gittiğim doktor ocean mumy verdi . Ama ocean mumy henüz almadım . Elimde hiç acmadigim gyno Ferro var onu kullanabilirim demi demir takviyesi için
Su içmeyi artır. En az 2 litre ama. Ben en az 2,5 içtiğim zaman faydasını görüyorum.Benim de çok aşırı arttı. Koku yok ama sarı renkli oluyor akıntım ne kadar fitil kullansam da rengi değişmiyor. Birkaç kişi daha yazmıştı akıntım arttı diye belki bu haftalarda normaldir
Evet canım çok düşüktü diye 2 kereIki kere mi gunde cnm nasil tahlil yaptin mi etki etmistir,)
Olsun sürekli kullaninca faydasi olur insallah cnm,)Evet canım çok düşüktü diye 2 kere
Aman aman çok da yükselmedi ama
Evet vücudumda enfeksiyon var ama idrarım koyu ve kötü kokulu değil akintimda renkli falan değil doktorum smeer falan aldı bı bakicak çünkü idrar yolu enfeksiyonu belirtileri yok tesadüfen tahlilde çıktıKızlar benim gibi bu haftalarda olup yoğun vajinal akıntı yaşayan var mı? Kusura bakmayın bunu sorduğum için ama merak ettim. Bu iki gündür yoğunlaştı. Ama kokulu ve rankli falan değil.
Canim bana da antibiyotik verildi 10 gün kullandım ama sonraki tahlillerimde halen enfeksiyon çıkıyor kaynağını bulamıyoruz dediğim gibi belirtimde yok 1 aydır durum buEnfeksiyon için yeni tedavi oldum. İlaçlar yeni bitti. Ama dediğin gibi tekrarlamış olabilir mi
Ben kullanıyoruumCanım , gynoferro Sanol mu kullaniyosun ? Memnun kaldin mı ve kan değerlerini düzenledi mi ? Benim bir onceki drm gynoferro verdi şuan gittiğim doktor ocean mumy verdi . Ama ocean mumy henüz almadım . Elimde hiç acmadigim gyno Ferro var onu kullanabilirim demi demir takviyesi için
Göbeği devasa olmayan kilo muhabbeti yapmasin.Benim gibi bir haftada 1kg alan var miyediklerim hep ayni ama normalde haftada 200-300 gram alirdim bianda 1 kg aldigimi gorunce soka girdim
Popisim azcik ele gelir kivama donusmeye baslamis, gozum hic aliskin degilGöbeği devasa olmayan kilo muhabbeti yapmasin.
Senin aa ben gram almışım boyutunda henüzPopisim azcik ele gelir kivama donusmeye baslamis, gozum hic aliskin degil
Benim bi 4-5 hafta önde oluşmaya başlamıştı şimdi göbek deliğimin altındaki tamamen oluşmuş durumda doğumla bir alakası var mı acaba çok merak ediyorumBenim galiba hamilelik çizgim olusmaya başlamış bugün.
İlk hamılelıgımde çok erken oluştu 41.Haftada doğum yaptım bundada bellı belırsız varBenim bi 4-5 hafta önde oluşmaya başlamıştı şimdi göbek deliğimin altındaki tamamen oluşmuş durumda doğumla bir alakası var mı acaba çok merak ediyorum
Hiç sanmıyorum onu da yapan bi hormonmuş. Ikiz annesi bi arkadaşın çok çok erken oluştu.Benim bi 4-5 hafta önde oluşmaya başlamıştı şimdi göbek deliğimin altındaki tamamen oluşmuş durumda doğumla bir alakası var mı acaba çok merak ediyorum
Maşallah bebisine gelişimi güzel. Hemoroite gelince bugün genel cerraha gittim ameliyatlık olmuşsun dedi. Proctolog ve anestol yazdı öğlenden beri kullandım henüz rahatlayamadimBugun de bizim görüş günümüzdüboyu 39 cm kilosu 1326 gr. olmuş biraz uzun boylu ve tombik çıktı gün içinde karnım taş gibi oluyor geriliyordu bazen bunun için normal dedi günde 10 12 defa olabilirmiş. Bizimki doğum pozisyonuna geçmemiş henüz ayaklar aşağıda:) bu arada hemoroid sıkıntısı çekenler ilaç kullanabilirmişiz doğal içerikli bir ilaç verdi ve çok etkili olduğunu söyledi doktorum deneyip görecez inşallah.
Benim galiba hamilelik çizgim olusmaya başlamış bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?