2021 Aralık Anneleri

Yaa açken kan almadılar mı? Doktora sorunca benide bilgilendirrmisn benim tekrar randevu almam gerekiyo onuda hemen alamıyorum malesef. Yine de yediklerime dikkat etcem gidene kadar
Aldılar canım doktorum başka tahliller de istemişti aile hekimine kağıdı verdim şeker yüklemesi de yapılacak dedm açken aldılar önce içince bi daha aldılar ama tahlil sonucunda yazmıyor açlık kan şekeri, muhtemelen aile hekimi barkod olustururken onu isaretlememis doktor randevuma benim de 2 hafta var daha ama sonuçları gönderdim şimdi doktoruma görünce dönüş yapar mutlaka, sana da haber veririm. Çok yüksek değil sanırım bizim değer ama dikkat etmekte fayda var tabi.

Zaten bizim durumla alakalı bisey varsa detaylıda görünmüyor. Beynin genel yapısına falan çok dikkatli baktı sıkıntı görmedi normal yazmış herseye de raporda. Görünmeyen bir durum varsa da Allah'tan artık insallah yoktur. Sizin de güzel sonuçlar olur inşallah. Perinatolojiye gidince de yazar mısınız merak ettim ne diyecekler.

Keşke rüyamda olsaydım bende her gün haberler bi hamile ölüm haberi veriyor ölücem diye gerçekten korkyrum
Bence izlemeyin haberleri. Surekli korku veriyorlar Ben izlemeyeli çok oldu haberleri yurtta önemli bir durum olursa sosyal medyadan haberim oluyor zaten. Yoğun bakım ölüm haberleri gına getirdi artık

Canım nasıl detaylıda gözükmüyo?

Kromozom anomalisi detaylıda görünmüyor canim. Bazı şeyler görünmez demişti dr zaten. Beynin genel yapısı kıvrımları vs görünüyor. Kromozom biraz daha detaya girdiği için ancak genetik testle anlaşılabilir.

Attığın linke baktım da sinir sistemi sorunlarını yazmamış dr. Görülebilen durumlardan biri de bu. Ama dediğim gibi ileri düzey bir test gerekiyor. Bana amniyosentez yapalım demişti dr kızımda genetik sorun olduğu hamileliğimin başında belli olmustu o zaman. Ben de zaten hamileyim şu anda sorun çıkarsa da doğacak o yüzden doğunca yaptıralım dedim. Hayırlısı bakalım inşallah sıkıntısız olur hersey de doğunca da güzel sonuçlar çıkar. Beklemekten başka çare yok gibi şu an..

Insallah sorunsuz olur tabi ki.

Tabi ki yazarım sağlıkla gelsinler inşaallah bebişler

Boğazım hafif ağrıyor ve burnum akmaya başladı. Bende ıhlamur fln içeyim o zman teşekkür ederim
Yüksek doz c vitamini çok etkili oluyor. Ben baktım grip benzeri bi durum var atıyorum 1000 mg veya 500 hemen toparlıyorum. Geçmiş olsun
Ay evde hiç yok öyle şimdi de köyde ailemn yanındaym meyve yicem artık bol bol size de teşekkür ederim

Anladm cnm ilk bebisinde de tek damar mi var denmisti peki?
Büyük kızım 12 yaşında o zaman detaylı ultrason var mıydı hatırlamıyorum canım. Yaptirdiysak da olumsuz bisey diyen olmamıştı. Doğana kadar hep sağlıklı bir bebek olacak diye aklıma bile gelmemişti olumsuz bir durum.

Allah yardimcin olsun cnm benimm. Insallah saglikla dogsun bebisler de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…