Benim de durmuyor.Kızlar çok fazla hareket eden bebek normal midir bu konuda hiç bilginiz var mı? Surekli hareket halinde bizimki bazen rahatsızlık hissediyorum olumsuz bi durum yoktur değil mi? Kontrole gittiğimde aksi gibi en sakin zamanında oluyor. Doktora dediğimde hareketli bebek iyidir hareketsiz diye şikayet ediyor çoğunluk dedi ama sürekli bir kıpırtı var yani hiç durmuyor gibi
Bende heyecanlaniyorum. Bazen agliyorum. Oglumu evde birakip hastanede doguma gitmek beni asiri hüzünlendiriyorNolduysa şu 2 günde oldu
Sağdan sola zor dönüyorum
Doktorumu aradım
Bu sabah güzel başlamıştım aslında
Ama şimsi yine taş gibi ağır hissetmeye başladım
NST çektir bir de idrar tahlili ver dedi
Onu yapıyorum
Kalp atışı dinlemece şu an
Oğlum heyecanlandı mı naptı alet karnımda zıplıyor ara ara
Ay deme öyle
Bana arada heyecan basıyor
10 hafta 9 hafta kalmış olması biraz ürkütüyor biraz heyecanlandırıyor
Hemşire gaz gibi sancısaldır hiç doğum gibi durmuyor dedi o yüzden rahatım şu anİlk nst yi de tattın demek
Zaten nst ye girince bebişlerdr heyecanlanıyor sanırımiyi yapmışsın gitmekle
Nst de ben sıkılıyorum yaBende heyecanlaniyorum. Bazen agliyorum. Oglumu evde birakip hastanede doguma gitmek beni asiri hüzünlendiriyor
Ben de stres oluyorumBende heyecanlaniyorum. Bazen agliyorum. Oglumu evde birakip hastanede doguma gitmek beni asiri hüzünlendiriyor
Yerim o iyi beslenen göbüşüBenimki de sürekli oynuyor eskiden sabahları durgundu geceleri oynuyordu, şimdi sabah akşam fark etmiyor sürekli vuruyor. Doktoruma sorduğumda da hareketsiz bebekte problem vardır, hareketli bebek istediğimiz bir şeydir iyi beslendiğini mutlu olduğunu gösterir dedi
Valla bana şu an sırtımın bir yerde uzanması çok iyi geldiNst de ben sıkılıyorum ya
Ben oglumda lohusa depresyonuna girdim. Nedeni : Hic birsey eskisi gibi olmayacak demektenBen de stres oluyorum
Senin bir tane varmış
Az çok olacakları biliyorsundur
Bana biraz doğum arada dönülmez akşamın ufku gibi geliyor
Sonrasında bi daha hiçni şey eskisi gibi olmayacak
Ay deme öyleBen oglumda lohusa depresyonuna girdim. Nedeni : Hic birsey eskisi gibi olmayacak demekten
Senin ki zıpırHemşire gaz gibi sancısaldır hiç doğum gibi durmuyor dedi o yüzden rahatım şu an
Dün gece çok gergin bi insandım
Alet çok kendi kendine zıplaması gerekiyormuş gibi durmuyor
Herhalde çocuk o zıplayan
Aşk olsun daha da güzel olmadı mıBen oglumda lohusa depresyonuna girdim. Nedeni : Hic birsey eskisi gibi olmayacak demekten
Ne 5 yılı bnm 10 oluyor5 yil dolduysa normal deneyebiliyirmus doktorlar denemek ister misin
Heyecanlandı teyzesiSenin ki zıpırnst zıplamaz
Eee ne çıktı sonuçHeyecanlandı teyzesi
İlk zamanlar lohusa kafasiyla oyle derdimAşk olsun daha da güzel olmadı mı
Ben almayayim benimki de galiba irimsiNe 5 yılı bnm 10 oluyor
Aslında normal düşünüyorum 38+5 den önce gelirse hay hay gelsin. Doktorum dedi çok gazla bekletmem normal olsun diye yoksa sezeryan. biraz İri sanırım yine
Senin sezeryan mı? Sen denemek istermisin
Bi şey demedilerEee ne çıktı sonuç
Hahaa demiBen almayayim benimki de galiba irimsi
Gecen hafta 1300 gramdi. Takvimdeki kiloya bak bide
Yürürken bile karnımın inip çıktığını görüyorum. Ve nerdeyse gün boyu böyle. Kızlarım da hareketliydi ama bu kadar değildi ve son dönemlerde daha fazla. Dikkatim sürekli oraya kayıyor tedirgin oluyorum. Size de bir sorayım dedim aynı olan varsa diyeNormal. Sikintisi olsa yavas hareket eder.
Bu aralar cok benimkide cok fazla hareketli
Benim yediğimle beslenebiliyorsa ne mutlu banaBenimki de sürekli oynuyor eskiden sabahları durgundu geceleri oynuyordu, şimdi sabah akşam fark etmiyor sürekli vuruyor. Doktoruma sorduğumda da hareketsiz bebekte problem vardır, hareketli bebek istediğimiz bir şeydir iyi beslendiğini mutlu olduğunu gösterir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?