O zaman bulgur, yeşil sebzeler ve laktozlu şeyleri yemiyorumBulgur süt yapar, yeşil soğan daBu dediklerinin hiçbirini yapmayacaksın Kimyon eklersin yemeklerine o da gaza iyi gelir. B BitterCikilata erkek gazlı oluyor dedi bitirdi beni şu an
Benim son kontrolde bira fazla çıktıMerhabalar kontrolüm vardı suyu fazlaymıs bebegın yemene dıkkat et dedı doktor ınternettedee su fazlalıgın okuyunca panıkledım erken doğum rıskı bıle varmış varmı böyle durum yaşayan ? Şeker yüklemem normal çıkmıştı bu arada
Yok şimdi yemeyebilirsin ama doğumdan sonra ye bulgur sebze ama yemeklerine kimyon koy gazı engeller. Bunu şimdi de yapabilirsin. Şimdi ne yersen ye kısacası sonra konuşuruz bebekli kısmı kafan karışacakO zaman bulgur, yeşil sebzeler ve laktozlu şeyleri yemiyorum
Bu mudur yapmam gerekenler?
Çocuktan önce ben çatlayacağım gazdan bu gidişle
Benim son kontrolde bira fazla çıktı
Hamurişi ve tatlı çok yeme bu ara dedi
Böyke şeyleri internetten bakmak istemiyorum panik olmak dışında bi şeye yaramıyor
Sebze yiyorum da pişmiş yiyorum sadeceYok şimdi yemeyebilirsin ama doğumdan sonra ye bulgur sebze ama yemeklerine kimyon koy gazı engeller. Bunu şimdi de yapabilirsin. Şimdi ne yersen ye kısacası sonra konuşuruz bebekli kısmı kafan karışacak
Amin inşallah canımBir kiz bir oglan yeter saglikla
Bana söyle yaa boy kilo benden sonra en şüşko seninki gidiyodu. Haftası geride olmasına rağmenSelam ben geldim. Benim kiz gayet saglikliymis cok sukur. Dogum pozisyonunu almis. Ama bunun benim icin bir önemi yok. Boyu ve kilosunu söylemeyeyim. Tombiklesmeye devam etmis. Doktor bunun kan sulandiricilarla alakali oldugunu soyledi. Diyeti kestim
Bir de biontech asimi oldum.
Ay ben merak ederimSelam ben geldim. Benim kiz gayet saglikliymis cok sukur. Dogum pozisyonunu almis. Ama bunun benim icin bir önemi yok. Boyu ve kilosunu söylemeyeyim. Tombiklesmeye devam etmis. Doktor bunun kan sulandiricilarla alakali oldugunu soyledi. Diyeti kestim
Bir de biontech asimi oldum.
Bi tek ikimize söylesinAy ben merak ederimmerak etmicegim varsa da boyle deyince merak ederim
Bn yaBi tek ikimize söylesin
Ayyy aynı bn merak konusundaAy ben merak ederimmerak etmicegim varsa da boyle deyince merak ederim
Taam sana da söylesin
Doğrudur. Zaten kadın negatif erkek pozitif ise ger türlü kan uyuşmazlığı oluyor.İlk gebeliğim ikinci gebelikte risk olmaması için ilk gebelikte vurulması gerektiğini söyledi doktorum . Hatta bundan 30 yıl önce teyzem ve eniştemde kan uyuşmazlığı varmış O zamanlar heralde bu kadar dikkat edilmiyordu teyzem ikinci gebeliğinde erken doğum yapmış ve bebek 2 gün küvezde kalıp ölmüş sonra Araştırma hastanesine gelmişler istanbula ordaki prof demiş kan uyuşmazlığı sebebiyle 2 gebeliğinizde bunu yaşadınız o yüzden ilk gebelikte vurulması gerekirmiş doğduktan sonra da eğer bebeğin kanı pozitif olursa 72 saat içinde iğne yapılıyormuş eğer bebekte anne gibi negatif olursa gerek yokmuş
Aaaa geçmiş olsunDoktorum da istifa ettiğini soyledi.
Valla çok üzüldüm napacam bilmiyorum.Aaaa geçmiş olsun
Özelde maaşları 3e katlandığı için olabilirYani neden bi doktor azcik sevilince azcik populer olmaya baslayinca istifa edip ozele geciyor. Bu fakir halk napsin. Ayda 300 lira verip muayene olamayanlar napsin
Ya tabi illaki öyledir.Özelde maaşları 3e katlandığı için olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?