- 25 Mart 2021
- 1.381
- 1.673
- 83
Aldılar canım doktorum başka tahliller de istemişti aile hekimine kağıdı verdim şeker yüklemesi de yapılacak dedm açken aldılar önce içince bi daha aldılar ama tahlil sonucunda yazmıyor açlık kan şekeri, muhtemelen aile hekimi barkod olustururken onu isaretlememisYaa açken kan almadılar mı? Doktora sorunca benide bilgilendirrmisn benim tekrar randevu almam gerekiyo onuda hemen alamıyorum malesef. Yine de yediklerime dikkat etcem gidene kadar
Zaten bizim durumla alakalı bisey varsa detaylıda görünmüyor. Beynin genel yapısına falan çok dikkatli baktı sıkıntı görmedi normal yazmış herseye de raporda. Görünmeyen bir durum varsa da Allah'tan artık insallah yoktur. Sizin de güzel sonuçlar olur inşallah. Perinatolojiye gidince de yazar mısınız merak ettim ne diyecekler.Ben detaylıya girmedim sayılır doktorum detaylı gibi baktı. Bi de radyolog baktı. İki hafta sonraya perinatolojiden randevu aldım ben de. O zaman farklı bir şey var mı çıkar Allah korusun olmasın da. Sizin bebiş de sağlıkla gelir inşallah ben öyle olacağını da düşünüyorum Allah’ın izniyle.
Yüksek doz c vitamini çok etkili oluyor. Ben baktım grip benzeri bi durum var atıyorum 1000 mg veya 500 hemen toparlıyorum. Geçmiş olsunBen grip olyrum sanrım kızlarr iyice tutulmadan nasılll geçerr bi akıl verin noluurr
Bence izlemeyin haberleri. Surekli korku veriyorlar Ben izlemeyeli çok oldu haberleriKeşke rüyamda olsaydım bendeher gün haberler bi hamile ölüm haberi veriyor ölücem diye gerçekten korkyrum
Canım nasıl detaylıda gözükmüyo?Zaten bizim durumla alakalı bisey varsa detaylıda görünmüyor. Beynin genel yapısına falan çok dikkatli baktı sıkıntı görmedi normal yazmış herseye de raporda. Görünmeyen bir durum varsa da Allah'tan artık insallah yoktur. Sizin de güzel sonuçlar olur inşallah. Perinatolojiye gidince de yazar mısınız merak ettim ne diyecekler.
Kromozom anomalisi detaylıda görünmüyor canim. Bazı şeyler görünmez demişti dr zaten. Beynin genel yapısı kıvrımları vs görünüyor. Kromozom biraz daha detaya girdiği için ancak genetik testle anlaşılabilir.Canım nasıl detaylıda gözükmüyo?
Prof. Dr. Eray Çalışkan on Instagram: "Göbek Kordonunda Damar Eksikliği Anne karnında ki bebeğin kordonunda 2 atar damar ve 1 toplar damar toplam 3 damar olmalı. Bir atar damar eksikliği olursa “tek umblikal arter” denir, kordonda damar sayısı 2 ye d
192 likes, 4 comments - prof.dr.eraycaliskan on March 5, 2021: "Göbek Kordonunda Damar Eksikliği Anne karnında ki bebeğin kordonunda 2 atar damar ve 1 toplar damar toplam 3 damar olmalı. Bir atar damar eksikliği olursa “tek umblikal arter” denir, kordonda damar sayısı 2 ye düşer. Tek umblikal...www.instagram.com
Attığın linke baktım da sinir sistemi sorunlarını yazmamış dr. Görülebilen durumlardan biri de bu. Ama dediğim gibi ileri düzey bir test gerekiyor. Bana amniyosentez yapalım demişti dr kızımda genetik sorun olduğu hamileliğimin başında belli olmustu o zaman. Ben de zaten hamileyim şu anda sorun çıkarsa da doğacak o yüzden doğunca yaptıralım dedim. Hayırlısı bakalım inşallah sıkıntısız olur hersey de doğunca da güzel sonuçlar çıkar. Beklemekten başka çare yok gibi şu an..Canım nasıl detaylıda gözükmüyo?
