2021 Aralık Anneleri

Benim de durmuyor.

Bende heyecanlaniyorum. Bazen agliyorum. Oglumu evde birakip hastanede doguma gitmek beni asiri hüzünlendiriyor

İlk nst yi de tattın demek
Zaten nst ye girince bebişlerdr heyecanlanıyor sanırım iyi yapmışsın gitmekle
Hemşire gaz gibi sancısaldır hiç doğum gibi durmuyor dedi o yüzden rahatım şu an
Dün gece çok gergin bi insandım

Alet çok kendi kendine zıplaması gerekiyormuş gibi durmuyor
Herhalde çocuk o zıplayan

Bende heyecanlaniyorum. Bazen agliyorum. Oglumu evde birakip hastanede doguma gitmek beni asiri hüzünlendiriyor
Ben de stres oluyorum
Senin bir tane varmış
Az çok olacakları biliyorsundur
Bana biraz doğum arada dönülmez akşamın ufku gibi geliyor
Sonrasında bi daha hiçni şey eskisi gibi olmayacak

Yerim o iyi beslenen göbüşü

Ben de stres oluyorum
Senin bir tane varmış
Az çok olacakları biliyorsundur
Bana biraz doğum arada dönülmez akşamın ufku gibi geliyor
Sonrasında bi daha hiçni şey eskisi gibi olmayacak
Ben oglumda lohusa depresyonuna girdim. Nedeni : Hic birsey eskisi gibi olmayacak demekten

Senin ki zıpır nst zıplamaz

5 yil dolduysa normal deneyebiliyirmus doktorlar denemek ister misin
Ne 5 yılı bnm 10 oluyor
Aslında normal düşünüyorum 38+5 den önce gelirse hay hay gelsin. Doktorum dedi çok gazla bekletmem normal olsun diye yoksa sezeryan. biraz İri sanırım yine
Senin sezeryan mı? Sen denemek istermisin

Ben almayayim benimki de galiba irimsi
Gecen hafta 1300 gramdi. Takvimdeki kiloya bak bide

Normal. Sikintisi olsa yavas hareket eder.
Bu aralar cok benimkide cok fazla hareketli
Yürürken bile karnımın inip çıktığını görüyorum. Ve nerdeyse gün boyu böyle. Kızlarım da hareketliydi ama bu kadar değildi ve son dönemlerde daha fazla. Dikkatim sürekli oraya kayıyor tedirgin oluyorum. Size de bir sorayım dedim aynı olan varsa diye

Benim yediğimle beslenebiliyorsa ne mutlu bana Açlıktan yapmiyordur dimi Normal üstü sürekli bir hareket olduğu için tedirgin oldum aslında, yoksa hareketli iyidir evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…