Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bana da önceden söylemişti doktorum. 32+0da bırakacakmışım. Sende ne kadar pıhtılasma vardı bende 2 gen homozigot
Bende tek gen homozigot. Ama 3 kaybım var bundan dolayiEvet bana da önceden söylemişti doktorum. 32+0da bırakacakmışım. Sende ne kadar pıhtılasma vardı bende 2 gen homozigot
Ben yaşıyorum enfeksıyon danmıs ogrendım sebebınıArkadaşlar 30. Haftaya girip mide bulantısı yaşayan var mı
Ama daha geçen perşembe idrar kültürü sonucum çıktı hiç bişey yoktu ,ishal var mı sizde deBen yaşıyorum enfeksıyon danmıs ogrendım sebebını
Magnezyum kullanıyormusunAma daha geçen perşembe idrar kültürü sonucum çıktı hiç bişey yoktu ,ishal var mı sizde de
Uzun zamandır kullanıyorum onu öyle bişey yaşamadım ama dün ki pişi ve katmer mi böyle yaptı bilmyrum sabahtan beri baygın halde yatyrumMagnezyum kullanıyormusun
O da ilk zamanlar yapıyor İshal
Aaa odur kesin yağlı ya içini baymılştır bugün hafif yeseydin geçerUzun zamandır kullanıyorum onu öyle bişey yaşamadım ama dün ki pişi ve katmer mi böyle yaptı bilmyrum sabahtan beri baygın halde yatyrum![]()
Bende yiyemicem sanrm bidaha görcek gözüm kalmadıAaa odur kesin yağlı ya içini baymılştır bugün hafif yeseydin geçer
Bnde bi kere oldu öyle börek fena yapmıştı bi daha yiyemedim korkudan
Bi kaç gün takip et bence yediklerin bu sefer de kabız yapmasınBende yiyemicem sanrm bidaha görmek gözüm kalmadıbugun patates haşlaması yedim yoğurt muz fln inşallah geçer ama doktorum da gebelerde şu sıralar ishal çok fazla bi enfeksiyon yada dahiliyeye git gaita ver dedi
nasıl olcak blmyrum
Demi bide o dert varBi kaç gün takip et bence yediklerin bu sefer de kabız yapmasınhafif beslen
Yoktur da inşallah bişey
Tamam böyle devam et şimdilik. Gaz yapma ihtimali olan yemeklere de kimyon koyabilirsin kendi tabağınaSebze yiyorum da pişmiş yiyorum sadece
Çiğ yemiyorum![]()
Siz öyle deyince ben de merak ettim şimdiBi tek ikimize söylesin![]()
Ben 30 olmadım ama geçen haftadan beri var bende de. Hatta dün sabah çıkardımArkadaşlar 30. Haftaya girip mide bulantısı yaşayan var mı
Yok ıshal ama kasıklarımda sancı oluyor doktor su fazlalıgıda sancı yapar dedıAma daha geçen perşembe idrar kültürü sonucum çıktı hiç bişey yoktu ,ishal var mı sizde de
Yürüyüşleri bile ihmal etmiş durumdayım bu ara.kızlar merhaba arada yazan ama yazdıklarınıızı okuyan bırı olarak bır sorum olacak :)
ılk gebelıgım normal doğumdan korkuyorum ve platese karar verdım hangı hareketlerı yapayım szzce evde egzersızlere baslayan varmı ?
Nasıl geçecek acabaBen 30 olmadım ama geçen haftadan beri var bende de. Hatta dün sabah çıkardım![]()
Elhamdülillah sancım ağrım yok , sadece mide bulantısı ve gurultusu var bide su gbi ishalYok ıshal ama kasıklarımda sancı oluyor doktor su fazlalıgıda sancı yapar dedı
Onu bi uzman eşliğinde yapın yanlış bi hareket yapılmaması adınakızlar merhaba arada yazan ama yazdıklarınıızı okuyan bırı olarak bır sorum olacak :)
ılk gebelıgım normal doğumdan korkuyorum ve platese karar verdım hangı hareketlerı yapayım szzce evde egzersızlere baslayan varmı ?