Prof. Dr. Eray Çalışkan on Instagram: "Göbek Kordonunda Damar Eksikliği Anne karnında ki bebeğin kordonunda 2 atar damar ve 1 toplar damar toplam 3 damar olmalı. Bir atar damar eksikliği olursa “tek umblikal arter” denir, kordonda damar sayısı 2 ye d
192 likes, 4 comments - prof.dr.eraycaliskan on March 5, 2021: "Göbek Kordonunda Damar Eksikliği Anne karnında ki bebeğin kordonunda 2 atar damar ve 1 toplar damar toplam 3 damar olmalı. Bir atar damar eksikliği olursa “tek umblikal arter” denir, kordonda damar sayısı 2 ye düşer. Tek umblikal...www.instagram.com
Damarı diyon sandım.Kromozom anomalisi detaylıda görünmüyor canim. Bazı şeyler görünmez demişti dr zaten. Beynin genel yapısı kıvrımları vs görünüyor. Kromozom biraz daha detaya girdiği için ancak genetik testle anlaşılabilir.
Insallah sorunsuz olur tabi ki.Attığın linke baktım da sinir sistemi sorunlarını yazmamış dr. Görülebilen durumlardan biri de bu. Ama dediğim gibi ileri düzey bir test gerekiyor. Bana amniyosentez yapalım demişti dr kızımda genetik sorun olduğu hamileliğimin başında belli olmustu o zaman. Ben de zaten hamileyim şu anda sorun çıkarsa da doğacak o yüzden doğunca yaptıralım dedim. Hayırlısı bakalım inşallah sıkıntısız olur hersey de doğunca da güzel sonuçlar çıkar. Beklemekten başka çare yok gibi şu an..
He yok canım damar görünüyor. İnce olunca bazen görmekte zorlanıyorlar. Bize bakan dr da ikinci ince bir damar var gibi diye bayağı uzunca bakmıştıDamarı diyon sandım.
Tabi ki yazarım sağlıkla gelsinler inşaallah bebişlerZaten bizim durumla alakalı bisey varsa detaylıda görünmüyor. Beynin genel yapısına falan çok dikkatli baktı sıkıntı görmedi normal yazmış herseye de raporda. Görünmeyen bir durum varsa da Allah'tan artık insallah yoktur. Sizin de güzel sonuçlar olur inşallah. Perinatolojiye gidince de yazar mısınız merak ettim ne diyecekler.
Boğazım hafif ağrıyor ve burnum akmaya başladı.Ne gibi belirtilerin var? Bende hafta başı hasta olacağım zannettim. Sanki burnum aktı akacak, boğazımda sanki kıl var gibi rahatsız edici bir durum. Benim kızın da burnu tıkalıydı ondan geçti sandım korktum. Ara ara sıcak şeyler içtim ballı süt, ıhlamur çayı, sıcak çorba. Mandalina yedim vitamin c bakımından. Evden çalışıyorum, molalarımda uzandım dinlendim. Şimdi iyim şükür, belkide piskolojikti korkumdan kendimi hastalanacağım zannettim. Belki sende de öyledir hemen panik yapma bence.
Ay evde hiç yok öyle şimdi de köyde ailemn yanındaym meyve yicem artık bol bolYüksek doz c vitamini çok etkili oluyor. Ben baktım grip benzeri bi durum var atıyorum 1000 mg veya 500 hemen toparlıyorum. Geçmiş olsun
Anladm cnm ilk bebisinde de tek damar mi var denmisti peki?He yok canım damar görünüyor. İnce olunca bazen görmekte zorlanıyorlar. Bize bakan dr da ikinci ince bir damar var gibi diye bayağı uzunca bakmıştı
Büyük kızım 12 yaşında o zaman detaylı ultrason var mıydı hatırlamıyorum canım. Yaptirdiysak da olumsuz bisey diyen olmamıştı. Doğana kadar hep sağlıklı bir bebek olacak diye aklıma bile gelmemişti olumsuz bir durum.Anladm cnm ilk bebisinde de tek damar mi var denmisti peki?
Canim braz yuksek cikmis dikkat et yedigine ictigineKızlar şeker yükleme testi sonucumu doktora gösteremedim benim anladıgım kadarıyla normal çıkmış. Anlayanlar bi bakabilir mi?
Eki Görüntüle 2916620
Allah yardimcin olsun cnm benimm. Insallah saglikla dogsun bebisler deBüyük kızım 12 yaşında o zaman detaylı ultrason var mıydı hatırlamıyorum canım. Yaptirdiysak da olumsuz bisey diyen olmamıştı. Doğana kadar hep sağlıklı bir bebek olacak diye aklıma bile gelmemişti olumsuz bir durum.
İnşallah canım benim ❤Allah yardimcin olsun cnm benimm. Insallah saglikla dogsun bebisler de
Rica ederim çok geçmiş olsunBoğazım hafif ağrıyor ve burnum akmaya başladı.Bende ıhlamur fln içeyim o zman teşekkür ederim
Ay evde hiç yok öyle şimdi de köyde ailemn yanındaym meyve yicem artık bol bolsize de teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?